Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 892
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Сори за спама, но не успях да сложа още един линк в горния пост, та, за любопитни и ненаситни души като мен - още много снимки пред и зад кадър, сканове, Макс Айрънс по потник Laughing и др. има  и тук - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.181389071979687.38743.1 … 321944&type=1

Ида не е само спам, нали  си купонДжаксваме  Wink

# 211
  • София
Мдаа, купонът е на шест! Тийм Гарет, лейдис! Heart Eyes  Heart Eyes

# 212
  • София
Ох, май някога бях и робиня...май още съм си...не знам - трепна ми нещо, но може да съм прекалила с някои напитки тази вечер...след пет минути е петък - имаме си традиции Wink

Heart Eyes

# 213
  • Варна
Диди,  Hug забелязах те, разбира се! Мда,  Heart Eyes

Ваня ама ще ме накараш да нахълтам по Гарет значи. Пък не искам. То няма откачане кат захапе човек куката.  Joy

и ви благодаря, на двете, разбира се.

И забравих да кажа колко много съм благодарна на всички, които ме светнаха за съществуването на фиковете.

"На прощаване" :
да си пусна Джакс / Джаспър, че датата си заминава. E, това няма да го разлюбя скоро

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 07:04 от Dorchester

# 214
  • София
Не бързай да си ходиш, Дорче, купона едва сега започва Laughing

Видео от концерта с части от изпълненията на Джакси, Ники и Пол

Ми, хубаво ми стана, едно такова романтично, любовно...Особено се радвам за Ники  Heart Eyes

п.п. Лошото на кендиленд вселената е, че като се влюбвам в някой нов, не разлюбвам старите, а едно сърце не стига за всички, от къде да си закупя резервни сърца, моля да ме упътите?? Crazy

# 215
  • Варна
Явно с времето минава  Peace

# 216
Със закъснение - честито на всички именици!
Честита годинка на Дорчето!
Честита премяна на Диди!
 Hug  bouquet Hug

Завръщам се от 'Седемте психопата' и ме навява мисъл колко страхотно биха се вписали във филма - Шийн, наш Роберто и един Лий Пейс  Mr. Green

Идвам подготвена за партито!

# 217
  • София
Явно с времето минава  Peace
Казала надеждата ми и умряла! Joy

Цве, какъв тоя филм, как така аз не съм го чувала? Разкажи повече, спойлирай ме, видна психоПатка съм - ще го проверя! Wink

И сега какво, ще ме зарежете цяла нощ да си пиша сама, нали?  Mr. Green

Ама аз си имам много бели ризи в гардероба и ще си се забавляваме :Р

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 01:46 от Vania3m

# 218
Ванче, нали знаеш, че винаги имаме сбирки по нощите  Mr. Green

Филмът е буквално за името си. Черен хумор, подправен с още черен хумор, доста червена боя (кхъ  кхъ) и едно ши тцу  Laughing цък
Много е особена комедията, не е за всяко настроение, но пък мен ме развесели безкрайно много Crazy

# 219
  • София
Брех, къде ми зачезнаха белите ризи? Т'ва нета е голямо зло, да знаете! Пуснеш някоя красота и току изчезне Crossing Arms

Цве, мерси за трейлъра! И за белите ризи, особено!!! Grinning Wink Hug

Все забравям да ви кажа за филма, който гледах с Лий Пейс - ''The fall" и българската следа Wink -

Скрит текст:
Първият небългарски римейк на български филм.

В болница в покрайнините на Лос Анджелис през 20-те години на ХХ-ти век, един пострадал каскадьор разказва на друг пациент, малко момиченце със счупена ръка, една фантастична история за пет митични героя. В резултат на душевното му разстройство и нейното буйно въображение, границите между измислицата и реалността се размиват.

The Fall (Падането) е по адаптиран сценарий на Валери Петров. Режисьорът Тарсем Синг се вдъхновил от българския "Йо-хо-хо", който гледал като студент през 80-те. Лентата на Зако Хеския разказва за приятелството между млад актьор с травма на гръбнака и десетгодишно момче със счупена ръка. Двамата се запознават в болницата, мъжът е на прага на отчаянието и иска услуга от детето, като в замяна започва да му разказва увлекателна пиратска история, изпълнена с много приключения.

Главни герои в нея се оказват другите болни, преобразени в страшни и благородни разбойници. Автор на сценария е Валери Петров. След като получил разрешението на известния ни поет, драматург и преводач да го ползва, Тарсем го адаптира с помощта на Дан Гилрой, сценариста на Freejack (1991) и Two for the Money (2005) и брат на Тони Гилрой, номиниран за "Оскар" за режисурата на "Майкъл Клейтън".

Тарсем Синг снима лентата си близо 5 години в 30 различни държави. В главните роли са номинираният за "Златен глобус" Лий Пейс и 9-годишната румънка Катинка Унтару. Проектът получава специалната подкрепа на изтъкнатите режисьори Дейвид Финчър (Боен клуб) и Спайк Джоунзи (Да бъдеш Джон Малкович).

Тарсем, както е по-известен, е роден в Индия през 1961 година. Дипломира се в САЩ и се захваща да прави реклами и музикални клипове. Най-емблематичното му видео е към песента на R.E.M. Losing My Religion. През 2000 г. дебютира в киното с визуално разточителния "Клетката", поверявайки главната роля на Дженифър Лопес.

И пак малко гиф медитейшън за мен от филма :Р

Скрит текст:

Лека!  Hug

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 02:26 от Vania3m

# 220
Имаш едни бели ризи от мен  Hug

Лека нощ, само да спомена, че sophiejax има нов фф (не съм го прегледала още, ако някой е - да сподели) Dancing In The Dark

# 221
  • Варна
Брех, къде ми зачезнаха белите ризи? Т'ва нета е голямо зло, да знаете! Пуснеш някоя красота и току изчезне Crossing Arms

Нетът не знам, но Фанпоп е голямо говедо. Всеки линк от този сайт се копира с хватки. И на мен ми беше изчезнал единия прекрасен гиф с Джаз

Ето белите ризи на Лий Пейс, надявам се да се виждат

Цвети, благодаря  Hug

# 222
  • София
Ех, Дорче, мило, рано сутрин как ме радваш. Мерси за белите ризки - идеално се виждат, ама нямаше нужда - все пак се опитвам да ги откажа Joy

Хубав ден, лейдис!

# 223
Това от мен вместо добро утро: 
 ooooh! аз цъках върху кИфето бре....то само кафе  hahaha
Joy

Вие нЕмате срАма, тъй да знаете!  Само примъквате тук разни убАвини!

Ето от мен една  Heart Eyes цък!

# 224

Общи условия

Активация на акаунт