Отговори
# 600
Като правите около 25$ без доставката отива ли ви на митница? Знам, че правилото е над 20$, но все пак изключенията често ли са Simple Smile че много ще ме е яд за 4-5$ да се разкарвам по митници

# 601
Като правите около 25$ без доставката отива ли ви на митница? Знам, че правилото е над 20$, но все пак изключенията често ли са Simple Smile че много ще ме е яд за 4-5$ да се разкарвам по митници

Вероятността да отиде на митница е голяма  Peace Наскоро имаше  един период когато дори и по-скъпи поръчки отиваха в пощата , но за съжаление вече нещата са по старому  Simple Smile

Код за 10$ при Първа поръчка  :  PUF968

# 602
  • София

Зависи, ако си от малко нас. място, може да пристигне и в пощата.
Но, ако си от София / и по-големите градове/ - 99% отива на Митница.

Защо се плашите толкова от Митницата?! По-добре е да се пусне една голяма поръчка за 80$ та и повече / колкото ви пусне с-мата/ с БД  и да минете само с едно ходене, та било то и до Митница.

Плащате:
 - за 1 голяма поръчка 80$ / с БД /    - 16$ ДДС  + 3,50лв  Мит. такса
 - за 4 малки  Х 20$ / с 6$ Д, /            -  24$ Доставки

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919    Безплатна доставка за суми  над 40$

# 603
  • София

След един час мотане по митницата и безумни въпроси, успях да си взема хранителни добавки на ст-ст 160 долара. Това, което е по-важно да се отбележи е информация директно от митницата: доставки под 45 евро не минават през митница, а такива под 150 евро не се облагат с мито. Един съвет от мен, ако ще минавате през митница, разпечатайте състава на всичко, което получавате, особено на всякакъв вид хранителни добавки, витамини и имуностимуланти. Луда ме направиха за тоя състав, добре че едни девойки в офиса на фирма за попълване на митническа декларация - 15 лв., се смилиха над мен и ми ги разпечатаха в офисът им. За митницата на летище София, ползвайте левият офис, като застанете срещу входа, момичетата са много симпатични и услужливи. Ако за пръв път освобождавате от митница, е необходимо първо да си попълните декларация за издаване на EORI, някакъв си номер. отнема около 15 минути. Предварително си вземете едно номерче за EORI и едно за ВНОС, чака се доста, докато ти дойде номерчето за ВНОС. След издаването на EORI, отивате в офиса на фирма за оформяне на митническа декларация, след това на гишето в банката - за плащане на ДДС-то и чак тогава си чакате реда на гише за ВНОС. Обикновено за такива продукти е 13 (мисля беше, последното, в дъното, в ляво), първо там попитайте, за да не се налага да чакате излишно.
Това са моите приключения и съвети при освобождаване от митница.

# 604
  • София
Зара, цялата тази процедура е била, защото доколкото разбрах си поръчала и си ползвала ДЧЛ за доставка.
Ако човек си разбие поръчката, на две по 80 долара примерно, и ползва интернешънъл еърмейл, НЕ ДЧЛ, нещата идват в митницата на Веслез, за София, и процедурата е точно макс 5 минути.
Освен ДДС и пощенска такса 3.5, други не се дължи.
Правя това уточнение, да не се стресне някой, каква е сложнотия. Всъщност ние сами си усложняваме живота  Peace.

# 605
  • София
3apa, в крайна сметка след тези перипетии, би ли посъветвала някой да използва DHL за доставка от iHerb? По-изгодно ли ти излезе? За времето и нервите разбрахме. Но заслужава ли си, трябва ясно да се каже.......   

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 606
  • София
ПП
Който се боядисва да внимава, защото маслата свалят боята
ауу, това ми беше много полезно! Аз напоследък хич не съм доволна от боите ми, а ето че може да се дължи и на факта, че си слагам един микс от 10ина масла (арган, бадемово, чесън...) в боята направо. Еми то не останаха много вариантите кога мога да си слагам това масло на главата като се боядисвам Confused
Знам, че и яйцето (жълтъка) в маска за коса също сваля боя  Crazy
И за да не е напълно спам: да кажа, че имам поръчка шипната на 27.11. и още не съм я получила  Rolling Eyesобикновено до 3 седмици получавам известието, но предполагам сега е по-натоварено и затова се бави.

# 607
  • Miami
И за да не е напълно спам: да кажа, че имам поръчка шипната на 27.11. и още не съм я получила  Rolling Eyesобикновено до 3 седмици получавам известието, но предполагам сега е по-натоварено и затова се бави.

И моята е шипната на 27.11 и още не съм получила известие за нея. За пощата  я чакам, пък да видим ...

# 608

И моята е шипната на 27.11 и още не съм получила известие за нея. За пощата  я чакам, пък да видим ...

И аз чакам една от 27.11. ама нямам надежди да дойде в пощата, затова и не я водя като закъсняла Simple Smile

# 609
И за да не е напълно спам: да кажа, че имам поръчка шипната на 27.11. и още не съм я получила  Rolling Eyesобикновено до 3 седмици получавам известието, но предполагам сега е по-натоварено и затова се бави.

И моята е шипната на 27.11 и още не съм получила известие за нея. За пощата  я чакам, пък да видим ...

И аз чакам една от 27.11. ама нямам надежди да дойде в пощата, затова и не я водя като закъсняла Simple Smile
Също чакам от 27.11. за пощата.

Цитат
Знаете ли дали сайта приема карти, които са  V Pay_
Опитах се да платя с такава карта и не ми я прие. не знам в картата ли е проблема или в сайта.
Всичките ми поръчки от айхърб са от V Pay на уникредит.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 15:30 от goodluck

# 610
Аз чакам от 26-ти ноември 2 поръчки, но си го обяснявам с това, че тогава беше 10% отстъпка и сигурно е имало много поръчки. Надявам се вече тази седмица да дойдат, че са ми важни нещата.

Код за отстъпка при първа поръчка SFC793

# 611
  • София
3apa, в крайна сметка след тези перипетии, би ли посъветвала някой да използва DHL за доставка от iHerb? По-изгодно ли ти излезе? За времето и нервите разбрахме. Но заслужава ли си, трябва ясно да се каже.......   

Според мен си заслужава, всеки сам решава. Поръчката идва за два дни и е застрахована. На мен всичко ми беше спешно и на достатъчно висока цена, така че мен ме устройва. Пък и на Веслец ми е в пъти по-неудобно. За следващият път вече си имам ЕОРИ, ще си нося разпечатката на състава и ще мине по-бързичко.

# 612
  • Стара Загора
И аз чакам от 27.11 за пощата уж! Simple Smile Дано дойде скоро, че да пускам следващата ! Laughing Не че не мога и така но мъжо не вярва, че ще дойдела. Дано не е прав! Praynig

# 613
Код за 10$ отстъпка при първа поръчка STR913  и безплатна доставка за поръчки над 40$

Това бих препоръчал аз:
http://www.iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-1000-mg … 00-Softgels/37790

# 614
Момичета помагайте! за първи път правя поръчка в този хубав сайт и стигнах до страница, в която не знам какво да правя newsm78 На стъпка 5 от плащането съм Review.
Справих се! Кодът е HCF428

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 21:18 от white duck

Общи условия

Активация на акаунт