СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 709
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Браво, Злато на теб и на детето! smile3525
Една наистина хубава новина в този мрачен понеделник newsm53
Нямам претенции за черпнята-постя Joy Joy Joy

# 661
То и за пости има хубави почерпки, 'наш к'ъв хубав бобец и лозови такованка имахме снощи...

# 662
  • I want it all and I want it now.
Честито  за шестицата  Party

# 663
ми не зная казщо не ми излизат качените картинки, от прикачи. ги качвам тук.. ще разкажа:
коняк Бейлис и плодова торта Grinning

Sause baus!, можеш да обереш украсата на тортата  Laughing

# 664
Браво за шестицата! Току що ми сервира поредната петица по български. Тест с въпроси - дайте накратко дефиниция  за повест, повествование... и още нещо, но го забравих. Е, оказва се, че не е трябвало чак толкова накратко да се обяснява, но синът ми е приел буквално думата " накратко" и се е хванал за нея. Резултатът е ясен.
Judi - никога не са проверявали съдържанието на домашната. Но ако има липси - наказанията са повече от сурови - от преписване на глава от книга + синтактичен разбор на изреченията, до двойка в дневника. Още в началото господинът каза, че няма физическа възможност да проверява съдържание на домашни. Но ще наказва за липса на такива.
Да го оставя ли на Академия по Български  newsm78 newsm78 newsm78
Този въпрос ме мъчи от снощи. Да не го прегрея с този предмет. Той и без това си изглежда доволно  " прегрял". Май ще видя как ще се организира този месец и после ще решавам според резултатите.
Gold - дай поне по едно постно пиене, че той и Бейлиса е с мляко... съвсем на сухо останахме със  Sause baus

# 665
Е ако ходи на частни уроци, за какво му е и школа?
Прекаляването с ученето е точно толкоз вредно, колкото пълното му неглижиране.

Постно пиене:

Манджи според "сезона":

# 666
И аз видях само водата, явно само това ми се полага  Mr. Green
G.D. на твое място веднага бих спряла академията. То ще лудне това дете бе, нали каза  2 пъти седмично частни уроци, полза от Академията явно няма /пък как гръмко звучи само  Flutter/, защо тогава да си губи времето и там  newsm78

# 667
  • Варна
G.D.,звучиш по-спокойна и дано частните уроци дадат желания резултат! Peace
Само се чудя тези пропуски досега никой ли в Академия не ги видя,там като изпити в минали години не са ли се правили,учители с теб не са ли говорили?!
Питам,защото сме аналогичен на вашия случай с тази разлика,че миналата година си беше на школа,резултат не видях(имам предвид резултат да вдигне оценките в у-ще),на преразкази и тестове оценки не поставяха,все се "справяше" човека според учителите там...абе мижай да те лажем беше работата. Tired
И как в  у-ще с оценки межу 5 и 6?!
Вчера моя си взе пробния.Ами резултата му е аналогичен на оценяването му в у-ще,едно към едно преразказ с преразказ и тест с тест.Та е обективно оценяван поне. Peace

Златооо,честита ви първа 6ца по БЕЛ.Само така!Много се радвам за сина ти! Hug

# 668
Благодаря за почерпката. newsm03
При частни уроци два пъти седмично школата е ненужна. smile3515 Ще изпуши буквално детето. newsm61

# 669
Браво на детето gold!Пълна 6 по БЕЛ си е направо супер!Благодаря и аз за почерпката - ще се възползвам от всичко, тази година не постя.
G.D. все още мисля по вашия въпрос и не мога да го асимилирам.Не може така от ведннъж да си развали успеха и да му се изпарят всички досегашни знания.И ние ходим на Академия и определено има смисъл и резултат.И домашните се пишат редовно, и се проверява, и рецензии се пишат.Виж в училище е като при вас- има домашно- добре, няма домашно - лошо, но да го провери някой -не.

# 670
  • София
Пробен изпит по БЕЛ ще има на 16.12, неделя в Образователни технологии, моята я пращам.
В "Образователни технологии" само деца от техните курсове ли могат да ходят?

# 671
  • София
абе, може, даа ти кажа! Моят е един такъв пример - миналата година беше бетон по всичко, на олимпиадите изкара страхотни резултати, обачесега ... сякаш торнадо е минало през главата му и е направило на клечки за зъби половината му знания. Хората му казват да пише подробен или трансформиращ преразказ - нашият пише сбит или твърди, че е написал всички  важни моменти! А текстът е до него, не е като да трябва наизуст да го помни! По математика вчерашният пробен само потвърди опасенията ми - кара го отгоре-отгоре и много си вярва.

# 672
  • Варна
Уууу,и моя вързал 5цата на ъглите. Twisted EvilНямам търпение довечера да му видя задачките.

Аз се чудя нещо относно кварталните у-ща,тези,които им се носи славата ,че там лесно се изкарвали заветните 6ци.Как става номера на видимо неграмотно дете да се пишат отлични оценки?! Тези учители там не им ли правят проверки за доказване на оценки? newsm78
Питам се това,откак учителката на моя ми показа преразкази,целите начервени на "отлични " деца в други у-ща?! Rolling Eyes

# 673
Уууу,и моя вързал 5цата на ъглите. Twisted EvilНямам търпение довечера да му видя задачките.

Аз се чудя нещо относно кварталните у-ща,тези,които им се носи славата ,че там лесно се изкарвали заветните 6ци.Как става номера на видимо неграмотно дете да се пишат отлични оценки?! Тези учители там не им ли правят проверки за доказване на оценки? newsm78
Питам се това,откак учителката на моя ми показа преразкази,целите начервени на "отлични " деца в други у-ща?! Rolling Eyes

Абе Деска, у наше село всички са тип квартални  Mr. Green
Мен все ме тревожат тия 6-ци, едно успокоение носят.....ще видим на другия пробен през януари.
Не ходи никъде моята, но все тестове решава, чете всичко, което сме поръчали, което качвате....ще видим накрая

Голд, 6- цата в училище ли е или на изпит  newsm78 Където и да е, дано е заразна  Laughing

# 674
Slon, Академията е чудесно място, и определено е помогнала на всички деца които познавам там.  Синовете ми  я посещават с желание. Дори ми е мъчно да го спирам от българския. Рецензии има редовно. Всеки път е: Оправи този почерк най сетне, научи глаголните времена най-сетне и т.н. Това обаче не го трогва. Дано учителката се справи с това.
Стига с тоя мой тъп проблем. Я кажете - написаха ли децата ви писма до дядо Коледа, и изобщо - имате ли такава традиция? Аз пуснах писмата на моите днес. Надяваме се на отговор - много е мило като получиш писмо от" самия  Дядо Коледа" . Иначе желанията  са от слънчеви очила до парфюм Плейбой, и минеш през детски пистолет Нърф. Най-свежи са обещанията които дават пред добрия старец.  Малкия определено се е олял в желанията, големия по традиция е много по скромен - книга, играчка и чаша от Българ. И това е седмокласник с мутиращ глас  Embarassed За сметка на това тържествено е обещал да влезе в хубаво училище.

Общи условия

Активация на акаунт