Отговори
# 90
  • София
Някой ползвал ли е тази паста за зъби http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Xyli-White-Toothpaste-G … -6-4-oz-181-g/885 ? Може ли отиви?  Praynig

Код за 10$ отстъпка EVA120

# 91
Искам обаче да ви попитам за заместителите на сол и захар, видях стевия и доста видове сол. Ако някой ползва ще ми бъде полезно да ме насочи от какво е доволен.

Първо пробвах тази стевия- http://www.iherb.com/Now-Foods-Certified-Organic-Better-Stevia-L … -fl-oz-60-ml/9891 и изобщо не ми хареса. Има много странен вкус и така и не можах да го преодолея, постоянно ми се натрапваше.

Сега ползвам тази- http://www.iherb.com/Wholesome-Sweeteners-Inc-Organic-Stevia-All … ts-1-g-Each/39021 и мисля да не я сменям. Изобщо няма никакъв остатъчен вкус или аромат. Няма разлика между нея и захарта. Не пия кафето си много сладко и едно пакетче го ползвам три пъти.

Някой ползвал ли е тази паста за зъби http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Xyli-White-Toothpaste-G … -6-4-oz-181-g/885 ? Може ли отиви?  Praynig

Код за 10$ отстъпка EVA120

Не е лоша пастата. Гелообразна е и затова не се пени много. Като свежест , която остава след измиване в устата, на тази е по-дълготрайна отколкото на Now Foods, XyliWhite, Toothpaste Gel, Platinum Mint.

Код за 10$ отстъпка при поръчки над 40$- AVA527

# 92
  • София
Мерси!  Hug

# 93

По тази таблица трябва да приемам дневно 1528 мг Омега-3 (кърмя бебе на почти 5 месеца). Поръчах си http://www.iherb.com/Life-Extension-Mega-EPA-DHA-120-Softgels/37881, но не виждам Fatty acids. По колко таблетки трябва да вземам? Като захраня бебето след 6-я месец ще се промени ли количеството на дневния прием (предполагам, че под частично кърмене се има предвид смесено с АМ, но все пак да попитам)?
Благодаря ви!

# 94
  • Варна
Bobka, Stanislava Koeva благодаря ви за отговорите.Толкова постове изчетох, че все едно познавам всички пишещи тук, темите са много приятни и позитивни.
Да попитам пак за моя капризен син, притеснява ме, че не се храни добре. За имунитет ще поръчам рибено масло, сироп от бъз, но според вас какво друго да му давам като добавки - витамини или по-добре някакви водорасли. Думата "яж" сигурно и насън я употребявам.

# 95
  • София

По тази таблица трябва да приемам дневно 1528 мг Омега-3 (кърмя бебе на почти 5 месеца). Поръчах си http://www.iherb.com/Life-Extension-Mega-EPA-DHA-120-Softgels/37881, но не виждам Fatty acids. По колко таблетки трябва да вземам? Като захраня бебето след 6-я месец ще се промени ли количеството на дневния прием (предполагам, че под частично кърмене се има предвид смесено с АМ, но все пак да попитам)?
Благодаря ви!

Гледаш, колко са  :
EPA  и  DHA   
или в 2 капс. имаш 1200 мг Омега 3
Може да приемаш по 3 капс. дневно /след хранене/

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми над 40$

# 96
  • София
Да попитам пак за моя капризен син, притеснява ме, че не се храни добре. За имунитет ще поръчам рибено масло, сироп от бъз, но според вас какво друго да му давам като добавки - витамини или по-добре някакви водорасли. Думата "яж" сигурно и насън я употребявам.

Коластра и Мултивитамини 

# 97
  • София
Бихте ли ме насочили какво да пия против косопад и за поникване на коса. В момента пия Приорин, след него мисля да продължа с Макси Хеър. Правила съм изследване на тестостерон и ТSH, в норма са. Според вас трябва ли да се прави почивка между добавките, или мога като свърша Приорина, веднага да продължа с другото? Благодаря.
Може да не правиш почивка /различни неща са/
Но е добре да се консултираш с АГ и Ендокринолог - има и още изследвания, които трябва да се направят, само ТСХ и Тестостерон не са достатъчни
Ако проблема е здравословен, каквито и колкото и добавки да пиеш - те само временно и леко ще повлияват косопада.
Най-разумно е да пиеш добавки за коса, но и да търсиш причината за него

# 98
Благодаря ти denis_d . Гинекологичен проблем нямам –Слава Богу- продължавам да търся причината, по мои наблюдения се засилва при стрес. Така че, гледам да не се впрягам за глупости Heart Eyes

# 99
  • София
Bobka, Stanislava Koeva благодаря ви за отговорите.Толкова постове изчетох, че все едно познавам всички пишещи тук, темите са много приятни и позитивни.
При нас е същата картинка. Синът ми също не се храни добре, по-скоро не се храни разнообразно. От години му давам АФА и коластра, мога да кажа , че е много здрав ( да чукна на дърво), което е цяло чудо с това негово хранене.

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 100
Започвам да си мисля, че злоядството е "по-здравословно" от разнообразното и здравословно хранене.  Rolling Eyes
Около мен всички злояди деца на приятели не боледуват. Моите две големи, които ядат добре - здравословно, плодове, фрешове, чайове и т.н. - все влачат болести, третото ми, което с мъка вкарва 3 лъжици супа, отказва плодове и фрешове и не знам от какво живее ( май на сън и пакости я кара) - то пък най-здраво... Чак се чудя да му давам ли добавки или да не го пипам  Confused

Вие колко време след започване на добавки забелязвате промяна? Месеци? Повече? Ние от месец и нещо редовно пием водорасли, но един (т.е аз) пак падна жертва на зъл вирус. Вероятно не мога да очаквам още кой знае какво, но се чудех кога ще усетя положителната промяна, за която чета. Дано да я има, веднага ще се похваля тук.

# 101
А какво мога да давам на сина ми превантивно, прави едни ларингитни кашлици на алергична основа. Зимата го удря в гърлото и ушите. На 6 години е.

Код за отстъпка при първа поръчка SFC793

# 102
  • София
Aesa 

Коластра, Мултивитамини, Рибено масло, Сироп от черен бъз и когато започне да се разболява /настинка, грип/ - Ехинацея , вит.С

# 103
Кажете ми ето на Макси хаир например пише:
Supplement Facts
Serving Size: 2 tablets
Servings Per Container: 45
...
Това, което е изброено като съдържание за 1 таблетка ли се отнася или за дневната доза от 2 таблетки?
Т.е, например биотина е 2000 ако изпишеш 2 на ден 4 000 ли става? newsm78

# 104
  • София
Кажете ми ето на Макси хаир например пише:
Supplement Facts
Serving Size: 2 tablets
Servings Per Container: 45
...
Това, което е изброено като съдържание за 1 таблетка ли се отнася или за дневната доза от 2 таблетки?
Т.е, например биотина е 2000 ако изпишеш 2 на ден 4 000 ли става? newsm78

За 2 табл.  / и биотина е общо 2000 mcg/

Общи условия

Активация на акаунт