Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 908
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Цвети, изгледах Animal KingdomSad  Да... филмът се оказа труден и по-тежък отколкото очаквах! А краят му... Ако новият проект на Роб с Дейвид Мишот ще е нещо подобно ни очаква един доста различен Робърт!

# 256
Още бели ризки!
Скрит текст:
И Кристен с бяла ризка  Laughing

# 257
  • София
Еее, Ване, бива ли така да ме подредиш - ми аватар с Ричард нося Joy
Ама аз верно съм за убиване! Ми не съм разбрала (до сега!!!!), че тоя на аватара ти е Ричард Embarassed Embarassed
Сори, мацки, прощавайте!  Praynig Hug Радвам се, че се изяснихме, де, кой е експерт, кой е фен и защо лесно му прощавате възкъсите пепитени костУми  в съчетание с кафяви обуща! Обичате си го! Wink

Познато усещане...Цяла вечер зяпам потресаващия мустак, който   Лий Пейс /нарочно не съм го оставила сам на снимката, та Дорчето и тя да се порадва Mr. Green/ е способен да си отгледа и си мисля колко е прекрасен. Laughing Проследих го докъдето можах, разбрах що го спрягат за гей, но категорично потвърждение още не съм видяла и чула - не ща и да чувам!  ppp Въпреки, че тоя пич, дето го спрягат да му е гадже е добро парче - жалко и за двамата! Joy Ма, направо ми сА къса сърцето!! yahoo_49

# 258
  • в сърцето на един мъж...
Ето ти две от личната ми колекция, обожавам ги Heart Eyes

А за аватара - не е проблем, тя е малка снимката, ще ти простим Wink

# 259
  • Варна
Туп туп припад...  Kissing Heart

Да посмя и аз малко

# 260
  • в сърцето на един мъж...
Ее, Красе, не припадай де Mr. Green

# 261
  • София
Спамаджийки Армитажови таквиз! Hug Много обичам така като си отпуснете клавиатурките, та вземете да се отклонявате от ''правата вяра'' и да подхвърляте изкушения на ближните си! Laughing После да не се оплаквате, че сме се възполз....ъм...погрижили за тях.  Mr. Green

''Моят'' Пейс вече не се брои за спам като го пействам, понеже си е наш здрачен. Водя се правоверна.   Stuck Out Tongue Winking Eye

Но за за хобитите, джуджетата и елфите ще се наложи да се отваря друга тема. Може би някога е имало тема за Властелина newsm78. Така и така не ми се спи отивам да се ровя из архивите. Crazy

Едит: Имало е тема, в далечната 2007 година, просъществувала е 13 странички...Дано някой сега пусне за Хобит да си се лигавим и там с приказните създания   Sunglasses

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 02:31 от Vania3m

# 262
  • София
Събуждам се, придърпвам лаптопа в скута си, пускам си Heart of Stone и преди да се закотвя в кухнята или някое друго реално място, на което не искам да съм и си позволявам по много от ''последния повелител на въздуха, който дишам''!  Crazy

Скрит текст:

Hug

# 263
  • София
Отделен пост за Джакси (да не се сърди  Blush)

Official Jackson Tweet: In love with the world.

Просто не можах да не го споделя. Тоя лаф напоследък толкова често го употребявам, че се почувствах някак не сама в тази любов! Laughing Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 264
Подравления за личните колекции! Както установявам, те са нещо, което извисява духа, стопля сърцето и пълни душата  Grinning  Ако не е толкова рано, бих предложила да пием за личните колекции  Mr. Green   

# 265
Подравления за личните колекции! Както установявам, те са нещо, което извисява духа, стопля сърцето и пълни душата  Grinning  Ако не е толкова рано, бих предложила да пием за личните колекции  Mr. Green   

Наздраве!!!!

Ванче, и от кога в тази тема спаменето е табу?  Mr. Green

Аз уважих Дженсън в анкетата!

# 266
  • Варна
Оооо, какви сте прекрасни! Ми и аз обичам целия свят напоследък, нали все това ви дудна  Sunglasses

Ама верно сме го закършили  Joy с тез кендита.

Ай мляс от мен и си пуснете следния клип, да се върнете в правата вяра:

Красив, весел и нежен, обяснение в любов.

# 267
  • София
Люс, наздраве! Не е рано и само теб черпя, 'щото другите са предателки - Сашо и Екълс ще ми подкрепят те! #2gunfire Ще си помисля аз дали ще цъкам за Патинсън в следващата анкета! :Р

Няма да я бъде и днес Ванчето, нямааа - ще спами и ще се лигави далеч от правите пътища в дън горите тилилГейски  Mr. Green

# 268
Люс, наздраве! Не е рано и само теб черпя, 'щото другите са предателки - Сашо и Екълс ще ми подкрепят те! #2gunfire Ще си помисля аз дали ще цъкам за Патинсън в следващата анкета! :Р

Това заплаха ли беше?!  Shocked
И това ми било Робиня, или бивша вече, а ?  Joy

# 269
  • София

Това заплаха ли беше?!  Shocked
И това ми било Робиня, или бивша вече, а ?  Joy
Joy Не се коси - плаша гаргите! Бившите робини са като бившите алкохолици - няма такива!! Mr. Green  Ще мятам понпони и за Роби, бееее, и без това другите ми кендита са аутсайдери - тактически ще подкрепя този, който има всички шансове за победа. Wink
В сегашната анкета просто трябваше да избирам между двата свърха и избрах по-високия, който ме е целунал насън!  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт