Отговори
# 585
denis_d, а Тривитаминол откъде си взимаш, аз преди време търсих, но така и не намерих, а може би не съм търсила настоятелно. Може ли евентуално да се замести с нещо друго подходящо?

Извинете за спама.

Сисето, тривитаминол се продава във ветеринарните аптеки.  Peace
Поне от такава сме купували.

# 586
  • София
*Tea*, благодаря, ще проверя, но имам спомен, че и в такава съм питала.  newsm78

# 587
  • София
denis_d, а Тривитаминол откъде си взимаш, аз преди време търсих, но така и не намерих, а може би не съм търсила настоятелно. Може ли евентуално да се замести с нещо друго подходящо?

Извинете за спама.

От Ветеринарните аптеки, Зоомагазините, Ветеринарен кабинет  или поръчвам на някой ветеринарен лекар да ми донесе.
Може да потърсиш и в Интернет - напр. тук

Не е задължително да слагаш Тривитаминол, ползваш това, което действа най-добре на косата и скалпа ти.

ПП
Който се боядисва да внимава, защото маслата свалят боята

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919    Безплатна доставка за суми  над 40$

# 588
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали хранителни добавки и витамини за домашни любимци, по-точно за котка!
Благодаря ви!

Код за 10 $ отстъпка при първа поръчка CCW022

Безплатна доставка за поръчка над 40 $

# 589
Привет! Grinning Тези водорасли стават ли за 7 г. дете?
http://www.iherb.com/American-Health-Klamath-Shores-Blue-Green-A … 60-Capsules/22975

# 590
  • София

Да, по 500мг/дн.
/ добре е да се приема с повече вода/

# 591
  • Стара Загора

Спирулината на Nutrex  

Nutrex, Pure Hawaiian, Spirulina Pacifica, Nature's Multi-Vitamin, 500 mg, 300 Tablets

$7.00

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919    Безплатна доставка за суми над 40$

[/quote]
Тази спирулина става ли за дете на 2,5 год.? Ако става , по колко се дава и как ( може ли да се стрие таблетката и да се смеси с храна или кис. мляко ) , а за 13 год. дете - по колко таблетки ?

# 592

Да, по 500мг/дн.
/ добре е да се приема с повече вода/

Благодаря, много!  bouquet
Вече направих поръчка с тях и спирулината на промоция

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 16:03 от denibg

# 593
Това не е онази мъжката спирулина, нали?
Че аз вече се обърках.

Не, не е
Тази става и за деца

Май не е много добра тази спирулина за деца. Уж са таблетки, а натъпкана с магнезиев стеарат и други. В хубавите таблетки не би трябвало да има нищо друго, освен спирулина.
Мисля да я поръчам за нашите или за нас Grinning

Знаете ли дали сайта приема карти, които са  V Pay
_
Опитах се да платя с такава карта и не ми я прие. не знам в картата ли е проблема или в сайта.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 20:31 от Soleil*

# 594
  • София
Випей са обикновено маестро. Повечето сайтове работят  с виза, мастъркард и от дебитните виза електрон. Не съм срещала опция да платя с маестро в международен сайт.

# 595
Здравейте,

можете ли да ми препоръчате някакви добавки за болки в бъбреците за възрастен. Човекът за когото ми трябват има камък в единия бъбрек, но  засега ще го остави така и иска да приема нещо профилактично. Нещо като това напр:
http://apteka.framar.bg/30025377/куралкули-капс-50-при-бъбречни-неразположения

но аз не успях да намеря аналог

Пинко, щом маслото от чесън смъква кръвното мислиш ли , че ще е подходящо за човек с високо кръвно, който редовно взима медикаменти за това ? И дали става и за коса ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Код за 10$ при Първа поръчка   : PUF968

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 22:23 от sheli77

# 596
О, то било по-сложно, отколкото си мислех. Аз си представях, че направо замествам балсама с маслото. Е, добре, а кое кокосово масло препоръчвате не само за маска, защото ние си го хапваме?
Благодаря предварително.

Аз съм фен на това 
Ползвам го за маски за коса и за готвене / дори днес набързо направих Тиквен пай с него Simple Smile/

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми  над 40$

И на мен това масло ми е любимото , ползвам само за коса и кожа. Поръчах го и за майка ми , която има много суха кожа и чак се бели -  има страхотен резултат Simple Smile

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Код за 10$ при Първа поръчка  PUF968

# 597
Випей са обикновено маестро. Повечето сайтове работят  с виза, мастъркард и от дебитните виза електрон. Не съм срещала опция да платя с маестро в международен сайт.
Моята е Виза със сигурност. Като вкарам номера, излиза също, че е виза.

# 598
  • София
Дай номера и си ви ви  кода, за да разберем   Laughing Шегувам се. Тогава не мога да помогна. Питай банката издател.

# 599
Vpay е дебитна карта VISA. Някои сайтове я приемат, но повечето не. Принципно тези карти работят на банкомати в Европа, за Америка не се ползват.

Общи условия

Активация на акаунт