СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Майничка
...
Искал да си купи онлайн някаква униформа и разни аксесоари за един герой в игра, дето играят със съученици в интернет Не знам името на играта. При вас имало ли е такива искания. Моя иска такова нещо за първи път. Не знам как да постъпя.  newsm78

Влизате в матрицата на косплей, а? Wink
Да ти даде кой е героят и потърси костюм и аксесоари в ибей, има шанс за по-тънка лайсна, дори за втора употреба. В официалните интернет магазини цените са космически. А най-добрите костюми си ги правиш сам.

# 46
Момичета, дали някоя от вас може да помогне в изчисляването на оценка от пробен изпит оценен в точки. На първи модул - 44, на втори - 5.  Каква следва да е оценката от изпита в този случай?
Предварително благодаря.

# 47
  • София
Момичета, дали някоя от вас може да помогне в изчисляването на оценка от пробен изпит оценен в точки. На първи модул - 44, на втори - 5.  Каква следва да е оценката от изпита в този случай?
Предварително благодаря.

Скалите всяка  година са различни, напасват ги спрямо резултатите Peace
Ориентировъчно някъде тук:
(44+5 +68)/28=117/28=4, 18

# 48
  • Вече на светло в София
...
Искал да си купи онлайн някаква униформа и разни аксесоари за един герой в игра, дето играят със съученици в интернет Не знам името на играта. При вас имало ли е такива искания. Моя иска такова нещо за първи път. Не знам как да постъпя.  newsm78

Да ти даде кой е героят и потърси костюм и аксесоари в ибей, има шанс за по-тънка лайсна, дори за втора употреба. В официалните интернет магазини цените са космически. А най-добрите костюми си ги правиш сам.
Ти направо ме уби Shocked
Разбрах как се казва играта- Лига на легендите
Това същото ли е като това за което говориш newsm78

# 49
  • 1st floor
Ох, добре, че си имам девойка.  Laughing Пу-пу!!! Тя иска само обикновена преса за коса!!!  Joy

# 50
Аз пък вече започвам да се притеснявам, че моят няма време за компютъра.
Какво му става на това дете?
Продължава всеки ден да рита след училище, събрали са се една групичка и само футбол.
Седмокласници. ooooh!
Всяка година по нещо ново ми сервира, сега  на дневен ред е, че иска да се запише на футбол.
Обещах му за лятото, а той не, сега, за да задобреел.
На мен в главата ми задачи, на него-топка.
Ей, няма ли да се разваля това време!
 Joy

# 51
  • 1st floor

На мен в главата ми задачи, на него-топка.
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 52
  • Варна
MAD,ти внимавай след тоз костюм да не поиска и в чужбината да го водиш на среща на играчите.Това от една друга тема! Crazy
Моя компютъра не го влече,има забрана за него,ама той и не страда изобщо. ooooh!Всъщност май трябва да му забраня да блее в телевизора,там най ще го заболи.
нова,и аз това викам за времето,ама му се радвам на футболните щения пък. WinkИзразходва си енергията полезно поне,физическата де.Умствената е в застой. Mr. Green

# 53
  • София
Ще види купуване на разни аксесоари за героя си в игра, ама друг път! Изобщо не се хващай на тази въдица, че няма спиране, откровено зарибяване е!

# 54
...

Ти направо ме уби Shocked
Разбрах как се казва играта- Лига на легендите
Това същото ли е като това за което говориш newsm78

Не говорите за едно и също изобщо! Peace

В лигата на легндите няма как да облечете на героя нещо от ибей, просто защото това са виртуални скинове. Laughing

И споко, един скин е не повече от 5 евро, доколкото помня, когато моя играеше здраво играта.

И да, купувала съм му, защото в общи линиие не иска нищо за себе си.

И честно казано не забранявам компа брутално. Опитвах с брат му, той беше пристрастен към играта Икариам, но нищо не спечелих от тези мерки, защото и децата са хора, а не роботчета, решаващи задачи нонстоп. Mr. Green
Затова сега има детето план за изпълнение, дневна норма от задачи и тестове, когато си я изпълни, е свободен да затъпява с момчешки игри, които не разбирам, колкото си иска. Иначе ще изпуши, милият...

# 55
нова, можеш ли да пуснеш линк към някоя от книжките - до сега не са чели нищо в оригинал, може би нещо с повече картинки тип комикс или рисуван роман ще  е най-добре за него като за  начало

# 56
  • Вече на светло в София
paleto, мерси за разяснението.  Hug Хич не съм наясно. Той сега ми "обажда" малко по високи цени
нова, увлечението на моя с футбола му мина. Миналото лято ходи на тренировки, беше много запален. Записа се в отбора на училището...и изведнъж вече не го интересува. Така, че сигурно ще мине бързо
Andariel, втори път няма да има Naughty, то не се знае дали и сега ще го огрее Mr. Green

# 57
  • София
Моите са предупредени още отдавна - никакви СМС-си или други разплащания за купуване на точки, аксесоари или каквато и да е подобна глупост!

# 58
  • my own world....
Я и аз да се извиня предварително  smile3534, не е математика, но е тест  по български - http://bmanolov.free.fr/test_bg.php

Утре в училище моята ще прави тест на сложните съчинени с подчинени бла-бла...та днес на това наблегнахме...да видим каква 4ка ще завърти...

Нямате ли информация колко деца са отишли на пробния в Межучасие? Този с обсъжданите средни оценки.

Сигурно има още какво да пиша, но толкова не съм в час... Crazy

# 59
  • Майничка
MAD, извинявай, аз реших, че за него си искал костюм на героя, като тези. Доста приятели на щерката си шият или купуват, даже по срещи и фестивали ходят.

Общи условия

Активация на акаунт