Отговори
# 210
Ако някой се интересува от облепиха на капсули и масло ,тук ми се виждат доста изгодни http://ramcopharm.bg/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%85% … %D0%BF%D1%81.html

# 211
Някой знае ли откъде мога да разбера Authorization Code на картата си, че последната ми поръчка седи пендинг

# 212
  • София
Преди доста време бях чела препоръки за лечение на гъбички по краката с масло от риган, моля ако има някой по-предвидлив от мен и си е запазил информацията или някой , който е използвал този метод , да ме упъти Praynig
А това лечение дали става да се използва при дете на 5-6 години newsm78
Благодаря предварително и хубав ден на всички Heart Eyes

Виждам че никой не ти е отговорил затова ти препоръчвам да погледнеш в тази книга - "The Cure is in the Cupboard" by Dr Cass Ingram. Точно и ясно е описано как да се прилага маслото от риган.  Дано да ти помогне. Съжалявам, но не мога да пусна линк. Ако не се справиш с намирането пиши на ЛС.
   И аз му се каня, но мисля да изчакам да минат празниците и тогава да пусна поръчка.

Код за 10$ отстъпка при поръчка над 40$ - AVA527[/cente

Книгата я има в английския и американски амазон. Ето и интересна извадка от едно от ревютата:

orks for you. The following protocol for adults is my adaption of author Jini Patel Thompson's flu regime. A lighter regime would suffice for a less severe ailment. Treatments are most effective when begun as soon as possible after the first symptoms are observed. FIRST DAY: Start immediately with 5 drops every hour until an hour before bed, taking a 10 drop dose at that time, then a once-a-day probiotic at bedtime. (If the regime is started late in the day, take 10 drops the next morning upon waking and continue to do 5 drops every hour that day, then 10 drops one hour before bed, followed by the probiotic at bedtime, considering it the real "first day.") SECOND AND THIRD DAYS: Starting when waking, take 10 drops every 3 hours. FOURTH AND FIFTH DAYS: Starting when waking, take 10 drops 3 times a day. SIXTH AND SEVENTH DAYS: Starting when waking, take 5 drops 3 times a day. Take probiotics daily. One company offers a different regime for acute internal ailments: "2-6 drops in water or juice (or capsules) up to every 2 hours until symptoms subside plus a few days." For maintenance or prevention during cold/flu season, in one of his books, Ingram recommends 3 to 5 drops twice a day for a reasonably healthy person.

Some suggestions and cautions: ** During a regime or a series of more than 5 drops/day, take probiotics between doses or a "once-a-day" type at bedtime (1 hour from the time of a dose is sufficient) since oregano oil may destroy good as well as bad bacteria. In general, continue probiotics for 2 weeks after treatment. With frequent daily doses, stop at least 1 hour before bed and take a "once-a-day" probiotic at bedtime so your healthy flora can "reset" overnight. A regime with a high dose might require a stronger probiotic than otherwise, but starting off with too strong of a probiotic can lead to constipation or diarrhea, so people often start with a lower dose and increase it as needed. Employees at a good health food store should be able to suggest the best probiotic supplement for a specific situation. ** "Die-off" of pathogens may cause discomfort, in which case Ingram advises to continue or increase the dose as long as needed, drink plenty of water and add a natural purgative to help expel them. ** People taking high doses, especially without probiotics, might have constipation. ** Seek advice from a knowledgeable health practitioner before taking high doses over a long time. ** Individuals with high blood pressure should use caution because the oil may increase blood pressure temporarily. ** People taking a prescription blood thinner should use oregano oil under a doctor's care since it has a blood thinning effect. ** Used externally, the oil may irritate sensitive skin unless further diluted. ** Oregano oil may reduce the absorption of iron in your blood (use it at least 2 hours before or after iron supplements). ** Use caution if you have plant allergies. ** Guidance of a knowledgeable health practitioner should be followed when using the oil with breastfeeding women, the elderly or children under 5. ** Some sources recommend that women avoid internal use during pregnancy. ** Children under 12 need a reduced dose. (With herbal remedies, an adult dose relates to a 150 lb. person and one approach with children and youth is to give them an amount proportional to their body weight. For example, a 50 lb. child would get 1/3 of an adult dose.) ** Although oregano is a food-spice that does not interfere with medication, when taking prescription drugs it is advised to seek a doctor's advice before taking oregano oil. ** See a health professional in the case of serious illness.

