Отговори
# 105
Aesa 

Коластра, Мултивитамини, Рибено масло, Сироп от черен бъз и когато започне да се разболява /настинка, грип/ - Ехинацея , вит.С

bouquet

# 106
  • Бургас
Сега пуснах поръчка. Реших да пробвам добавките за коса, кожа и нокти на Solgar. Ще пиша отзиви след месец:
http://www.iherb.com/Solgar-Skin-Nails-Hair-60-Tablets/8866
Поръчах този шампоан с биотин за мъжа ми:
http://www.iherb.com/Mill-Creek-Biotin-Shampoo-Therapy-Formula-1 … fl-oz-473-ml/6600
И този - за моя милост:
http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Shampoo-Volumizing-Rosemary … fl-oz-325-ml/3466

И за трите продукта имаше само положителни отзиви.

# 107
Кажете ми ето на Макси хаир например пише:
Supplement Facts
Serving Size: 2 tablets
Servings Per Container: 45
...
Това, което е изброено като съдържание за 1 таблетка ли се отнася или за дневната доза от 2 таблетки?
Т.е, например биотина е 2000 ако изпишеш 2 на ден 4 000 ли става? newsm78

За 2 табл.  / и биотина е общо 2000 mcg/

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми над 40$
Мерси Денис.  bouquet
И да похваля това
За тънка коса е супер.

# 108
  • pomorie
Аз се включвам с едно въпросче-мога ли да давам бъзака на 7м бебче,нещо е настинал,на баткото давам от много време и съм много доволна  Hug

# 109
  • Сливен
Здравейте мили момичета препоръчайте ми нещо за отслабване.
Не мога  да открия Макси хеър- това за косата.Благодаря на всички отзовали се.

# 110
Аз се включвам с едно въпросче-мога ли да давам бъзака на 7м бебче,нещо е настинал,на баткото давам от много време и съм много доволна  Hug

Аз не бих му дала. На тази възраст трябва да се внимава заради отключването на евентуални алергии, пък и как ще прецениш дозата? Това е лично мнение, разбира се.  Peace  Дано малчо бързо пребори вируса!

# 111
И аз не бих. Седем месечно бебе има нужда от кърма в такива случаи.

# 112
  • в 1001-та нощ
Напоследък нямам никакво време и не съм следила темата, но да се запиша  Peace , осмелих се да направя 2 поръчки, не е добре да се поръчва преди празниците, но се налага Simple Smile)))

Код POP824 за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и безплатна доставка  Peace

# 113
Задължително ли трябва да се прави почивка след първата опаковка макси хеър?  Rolling Eyes

# 114
Здравейте,
първите ми две поръчки пристигнаха успешно, както и успешно ги взех от митница, вече знам как стават нещата Simple Smile
Освен това нещо, което може да ви е полезно, ако имате две поръчки една след друга в порядъка от ден два да знаете, че е много голяма вероятноста да са пристигнали и двете, но да ви е дошло известие само за една, ако имате такива съмнения отивате на гише двадесет и нещо (информация) и срещу 1,60лв ви проверяват и ви дават известие с което си взимате всичко, така спестих едно ходене.
Само дето платих 1,60 за тяхната грешка но какво да се прави все пак сме в БГ, казах грешка, защото ми дойде известие за втората, а не за първата пратка.

Поздрави и благодаря за помощта на всички Simple Smile

# 115
Втората ми поръчка дойде доста бързо.Пуснах я миналата седмица и тази вече беше  тук. Сега мисля да се възползвам от намалението Simple Smile Миналия път си поръчах канела- Цейлонска. Тук с доставката ми струва 36 лв за 50гр., а от там си поръчах 100 гр. за общо 24 лв. Simple Smile
Да подпомогна с питане по-горен пост- нещо за отслабване взимали ли сте от сайта?

Код за първа поръчка  CDG328

# 116
  • София
Здравейте мили момичета препоръчайте ми нещо за отслабване.
Не мога  да открия Макси хеър- това за косата.Благодаря на всички отзовали се.

Ето: http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … -90-Tablets/43225

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми над 40$

# 117
  • в 1001-та нощ
Задължително ли трябва да се прави почивка след първата опаковка макси хеър?  Rolling Eyes

можеш да изпиеш още една опаковака по 1 на ден, можеш да въведеш и друго за косата - примерно АК, омега 7, силика .... токотриеноли ....  Peace

Код POP824 за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и безплатна доставка  Peace

# 118
  • София

Не е задължително, но е препоръчително - поне 2 седмици и това ще е достатъчно време за да разбереш дали имаш ефект от него. Ако нямаш - продължаваш с друг продукт за коса, кожа и нокти

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919    Безплатна доставка за суми над 40$

# 119
  • Стара Загора

можеш да изпиеш още една опаковака по 1 на ден, можеш да въведеш и друго за косата - примерно АК, омега 7, силика .... токотриеноли ....  Peace

А може ли да се комбинира приема на макси-хеъра с токотриеноли и кои от тях бихте ми препоръчали?  Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт