Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички за пожеланията! Hug
Ето и една виртуална почерпка от мен и Надето!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ ДЕЧИЦА ,бъдете много здрави и усмихнати

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 16:37 от iff2

# 121
Момичета и тази година да попитам има ли желаещи да си разменяме подаръчета за децата?  Rolling Eyes

Много съм нахална, значи  Mr. Green
на мен ми харесва идеята,ама догодина живот и здаве ,като съм малко по богата  ,че сега незнам какви подаръци да измисля с тези големи пари 

аз започвам яко да се шашкам с тая ясла какво ще правя... връзки уж много и накрая нищо,а времето да се връщам на раб наближава  краев вариянт ще е на частна 

# 122
  • София

Ето аз снощи лежа и не заспивам..мисля за проблема дето стана,за РД,за Коледа,и не мога да заспя..а чувам от другата стая похъркване 2 минути след като си е легнал.. Joy

Кали, спи си значи, че даже и си похърква, а Grinning Аз днес почти не съм се оглеждала в магазина, влязох директно при лего-тата , разгледах, избрах и си тръгнах Simple Smile Щеше да ми бъде много приятно да се видим Simple Smile.

Рика, аз докато кърмех , се хранех много по-внимателно отколкото докато бях бременна.

# 123
Бебешондел, не защото моята идея участва, ама почти 10 стр сме без заглавие. Дали може да смениш, че с тия рождени дни много бързо я изписваме Hug

# 124
Веднага  Hug

# 125
  • София
Честито на малките рожденнички! nbirthday  ura
Рика не знам за теорията на съпругът ти, но специално за сладко, кафе  и шоколад аз умирам, ям ги в промишлени количества, т.е. ако не изям цял шоколад, 2-3 вафли или 2-3 парчета торта+ 2 чашки кафе в някой ден се почва една слабост, главоболие и направо яхвам метлата #Cussing out  По-скоро си е до метаболизъм, който по принцип при мъжете си е по-висок. Моят явно е по-висок даже от на повечето мъже, защото ям явно повече от съпруга ми и за 6 и половина съвместни години той е с 14 кила нагоре, а аз след 2 бременности съм с 2 кила отгоре.
На Владито му давам шоколад натурален почти всеки ден и не виждам нищо лошо. За зайо-байото съм против, но покрай каката не можах да го опазя, яде го само на разходка с дядо или тате в почивните дни, аз не купувам, но даже да им спомена че не искам да дават пак го правят ooooh! Барни, вафли, торти не давам, правя вкъщи кексчета или палачинки с мед или сладко.
Елха- ще сме с изкуствена тази година

# 126
  • София
Ей, много яко е да имаме анкетка, готино оформление - браво на Бебешондел!
 Peace

# 127
  • Бургас
Малко да помрънкам  Rolling Eyes
Чаках до последно, във вторник направих резервация в заведението, в което ще празнуваме, поръчах торта и поканих гостите. И вчера Ксения се опъпчи, а Коцето започна яко да кашля. И какво се прави в случая? Crossing Arms

Все пак, да почерпя, за моето сладко, мъничко момченце:

Да ми е жив и здрав!!!

Честит втори Рожден ден на Виктория! Много здрава да бъде!

# 128
  • София
Честит рожден ден на Коцето! Да расте здрав и все така готин, да радва мама и тате, да е щастлив, игрив и много весел!
Катенце, честит празник!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Честит рожден ден на Виктория на Madame Z! Много здрава и щастлива.
Жалко, че мама на Вики на пише в последните месеци. Честит празник и на теб, Маги!

Кате, ще стане парти, не го мисли!  Hug  Hug  Hug

# 129
Ей, много яко е да имаме анкетка, готино оформление - браво на Бебешондел!
 Peace
  smile3501 smile3501 smile3501

За размяната на подаръци, смятам че е чудесна и оригинална идея, но аз с тези моите две рожденички на тях едвам успявам да избера подаръци от всички желаещи да подарят, че всички искат аз да избера /баби, леле и т.н роднини, че и повечето ми дружки/ и направо издъхвам да се боря в тези магазини, то и Коледа и просто ми е крайно изтощително всичко това. А пък и идеята малката да получи нещо без наличен конкретен повод, а пък каката не Crazy води до война Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  Коцето на  Катёнок! Да е жив и здрав и все така очарователен. Весел празник на цялото семейство! happy bd

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на  сладката Вики  на Madame Z! Много здраве, щастливо детство. Весел празник на цялото семейство! Tada

Кате  Hug мила неприятно, но дори и само семейството съм сигурна че ще си направите хубав празник. Важното е бързо да оздравяват. Peace Ксю с шарка ли е или?

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 10:02 от B_NADI

# 130
Честит рожден ден на Коцето на Катеонак!
Честит рожден ден на Вики на Madame Z!

Катёнок, и при нас така се случи, болест точно като капарирах 50% от парти+храна. Какво се прави - казваш на гостите за положението и си правиш партито. Който прецени ще дойде. Ако каката е с варицела много деца са я карали и няма да ги бърка. А за кашлицата - сега всички са контактни с болни. Едно парти повече или по-малко  Wink Дано да си изкарате много весело и да оздравявате!

# 131
  • Бургас
Да, Ксения е с варицела, извинявам се, че не уточних.

Благодаря ви, момичета, за страхотните пожелания!!!
 Hug

# 132
  • Перник
Честит рожден ден на Коцето! Здраве и много весели игри му желая!
Кате, сигурна съм че каквото и да решите празника ще е супер! С тези съкровища няма как да е иначе. Надето направи отит два дни преди рождения ден, но антибиотика подейства бързо и вчера на празника всичко беше ОК.
Честит рожден ден и на Вики!! Нека е здрава и все така чаровна!

# 133
 newsm59 на вчерашните рожденички Надежда и Дивна и на днешните рожденици  Коцето и Вики  nbirthday newsm67  Gift  party023

Живи и здрави да са всички! Нека рождените дни има донесат много усмивки, купища подаръци, вкусни торти и страхотни забавления!!!

Иве, това което разказа е ужасно. Аз такова отношение сигурно не бих понесла. Трябва да знаеш че ти си в правото си, защото всички деца са така аз вече се примирих, че и мойте деца и да прокашлят сутрин или да издухат един сопол веднага след ставане от леглото, не означава че са болни и не бива да ходят на градина.
Това което описваш е напълно нормално. Алекс не е болен щом даже и сополи няма, но това ти като майка си го знаеш и усещаш кога детенцето ти наистина е болно, пък и педиатърът е потвърдил че му няма нищо.
Прокашлянето сутрин е нормална физиологична реакция след цяла нощ спане къде с отворена уста или по гръб и върху секретите, от носа или слюнка, се е образувала тънка коричка от прах и други частитци витаещи из въздуха и сутрин тялото се опитва да отхрачи именно тази неприятна маса образувала се на гърлото и караща децата да кашлят в първите 2 часа след събуждане. Питай я тази сестра Алекс кашля ли през деня и отговорът ще е НЕ. А сополи ако има изобщо това най-вероятно е някой вирус който той е изкарал на крак в яслата без явна симптоматика като сополи на реки или кашлица или температура.
Тук може много майки да не се съгласят с мен, но това е мойто мнение  Naughty
И се радвам че не съм попаднала на такива роботизирани сестри и лелки, а напротив - лъчезарни и мили възпитателки, сестри и лели се грижат с любов и истинско внимание и за двете ми деца в две различни детски заведения. Затова и баткото и Ели ходят с огромно желание  Hug

# 134
 newsm59 на Виктория на Madame Z и на Константин на Катёнок!

Общи условия

Активация на акаунт