Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 548
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Боби, Ники и Калоян! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати! newsm59   bigdance2   Gift   party023

Много хубави подаръци сте избрали на децата. Ето и част от нашите:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=526922467318363&set= … ype=1&theater - със зайчето Пухчо (Пуко) пада голяма игра. Малена иска да го пускаме да тича из хола и се смее от сърце.  Mr. Green Него получи преди РД, другите подаръци ще са на самия ден
http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … products_id=14310
http://www.shopmania.bg/ighrachki/p-kompliekt-kukhnia-beautiful-2243413
http://www.lionbg.eu/product/503/ming-ming-kukla-s-vana-dush-i-aksesoari.html

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 21:52 от plams

# 196
Бебешондел,ето линк към въпросните мини микро:)Този точно е за над 2.

http://www.-spam066-/view/Mini%20Micro%20Pink-14.html

Легота и аз само гледам,засега се спрях на Зоото,ама не знам.Сигурна съм,че няма много да играе с него в момента.Кухня дето й взимахме на Мега блокс,сглобяема,почти не я пипа,изваждажя из под стълбите,редим набързо..и толкова..Simple SmileДа играе с нея...да се прави,че готви..абсурд:)

Пламс,много сладки неща..а Пуко е уникален сладур:)А за бебета..нещо и тях не ги обгрижвсме особено:)

Лека нощ и спокойни деца!

# 197
Ку-ку и от нас.Честит рожден ден на всички празнуващи.Нека дечицата ви растат здрави,усмихнати и палави  Grinning,за да радват и всички вас.
 Калина http://www.bebe-best.com/khw-shejna-baby-dream-blue-p-22564.html - Ето я шейната.Ей тук http://www.kolino.eu/bg/products.php?cat=40 има друга марка такава шейна на повече от 100% по-ниска цена.Незнам каква е разликата,но на външен вид не намирам такава.Аз също много се чудя за тази шейна,но си мисля без седалката няма ли да е едно пълно нищо,а като не съм я виждала с тази седалка до кога ще може да се събира....незнам в голяма чуденка съм ,а от кога купувам шейна.Ако си я купиш ,ще те помоля да сложиш снимки без седалката.
 Утре и ние сме рожденици.Днес едно чистене и готвене ме хвана   chef Вкъщи ще идват само моите родители и още двама роднини и се спуках днес,а незная как се организирате за рожденните дни с деца вкъщи.Ние ще сме на детски кът с децата и мамите.хайде приятно изкарване и на другите рожденици утре.

# 198
Честит рожден ден на  Боян  , Калоян и на Ники ! Живи и здрави , много щастливи и послушни да са малките слънца ! Весел празник на семействата !  Hug

КАли, да мила , дребната е още кротичка (пу-пу) . Надявам се поне тя да не създава толкова много грижи Simple Smile)

# 199
  • София

Калина http://www.bebe-best.com/khw-shejna-baby-dream-blue-p-22564.html - Ето я шейната.Ей тук http://www.kolino.eu/bg/products.php?cat=40 има друга марка такава шейна на повече от 100% по-ниска цена.Незнам каква е разликата,но на външен вид не намирам такава.Аз също много се чудя за тази шейна,но си мисля без седалката няма ли да е едно пълно нищо,а като не съм я виждала с тази седалка до кога ще може да се събира....незнам в голяма чуденка съм ,а от кога купувам шейна.Ако си я купиш ,ще те помоля да сложиш снимки без седалката.

Тази шейна я имахме в Москва, като качество специално немската е супер, много е удобно да я буташ пред себе си като количка, но има малък недостатък- седалката е тесничка, трябва да се мери на конкретно дупе, дъщеря ми на 2 години и половина в зимното костюмче и с чувалчето едвам влизаше в нея, при това беше към 13 кг, мисля че за дете от 14-15 кг нагоре ще е тесничка и без чувалче. Ако има възможност да я пробвате преди покупка ще е идеално, че цената не е никак малка Naughty

# 200
Честит рожден ден на Сияна на Жожолинка!Да е здрава,щастлива,палава и безгрижна!Много късмет и много обич на цялото семейство! Hug

Честит рожден ден и на сладкия Гоги на Цвети!Да ви е здраво момчето,да расте щастлив и да се превърне в един истински мъж!Много късмет по пътя му!Весел празник на всички ви днес! Hug

Пак се разчувствах, ама се сетих за твоя разказ,Цвети:)И за съвета да говоря по телефона като пуска упойката Hug

Честит празник и на останалите майчета и рожденици!Бъдете здрави!

