д-р Диков от Шейново

• 3 909
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте.Наближава раждането,а още не сме си избрали доктор.Ще съм секцио и съм объркана кой да избера.Реших беба да се ражда в Шейново.Препоръчаха ми д-р Николова,д-р Валери Иванов и д-р Диков.А сега де,кой да е?Моля мамите,които са раждали при тези доктори да помогнат с мнения.

# 1
  • София
Ами аз раждах при д-р Валери Иванов и мога да кажа само хубави неща за него, а и за това как протече раждането ми.  Всъщност сега погледнах подробно - ти ще си секцио, аз докато чаках веднъж за преглед се заприказвахме с една жена, която е била със секцио и беше много доволна от възстановяването си.
И за д-р Диков съм чувала хубави неща, общо взето за всички лекари от Шейново, така че който и да избереш едва ли ще сбъркаш  Simple Smile

# 2
Аз раждах при д-р Диков през 2005 година, когато още работеше в Майчин Дом. Много бях доволна, човекът беше в отпуск и пак се съгласи да ме поеме в последния момент три дни преди термин, защото другата ми проследяваща лекарка ме отсвири точно понеже излизаше в отпуск и аз не пожелах да раждам предизвикано по-рано за да и се вместя в графика.  Close Може да бъде малко рязък и чувството му за хумор е грубичко за някои вкусове, но все пак лекаря не е там за да те гали по главата, а да ти помогне да родиш здраво бебе. Родих лесно, без разкъсвания и епизиотомии, доктора ме попита дали искам епидурална и веднага ми сложиха когато дотигнах нужното разкритие, после минаваше и през отделението да ни види как сме с бебка. И е факт, че не поиска пари. Не че не му дадохме, тогава времената си бяха други, без регламентиран избор на екип, но той не поиска. 100% е бил наясно, че ще му дадем, но не показа отношението на изпечен търгаш, с което някои лекари правят неприятно впечатление. Изобщо, препоръчвам го горещо!

# 3
Още един глас за д-р Диков, раждах със секцио при него 2011г след препоръка от моя гинеколог. Много съм доволна, само той от всички лекари на момичета които бяха с избор на екип идваше в стаята след раждането и се интересуваше от състоянието ми всеки ден. Платила съм само това което са поискали на регистратурата. От самия доктор и екип съм много доволна, но от условията на самата болница не. Тоалетните са малко за толкова много родилки и не се почистваха, а само замазваха от санитарките .Акушерките не са от най-любезните и трудно получаваш някаква информация и помощ за кърмене и гледане на бебето.
Леко раждане!   Grinning

# 4
Благодаря,момичета,за отговорите.Другата седмица ще се срещнем с д-р Диков и се надявам да се харесаме взаимно Simple SmileЗнае се хигиената в държавните болници на какъв хал е,но все ще се изтърпи.Важен е лекарят,който ще извади беба на бял свят.И вече знам,че това е д-р Диков.Още веднъж благодаря и хубав ден на всички.

# 5
и аз раждах при д-р Диков, само че със секцио. Мога само хубави думи да кажа за него. Невероятен Човек и Специалист. Секциото ми мина перфектно, ежедневно се грижеше за мен / нас/. Успех и ти горещо препоръчвам д-р Диков!

# 6
Още един глас за Др Диков! Не съм раждала при него,но имам безкрайното удоволствие да го познавам, наблюдаваше ме за кратък период от бременността ми. Благодаря му за всичко. Изключителен човек,лекар и дори психолог  Peace сякаш винаги знае как да те успокой и да ти вдъхне сили и кураж,че всичко ще е наред.

# 7
Вчера се срещнахме с д-р Диков.Харесахме го и се разбрахме той да вади беба.Определихме и датата-26.12.,ако бебка не реши да излиза по-рано.

# 8
И аз бях при Диков! Доволна съм  Peace

# 9
Здравейте отново.Малката ни принцеса се роди на 19.12.2012г.Е,ние бяхме избрали друга дата-26.12.,но тя реши друго.Безкрайно сме благодарни на д-р Диков за грижите,невероятен Човек и лекар.За информация на бъдещите мами-от 15.01. д-р Диков ще работи вече в "Тина Киркова".

# 10
Честито D.St. ! Не се съмнявам, че сте останали доволни от д-р Диков. Той беше и моят лекар при второто ми раждане - нормално, бързо и лесно. Ще е огромна загуба за Шейново, но добрият лекар ще има пациенти навсякъде!

Общи условия

Активация на акаунт