Отговори
# 540
  • София
Благодаря на всички, за полезната тема!
  bouquet  bouquet  bouquet
Бихте ли ми препоръчали , Echinacea за възрастни?

# 541
  • София
I_V_O_N, с мъжа ми пием от този екстракт от чесън и не ни дразни стомаха. Търси таблетки "enteric coated" те за по-щадящи.

iankampanova, предпочитам течния екстракт ехинацея:

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EchinaGuard-4-fl-oz-118-ml/22515
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Echinacea-Goldenseal-Organi … -fl-oz-60-ml/5180
http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Echinacea-Supreme-60-Liquid-Filled-Capsules/11467

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 542
Последен въпрос за Sambucus.Кой да избера, който да е подходящ и за 14 годишно и за 2 годишно дете?

# 543
  • София
Здравейте, отдавна не съм се включвала.
Имам две поръчки от 17ти и 26ти ноември, и двете не пристигнали, принципно са за пощата. До сега винаги са пристигали за около 10 дни и сега ми е супер странно!
Напомнете ми какво се правеше, ако не пристигне, ако до месец не дойде? Ужким ви чета отдавна, но не помня какво сте писали по въпроса?
  bouquet

Код за 5/10/$ отстъпка ZOK345

# 544
  • София
dessie_d, ходи ли до пощата да провериш? Много често известията се губят...непременно провери, ако не си още. Много рядко се губят поръчки, по-скоро е имало забавяне.
Ако не пристигне се пише до iHerb и в случай, че пратката се е върнала при тях връщат парите.

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 545
  • София
Да, вчера проверих. Служителката търси доста назад по дати, но нищо не изскочи. Но пак има вероятност и да не е видяла. Не знам, няма ли да си направят една система за въвеждане на данните на компютър, така проверката, ще е бърза и лесна, а не да търси в тетрадката.
Колко дни след първото известие от пощата изпращат второ, ако никой не я потърси?

Код за 5/10$ отстъпка ZOK345

# 546
  • София
dessie_d

След 4-5 дни  изпращат ново /2-ро/ известие от Пощата / но, зависи и от раздавачите/
Имала съм случаи Известие от петък / при справка в пощата/ - пуснато в кутията понеделник.

Провери и на Митница, нищо че пратките ти са  за Пощата.

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919    Безплатна доставка за суми  над 40$

# 547
  • София
Последен въпрос за Sambucus.Кой да избера, който да е подходящ и за 14 годишно и за 2 годишно дете?

Този: 

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми  над 40$

# 548
  • София
Да проверя в пощенския клон за митническо известие или направо да звъня на митница? Там по името ли ти търсят?

Код за 5/10/$ отстъпка ZOK345

# 549
  • София
Да проверя в пощенския клон за митническо известие или направо да звъня на митница? Там по името ли ти търсят?

Трябва да отидеш на Митницата - там има гише Справки, където срещу 1,60лв ще ти дадат информация, ако пратките ти са там
Търсят се по име и адрес на получаване

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919    Безплатна доставка за суми  над 40$

# 550
Случайно някой да е използвал лосиона от дневната промоция ,че няма никакви отзиви.Предстои ми да пускам поръчка  /а идва Коледа /  та да си направя  подарък  Blush       

Код за 10$ при Първа поръчка:    BOZ033    Безплатна доставка за суми  над 40$               

# 551
Извинявам се за глупавия въпрос,но рибеното масли съдържа ли холестерол?Понеже е животинско,а не растително масло? newsm78/Майката на моя позната го е пила с цел намаляване на холестерола цели 6 месеца,но след изследванията се установило.че холестерола й е 8 при норма 6!Възможно ли е да е от рибеното масло? Embarassed

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 17:23 от irkata7

# 552
В някоя от темите бях видяла, че споделяте какво пиете за менопауза, но не мога да намеря темата. Ако може някой да ми препоръча какво да поръчам на майка ми от iHerb. От тук купуваше РЕМИФЕМИН, ако може да ми препоръчате нещо по-добро, по-скоро профикатично, за да си набавя нужните витамини, минерали и т.н Wink

Код за Отстъпка 10$ при ПЪРВА поръчка /над 40$/ - WPH224

# 553
  • Варна

Крайната цел е вечерта ако детето тръгне да се разболява, сутринта да му няма нищо.
Това изречение много ме заинтригува. Може ли да постигнем такъв резултат с коластра, рибено масло, вит. Д и билкови екстракти?

# 554
  • София

Крайната цел е вечерта ако детето тръгне да се разболява, сутринта да му няма нищо.
Това изречение много ме заинтригува. Може ли да постигнем такъв резултат с коластра, рибено масло, вит. Д и билкови екстракти?
Мога да ти кажа един забележителен случай с дъщеря ми. Миналата година в ДГ се зарази с някакъв вирус, лигавицата на устната кухина беше в афти, в петък вечерта ги видях, бяха 1-2, изсипах съдържанието на 1 капсула коластра в устата и така с езичето детето я разнесе. В събота бяха излезли още 1-2 афти, давах коластра няколко пъти... в неделя вечерта нямаше и помен от тях. Детето не вдигна и температура. В понеделник като я заведох в ДГ половината деца бяха болни и отсъстваха по цяла седмица. После с майките разговарях, децата са пили антибиотик, имали са висока Т, мазали са ги с гранофурин и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт