Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Ванче, взимам си от безцъкъбълната закуска с четивото, което си ни оставила за филма Hug
Не мога да се накарам да напиша всичко още, мъчно ми е само като започна.
Обаче да си кажа, че Новолунието винаги ще ми е много на сърце...може би моята подредба би била 1-2-5-4-3.
Как ме закендихте с красоти Heart Eyes

Като казах за Новолуние... Mr. Green

# 76
  • Buffyworld
Момичета,  Hug

Искам да споделя колко много съм разочарована от тази серия ! Може би защото очаквах нещо много повече. За мен това е най- слабата серия от поредицата. Много, много повече ми хареса Зазрояване първа част. Тук любованта сцена хич я нямаше и беше прекалено кратка, Едудард си беше Едуард, но не почувствах истинска любов към Бела, не отделиха никакво екранно време за другите вампири, освен малко за Алис и Карълайл, Емет имаше една реплика само, а Джасъпр горкия нямаше  дори нито една реплика ! Само стоеше като пън покрай Алис. То бива  background , ама чак пък толкова ..... Сам върколакът го показаха за една минута, а Сет и Лия / като хора / изобщо. Много съм разочарована. Това , което ми хареса  беше битката . Страхотна, грандиозна битка беше. Много ми хареса как Алис довлачи Джейн към Сам , за да я убие той. Хареса ми много и Бела. Беше много красива в тази серия . Но всичко ми се видя доста претупано. Можеше серията поне да е дълга два часа и да дадат повече екранно време и на другите. Да, наистина , за мен и последната книга беше най- тъпата книга от поредицата, но не знам защо очаквах много повече от последната серия. Когато Бела допусна най- накрая Едуард да й прочете мислите, трябваше да има повече моменти от предишните им серии заедно . За мен си остава първата серия най- хубава до момента. Радвам се, че довечера ще задават Зазоряване 1 по HBO, та поне да си оправя малко впечатлението от филма.  Simple Smile  Фенка съм на Здрач, но не съм маниачка. Не съм влюбена в героите и може би точно за това гледам по- обективно и безпристрастно на нещата. Радвам се, че ги видях отново на голям екран, но като завършек на такава дълга сага очаквах повече. Били Бърк също ми  липсваше тук . Отново ми се видя претупана сцената, когато видя Ренесме за първи път.

# 77
  • Бургас
Buffy, аз се чувствах донякъде така за Зазоряване 1! Разбирам те!  Hug Бях бясна  #2gunfire за някои неща, но след второто, третото гледане "простих" недостатъците и си го обикнах филма! Много сме и всеки търси неговите си представи, за жалост няма как да ни угодят на всички! Жалко че не можеш да си затвориш страницата с добър спомен! Та може би е по-добре, че ни си кто някои от нас тотално хлътнала!  Wink

Цвети, моята подредба на филмите по любимост е като твоята , но ако може някак да сложа 4 и 5 заедно, като едно цяло, колкото и да са различни!  
При мен се получи странно!  newsm78 "Мъчното" и тъгата от финала си ги изстрадах предварително, вече от месеци ми беше празно и сиво, а в момента съм като надрусана! Еуфорията не ме напуска!  

Цвети, чакам да се "събереш" и да споделиш!

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 15:57 от lady Koup

# 78
Момичета,малко офф ,но да си попитам :
Скрит текст:
В Cosmopolis за какво идва реч  Blush
[/b]

# 79
  • Варна
Момичета,малко офф ,но да си попитам :
Скрит текст:
В Cosmopolis за какво идва реч  Blush
[/b]

Това се питаме всички, макар и омагьосани от книга и филм. Някъде бях чела, че Де Лило е известен само и единствено с това, че пише изящна проза. Преводът е изумителен, респект пред предводачката. Изключителен текст, макар и оплетен до безумие на моменти.

Космополис е главно това: Роб в Гучи  Mr. Green

# 80
Красе  Hug
Звучи ... секси  smile3508

# 81
  • София
Готвя си аз и се чудя Джакси ли е по-красива жена или Лий...Още не съм решила тази дилема! Mr. Green

Първата роля на Лий Пейс в киното, "Soldier's girl'' - 2003г.

Той е, той е, с голите раменца и бюста, гледах как го обработват за ролята, направо онемях! Как да не си падна по него просто! Joy

# 82
  • Варна

Книгата е много странна и оплетена, не бих казала че е точно секси.. Но Роб е секси във филма

# 83

Книгата е много странна и оплетена, не бих казала че е точно секси.. Но Роб е секси във филма
Да,да,за Роб виках аз  Whistling  Mr. Green

# 84
  • Sofia
И аз очаквах повече от филма.

# 85
Ванче, уби ме с тАзи Гай  Grinning Направо си е хубавица!  Човек да няма вяра на очите си  Mr. Green

Дор, радвам се, че Етажите вървят.  Последната глава все още не съм я отразила, та не знам за какво говорите. Аааа благодаря за поздрава с БуБи. Липсваше ми в последния филм детето, а и аз харесвам много Сет, но преживях му отсъствието.    Само се зачудих чак пък толкова ли пестиха време бе!  Ама иначе много беше важно да видим как точно Бела се пазари за паспортите!  Grinning

Момичета, радвам се на вълненията ви. За добре или не, кой може да каже, не изпитах бурни чувства. По-скоро съм доволна от филма, отколкото да не съм. Орязани са сцени, диалози, герои не се появиха, но вече свикнах с това. 

Да ни е жив и здрав БилитУ Бърк и да  радва с още роли.  Той и Майкъл Шийн бяха върховни във филма. 

# 86
 Embarassed Как щях за малко да забравя РД на Били Бърк....резил!

А, тъй, нека му е честит деня и все така да има с какво да ни забавлява!

Joy

И малко безценни моменти с татко Чарли Heart Eyes

# 87
  • София
Е, хайде наздраве! Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

# 88
  • Варна
Хайде, купонът продължаавааааа!

Честит рожден ден, My Beloved Peter!  Heart Eyes  

Само някой да е казал, че не харесва татко Кълън, скачам на бой!  Mr. Green

ПП: Порових си аз за питърови красоти и не мога да не споделя една изтрита сцена от Здрач.  newsm78 Мислех, че съм ги гледала всичките и тъй приятно се изненадах. Толкова нежно свършва Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 00:43 от Dorchester

# 89
  • София
Добро утро   bouquet,

Мерси Дор за това фимче, много исках да го видях, особено след като Питър каза, че го е яд именно за сцена в която той и Елизабет се целуват, че не е включена във филма  Hug. Та да продължа след Дор

, а тази все едно казва: "Много моля, дами една по една, не всички наведнъж"  Mr. Green Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт