Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 815
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Eх, Лейди, разтупка ми се пак... Heart Eyes
Не знам защо се въздържам още да споделя всичко, което ме развълнува във филма.
Може би просто идеята, че имам тоооолкова много време за това - цяла вечност.  Wink
Може би просто един вампир дотолкова ме омая с чара си, че съм твърде заета с филмографията на Лий Пейс...На един едит бяха написали, че Лий е показал истинската си същност като изиграл вампир. Мнеее, не мож' го разгада лесно този момък. Какво крие в почти двуметровото си тяло и тексаското си сърце (абе, какво му има на тоя щат Crazy) с удоволствие се опитвам да разбера. Blush

Тази вечер съм на романтична вълна и споделям няколко ноти с вас Wink
Lee pace &Amy Adams in ''Miss Pettigrew Lives for a Day''... Heart Eyes  
/Лий не е музикант, но тук той пее Heart Eyes...няколко секунди и съм омагьосана Crazy/

# 46
  • Варна
Ех, лейди, лейди, съгласна съм с теб. Казала си гопо-добре от мен  Heart Eyes
Любовната сцена беше уникална, такива планове близки на Роб, каква челюст, каква красоата!! Когато лежеше доволен пред камината беше досущ като здраченния Едуард!!

# 47
  • о`майна лунна нощ е
Лейди, уцели ме в сърцето с описанието ти. А как съм се смяла с глас като си спомних Владимир и Стефан ....  hahaha Уникати просто! И в книгата ми бяха забавни, но екранните им образи ме сразиха окончателно и безвъзвратно. Невероятни попадения, грим, игра ... страхотни!

# 48
  • София
А как съм се смяла с глас като си спомних Владимир и Стефан ....  hahaha Уникати просто! И в книгата ми бяха забавни, но екранните им образи ме сразиха окончателно и безвъзвратно. Невероятни попадения, грим, игра ... страхотни!
Joy Абсолютни грозници и идиоти! Дракула 1 и Дракула2, както ги нарече Джейк (тази сцена в колата, когато се избъзикаха с тях и Тай се разхили според мен се е получила случайно, но са оставили точно този дубъл във филма, за което - брависимооо, Бил! )

# 49
  • Бургас
Вчера - прибирам се от работа ; вървя сама и се сещам за тези образи безподобни - съседите ни Владимир и Стефан - какъв английски говореха и колко нахъсани бяха и щях да прихна, та да си засвидетелствам лудостта пред целия свят, а не само тук!   Embarassed

Днес рових книгата и останах много изненадана, че точно диалога в колата за Д1 и Д2 е едно към едно  hahaha  Обаче физиономията-"зловещи  Shocked" и според мен си е на Тай  , а не на Джейкъб!

А относно Робърт - и в Зазоряване 2, и в Космополис, в сцената с Кендра - това лице излъчващо абсолютния покой на следлюбовно блаженство, направо ме убива!  Heart Eyes  Въобще не мога да си представя как се случва това с камери  около теб!?

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 18:51 от lady Koup

# 50
Лейди, по-хубаво никога не бих могла да изразя цялото удоволствие от филма, браво! Heart Eyes
Сцената с Джейк и Бела в колата ми е толкова мила.
Моето разхилване сама беше като се сетих как на Били му се наложи да види 'частното шоу' на преобразяващия се Вълчо  Mr. Green  hahaha Велико!

Нещо към което съм безкрайно любопитна - рафтовете с книги! Така бързо завъртяха камерата по едно време, чакам с нетърпение хубаво качество, за да поразгледам заглавията, които са подбрали.
Иначе целият интериор беше толкова уютен и хубав, топъл....

Ванче, на сила ме караш да кривна от правия път с мистър Пейс! Въпросната сцена е прекрасна! Връщам красотата с това Heart Eyes

# 51
  • Варна
Лейди, страхотен пост   bouquet - точно такива бяха и моите усещания!

Искам пак да го гледам... Sad

Въпросния Лий го харесам отдавна, заради един любим сериал - 'Pushing Daisies' (на български го бяха превели "С аромат на маргаритки"), не знам дали сте го гледали, много е свеж и шантав (и романтичен):
Скрит текст:

Признавам, в "Зазоряване" беше повече от прекрасен Гарет Simple Smile

# 52
  • София
Ей, накацахте го мистър Пейс като пчелички на магаритка Mr. Green
Да, знаем го сериалчето - много е шантаво. Wink

Цве, мерси за клипа. Днес си се изкефих на целия филм. Хубав е.  Peace
Лий в едно интервю казва, че много обича да играе в комедии и да бъде ''добрият''. Mr. Green

Във филма и аз зяпах книгите зад Едуард. Успях да разчета само една - нещо медицинско беше, но не запомних точното заглавие. Тази книга дето я държи Джаспър ми е любопитно реална ли е или неква бутафория.

Моето разхилване сама беше като се сетих как на Били му се наложи да види 'частното шоу' на преобразяващия се Вълчо  Mr. Green  hahaha Велико!

Велика сцена! Разкошна! Най-добрият стриптийз за тази година на голям екран! Laughing Laughing

# 53
Ванче, ето я книгата  Hug
Всичко давам да видя BTS кадри от Чарли/Джейк сцената  Mr. Green

Разрових се и еха! Намерих кратък списък на книгите от рафта с 'Венецианският търговец'

JRR Tolkien - The Hobbit or The Lord of the Rings.
The Turtle Catcher - Nicole Lea Helget
Genesis - Bernard Beckett
The Seance - John Harwood
The Ignorance of Blood - Robert Wilson
Hungry Monkey: A Food-Loving Father's Quest to Raise an Adventurous Eater  - Matthew Amster-Burton
Jose Saramago
The Turtle Catcher - Nicole Lea Helget
The Merchant of Venice - William Shakespeare
The Servants' Quarters - Lynn Freed
The Idea of Love - Louise Dean
Don Quixote - Miguel de Cervantes
Hello, Everybody!: The Dawn of American Radio - Anthony J. Rudel

# 54
  • София
Оооо, бас ловя, че е лично Джаксова! Издирих, че я има на бг - слава богу! Скъпи дядо Коледа, нали знаеш колко обичам биографии да чета, а?  Laughing

# 55
  • Бургас
Чарли и Джейк в гората!  Joy Обичам ги!

Юни м. нали правихме разследване за книгите зад гърба на Едуард-Биохимии, Генетики , Анатомии.... Решихме, че са на татко Кълън!

А тези в къщичката много нови, бе! Сигурно Алис като е пазарувала модни дрешки за Бела се е поувлякла и е накупила и нови книги ! Wink

# 56
  • о`майна лунна нощ е
Оооо, бас ловя, че е лично Джаксова! Издирих, че я има на бг - слава богу! Скъпи дядо Коледа, нали знаеш колко обичам биографии да чета, а?  Laughing

Как е на БГ....  Praynig Кое е издателството?

# 57
# 58
  • Варна
Лейди, искам да дойда и да те прегърна  Hug

# 59
  • о`майна лунна нощ е
Гушкам те, Лейди!
Жалко, че я няма в читанката. Като гледам коя година е издадена, ще си почакам, докато я качат там. Ех.

Общи условия

Активация на акаунт