Добре е между приемите на масло от риган  да се е пият пробиотици.

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 213
  • В сбъднатите си мечти
В пратката ми от 13 .11 ,която не съм получила има масло от риган ,аз го поръчах заради обезболяващото му действие при артрит външно и за противовирусното и антигъбично действие вътрешно .Много четох за него в гугъл ,има много информация .Поръчала съм това http://www.iherb.com/Now-Foods-Essential-Oils-Oregano-1-fl-oz-30-ml/937
когато дойде и го пробваме ,че споделя как действа при нас.

# 214
Сега се зачетох из разни форум и се оказа, че маслото от риган се справя супер успешно с розацеята, което ми е болна тема. Ще го поръчам светкавично, че със захлаждането и проблемът се обади и положението започна да става нелицеприятно  Tired
Дано действа наистина  Praynig Ще имам предвид съветите за пробиотик, мерси бобка  Peace

# 215
StanislavaKoeva и Bobka благодаря  bouquet
За съжаление са ми слаби познанията по английски, но от гугъл преводача горе-долу схванах.
Иначе аз поръчах от това:  http://www.iherb.com/North-American-Herb-Spice-Co-Oreganol-P73-4 … l-oz-13-5-ml/7704

# 216
  • София
Който още не се в възползвал от 10% намаление на всички продукти да побърза, защото отстъпката все още важи.

The Green Friday sale is extended until midnight, Tuesday, November 27th!

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 22:06 от Bobka

# 217
  • на морето
Препоръчайте ми мостричка Hug

# 218
  • София
Препоръчайте ми мостричка Hug

Адаптоген?! 

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми над 40$

# 219
  • София
От стевията някоя подходяща ли е за готвене?Никога не съм ползвала заместител на захарта (освен мед) и ми се иска да пробвам нещо което мога да слагам в сладкиши.

Стевията не е удачен вариант за кексове и сладкиши , които се печат. По-добре се насочи към  нектара от Агаве.

# 220
We need your credit card’s “Authorization Code,” sometimes called an “Approval Code,” in order to complete your iHerb transaction. Please note that the “Authorization Code” cannot be found on your credit card like the CVV. The “Authorization Code” was assigned to your individual purchase by your bank or credit card company when you placed the order. Obtain your “Authorization/Approval Code” from your bank or credit card company and enter it below. дано не съм нахален, но понеже никой не ми отговори първия път при такова съобщение какво трябва да правя

# 221
We need your credit card’s “Authorization Code,” sometimes called an “Approval Code,” in order to complete your iHerb transaction. Please note that the “Authorization Code” cannot be found on your credit card like the CVV. The “Authorization Code” was assigned to your individual purchase by your bank or credit card company when you placed the order. Obtain your “Authorization/Approval Code” from your bank or credit card company and enter it below. дано не съм нахален, но понеже никой не ми отговори първия път при такова съобщение какво трябва да правя

Този код би трябвало да е изписан в банковото ти извлечение. Ако имаш онлайн банкиране погледни където е отразена транзакцията. А другият вариянт е да се обадиш на колцентъра на банката, да им обясниш и ги помоли да ти го издиктуват.

Код за 10$ отстъпка при поръчка над 40$ - AVA527

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 00:15 от StanislavaKoeva

# 222
Някой да си чака още поръчката от 13-ти ноември??? Вече почнах за се притеснявам.

# 223
  • В сбъднатите си мечти
Някой да си чака още поръчката от 13-ти ноември??? Вече почнах за се притеснявам.
13 и 16 чакам .Много важни неща за мен имам в поръчката и това допълнително ме изнервя  Crossing Arms

# 224
  • София
Вчера ми пристигна известие за поръчка от 11 Ноември.

Общи условия

Активация на акаунт