Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 881
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Враца
Аз да доразкрася след Цвети:
клик клик, сърцетуп сърцеразтуп

# 181
  • София

Ванче, кажи сега, в колко часа започва Джаксъновото парти? Надявам се той да си нови китарата и малкото Монро Mr. Green

То може и от сега да почне! Десет дни яли, пили и се веселили. hahaha Той не знам какво ще носи, ама аз ще нося пай! И няма да му казвам кой ми го е направил! Mr. Green

...just a little piece of Pace  ...и чао! Heart Eyes

# 182
Ванче, много си се закендила Heart Eyes
wa wa, още, още... РМ никога не е достатъчно.

Днес май се оформя мини петък, идвам с още красоти. Отново Гарет, но не Здрачен....ах!
Току що му видях новата корица за Интервю (цъкабъл):

, а това е между другото...

Едитвам се, излезнала е корицата на 'Beautiful Bastard', цяла статия тук.

# 183
  • София
Ники, Пол и Джакси ще свирят и пеят някъде нещо утре вечер!
Усещам как ще си изям пая от яд, че няма как да гледам лайв на такова събитие.
Остава надеждата, че ще се пуснат снимки и клипчета след това и ако наистина видя Джакси на сцена с китара и микрофон банкета го отпочвам веднагически. Джакси, милооо, чуваш ли ме добре?  Бяла риза, бяла риза, да, да, маминото златно, облечи си бяла ризааа! Този цвят го рапознаваш добре!! Joy

Цве, всеки с Гарет-а си! Mr. Green
Вчера успях да изгледам клипчетата, които беше пуснала и се смях много! Едно носталгично ми стана, ама Роб за смехотерапия става безотказно. Laughing

Оф, аз се наспойлирах и за ''Хобит'' - пуснали са няколко клипчета с откъси от филма и аз не устоях на изкушението. Mr. Green Естествено, ''моят'' елф не видях (той сигурно има пет минути екранно време Crossing Arms), но Торин яко размахва меча си  Laughing

# 184
  • Варна
Ники, Пол и Джакси ще свирят и пеят някъде нещо утре вечер!

И Джерад (маймунски) Peace

А разбра ли, че на 7-ми започват снимките на Джакс в нов филм?

Скрит текст:
MAJOR CASTING NEWS:
Jackson Rathbone-known for his role as Jasper Cullen in the Twilight Series films has joined the Magic Bracelet Cast!

For anyone that knew Rina, knows what a HUGE Twilight fan she was. This is part of "Dreaming Big". For those of you who had twilight fan chats with Rina-leave a comment and share a story.
How did they get Jackson Rathbone-let's just say that it started with a huge sign from Rina that is who she wanted. As her dear "Mito Big Sis" Sheridan said, Rina has become quite the organizer/director from above. Thrilled and honored to have Jackson joining the already amazing talented cast.

Сезон 1 на Aim High пък ще бъде свободно достъпен по цял свят през тубата

Трейлър с пуйчо - льохман - екшън герой  Joy

Епизод 1 - около 8 минути е  Mr. Green

Диди  Hug ти пък си абсолютен шпионин  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 01:09 от Dorchester

# 185
  • София
Естествено, че не! Аз ходя по чуждо. Joy Но веднагически си запълних пропуска! Wink Браво на Пуйчо! Чакаме резултати! Heart Eyes

# 186
  • Варна
Докато се редактирам, Ваня писала,
Затуй гифчето на показ

Та викам, косата му е грозна в Aim High  Sunglasses

# 187
  • София
Нищо му няма на косата - нали го играе ученик. Laughing Въпреки, че, знаеш ме - не е ли дълга не му я признавам. Laughing
Ама, чакай сега да се разберем - ти не си гледала Aim High?? И не сме сядали на лаф да обсъдим карираните ризки, лъскането на пищова и ококорените очички на мухльото, който всъщност е супер екшън гениален герой??  Crazy Тц, тц, не сме си научили урока, значи, а? Ооо, поръчвам пица и идвай у нас да си пишем домашните! Grinning Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 01:38 от Vania3m

# 188
  • Варна
Не съм бе, срам, срам...  Embarassed

Хайде ще ги изгледам, не е като да ги няма в нета  Joy и идвам на дискусия  bowuu

Да питам, знаем ли датата на Indian Drum

Хаха, Twilight imitator, друг път... Цвети, мерси за инфото  Hug

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 07:11 от Dorchester

# 189
  • Варна
По стара българска традиция Дорчестър си пише сама в темата  Mr. Green

Тоз път притичвам да споделя един раззззззкошен манип на Rose and the Dragon

# 190
  • о`майна лунна нощ е
Естествено, че не! Аз ходя по чуждо. Joy Но веднагически си запълних пропуска! Wink Браво на Пуйчо! Чакаме резултати! Heart Eyes

Ха-ха, то като гледам бая перушина ще хвърчи в този филм  Mr. Green

# 191
Тоз път притичвам да споделя един раззззззкошен манип на Rose and the Dragon

Ихаааа, прекрасен е!

Това дето стърчи от устата на Роб е онуй, за което си мисля, нали?! Клечката!? Ох, ох, ох!

# 192
  • Варна

Ха-ха, то като гледам бая перушина ще хвърчи в този филм  Mr. Green

Ама перушината е в Aim High  Peace

Другото е вълшебна приказка.

Сега да гласуваме?

http://uk.eonline.com/news/366373/celeb

# 193
ГласувАх!!!

Засега само за Роб! С другите двойки имам мъничко затруднение и трябва да помисля.
И как могат да слажат Крис Хемсуърд с Бен Афлек  #Cussing out Много труден избор ми се очертава тук!

# 194
  • Варна

цък на първа снимка от вчерашния концерт

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бонджорно,

Да са ни честити Николайчовците, мятайте рибите и бъдете всички здрави! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт