Медицински център в Тутракан -2

• 79 737
  • 827
  •   1
Отговори
# 810
Направлението се издава от личния лекар, по принцип може по всяко време. За преглед може с и без направление. Но обикновено предимство за по-ранен час имат платените прегледи- около месец.

# 811
Здравей Цвете от кристал.Аз имах зписан час за лапаро за февруари,което за щастие няма да използвам тъй като забременях споннтанно newsm44,но знам какво е нужно,тъй като листа от д-ра е пред мен,та:
        1.От ОПЛ:Направление за Хоспитализация N 7с Диагноза....... N 971 .......По КП.......147.........
        2.Дата за прием в А.Г.О.-гр.Тутракан.........................
        3.Изследвана Кр.група преди постъпване в болница.Ако имаш от преди само носи лисчето,независимо от кога е.
        4.Снимка от УЗД/ако има такава/
        5.Личен амбулаторен картон/за издване на б.лист/
        6.Здравноосигурителна книжка
 Това е.Учудвам се че д-р Бойчев не ти е дал такъв лис.Питах го колко ще доплатя и ми каза към 140лв.за престоя и предварителни изследвания ,които се правят преди процедурата.Надявам се да съм помогнала:-)  Tired

# 812
Платен прием-40лв.Дадоха ми час за след 5дена от обажднето.

# 813
Аз звънках миналата седмица и ми дадоха час за 13.02. Платен преглед. Sad

Много благодаря за информацията, която споделяте!
 Hug Hug

# 814
Здравейте момичета HugЧестита 2015г.Да сте живи и здрави и само хубави новини и сбъднати желания Close-mas:

# 815
Здравейте,

и аз да попитам този път нещо.
Много ме е страх от периода след лапароскопията. Тоест първите няколко часа след нея, като болка и т.н. усещане. Някой може ли да сподели?

Също така, как стоят нещата преди операцията?
Тоест поема ли се от ЗК?
А ако е платено, каква е сумата?

Благодаря!
Искам да ти кажа,че няма нищо страшно в периода след лапароскопията. След като се събудих след операцията малко ми се гадеше.Аз нямах почти болка,дори когато ме попитаха дали иска обезболяващо,аз отказах(всеки има различен праг на търпимост на болка).На следващия ден излязох от интензивното и след обяд вече си бях в нас.
Ако имаш други въпроси питаи ще ти отговоря,защото сравнително скоро ми правиха лапароскопията.

# 816
Здравейте,
днес ходих до личния лекар да си взема направление за хоспитализация, но ме върна - трябвало да го взема 7 дни преди насрочената дата (това него знаех или съм го пропуснала). И при вас ли бе същото и възможно ли е да ми откажат направление?

# 817
Такова направление не могат да ти откажат, не се притеснявай.

Една мама в друга тема сподели, че с направление 500лв й струвала лапароскопията. И при нас ли е толкова скъпо?

Моля, някой да сподели.... Cry

# 818
Цвете от кристал, на мен ми казаха, че лапароскопията ще мине по здравна каса с направление,
ще трябва да доплатя 150 лв. Следващата седмица ми е датата, след не мога да дам повече информация.

# 819
Ще съм много благодарна, Иве!

# 820

Какво те интересува, аз сравнително скоро минах операцията.

# 821

Какво те интересува, аз сравнително скоро минах операцията.

Ами аз преди няколко поста споделих какви са ми тревогите и въпросите.
Дано не е мн нахално.
Сякаш все повече страх ме обхваща..... аааааа  Hug Hug

# 822
Моя съвет е да спреш да четеш и търсиш мнения на други момичета, при всеки е индивидуално и само се вкарваш в някви филми, че и на теб това ще се случи. Аз например нямах никакви болки и единственото страшно нещо беше излизането ми от упойката и естествено притеснението си остава. Който и каквото да ти каже, само се напрягаш.

# 823
Здравейте,
с молба тези, които са минали през лапароскопия, да споделя малко повече информация относно престоя. На ден 1 влизам - знам, че там ще ми направят изследвания, но какви и срещам ли се с някои от докторите? На ден 2 е самата операция - имам странен въпрос, но корема ми трябва ли да е епилиран или ще ми го избръснат? Правят ли клизма? Относно катетъра кога го слагат - преди или след упойката? На ден 3 ли идва доктора да получа информация какво са правили по мен?

# 824
  • България
При постъпването се правят кръвни изследвания, урина и кардиограма. На 2 или 3 ден е операцията. Клизма правят - не е толкова ужасно, колкото си мислех. Катетър - след упойката. Не съм си епилирала корема. Още в реанимацията дойде докторът и ми каза какво е положението.
Успех и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт