Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имаше ли нещо след финалните надписи в "Здрач: Зазоряване - Част 2"?
Как завършва историята в книгите на "Здрач", различно ли е от филма?
Какво е впечатлението на хората от филма "Здрач: Зазоряване - Част 2"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имаше ли нещо след финалните надписи в "Здрач: Зазоряване - Част 2"?
-
Как завършва историята в книгите на "Здрач", различно ли е от филма?
-
Какво е впечатлението на хората от филма "Здрач: Зазоряване - Част 2"?
-
Какви са впечатленията от актьорската игра и образите във филма "Здрач: Зазоряване - Част 2"?
-
Какво е впечатлението от саундтрака на филма "Здрач: Зазоряване - Част 2"?

Фенка съм на Здрач, но не съм маниачка. Не съм влюбена в героите и може би точно за това гледам по- обективно и безпристрастно на нещата. Радвам се, че ги видях отново на голям екран, но като завършек на такава дълга сага очаквах повече. Били Бърк също ми липсваше тук . Отново ми се видя претупана сцената, когато видя Ренесме за първи път.
за някои неща, но след второто, третото гледане "простих" недостатъците и си го обикнах филма! Много сме и всеки търси неговите си представи, за жалост няма как да ни угодят на всички! Жалко че не можеш да си затвориш страницата с добър спомен! Та може би е по-добре, че ни си кто някои от нас тотално хлътнала! 
"Мъчното" и тъгата от финала си ги изстрадах предварително, вече от месеци ми беше празно и сиво, а в момента съм като надрусана! Еуфорията не ме напуска!

Направо си е хубавица! Човек да няма вяра на очите си

,
, а тази все едно казва: "Много моля, дами една по една, не всички наведнъж"