Жожолинка,Илиянамос,мерси,момичета за мненията за шейната!За жалост обаче не се сещам къде да я търся наживо.Нещо все в онлайн магазини се явява в нета.А ми се иска да я видя наживо.Ако някой се сеща,да свирка.Излезе ми в някакъв Пигис хаус,че е имало на тази марка шейни,ама няма сайт магазина,контакти не намирам..да не е затворен вече..

Хубав ден на всички!

# 201
Честит рожден ден на Сияна на Жожолинка!
Честит рожден ден и на  Гоги на Цвети!
Да са здрави, весели  и усмихнати!!! newsm59

Честито и на вчерашните рожденници Боян, Калоян и  Ники.

Ние вчера си направихме разходка до Букурещ, че срамота, живеем на 60 километра и не бяхме ходили. Честно да ви кажа, много съм впечатлена от града. Заслужава си да се посети. Ние за един ден видяхме една мъничка част, но задължително ще отидем отново. Имаше парад, защото вчерашният ден беше национален празник за Румъния. Беше  много впечатляващо, особено за децата.

# 202
  • София
Честит Рожден Ден на Сияна, Михаела, Преслав и Александър   bouquet

Честит Рожден Ден и на моето малко момче Гоги Simple Smile като си спомня колко ме болеше по това време на 02.12.2010 и само стисках зъби и чаках да дойде следващият ден, да се махна от интензивно и да си гушна бебока Simple Smile

# 203
Честит Втори рожден ден на Гоги! Да е здрав, енергичен и весел младеж!

Честит Рожден ден и на Сияна! Нека е здрава и мама да е спокойна за нея! Нека е и все толкова сладка и засмяна!

Ние вчера отпразнувахме с много подаръци и игри.. Благодаря ви за пожеланията, момичета!
(и моя момък се казва Борис)

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 19:55 от second

# 204
Честит Рожден Ден на Боян на Second, на Калоян на Аз!, на Ники на Eli_g  newsm67

Честит Рожден Ден на Георги на Tsvety_georgieva и на Сияна на JOJOLINKA  hbday

# 205
Благодаря ви, мили момичета, за пожеланията за рожденния ден на моето момче! Честит рожден ден на празнуващите на нашата дата Боян и Ники, както и на днешните рожденници, Георги и Сияна! Честит празник и на другите дечица, чиито майки не пишат вече, но ако четат - честит празник и на тях /и на тези, които съм пропуснала да честитя/!  nbirthday
Да са живи и здрави дечицата и да имат най-страхотното детство!  Hug
Ние бяхме у бабите, преди малко се върнахме. Карахме в тъмното, вали доста и на места мъглата е много гъста. Но, слава Богу, пристигнахме благополучно.  Изкарахме много хубаво, малкия получи хубави подаръци и беше много щастлив. Тази седмица ще съберем и дечица, за да почерпим за здраве, малко след самата дата, но ... карай!
Лека вечер на всички!

# 206
Честит рожден ден на моят любимец Гого на мама Цвети  Hug Жив и здрав да е , много усмихнат и щастлив  Heart Eyes
Честит рожде ден на Сияна ! Да е жива и здрава , много щастливо и безгрижно детство!  Hug

# 207
  • София
Simple Smile много благодаря за пожеланията , момичета Simple Smile

# 208
Chestit rojden den na Gogi i Siana!!!    bouquet  bouquet  bouquet

izvinete za latinicata Embarassed

# 209
Честит втори рожден ден на сладкия Филип на Ангия. Много здраве, весели игри, щастие и усмивки да има и много да радва мама и тати. Весел празник. Специални поздравления за мама и тати, нека порастналото момче да ви носи много радост в къщи.

Честит рожден ден на Амир, Наско и на всички останли, които празнуват на днешната дата. Много здраве, късмет и весел празник на всички Simple Smile))

Ние се завърнахме вчера вечерта и могад акажа ,че си изкарахме страхотно. децата бяха много послушни, дори имахме възможност да поседнем малко на маса и да се видим с приятели... общо взето съм много доволна и пак ми се иска да забегнем нанякъде.
Алекс от днес е на ясла, честно да ви кажа пуснах го със страх ,защото няма никаква промяна в състоянието му. Точно както миналата седмица е . Като го гледах тези дни и стигнах до заключение ,че явно го мъчат последните кътници и има повишено слюнкоотделяне. Може би затова се закашля на моменти. Абе незнам , но се надявам да нямаме проблеми ,защото вече няма да отстъпвам.

Калинче, за шейната са ти дали линка... мога да кажа това ,което съм чувала, защото реално не съм имала такава шейна, но пък съм я виждала на живо. Не е много голяма, но племеника ми я ползва със седалката до 4 годишен. Разбира се след като проходи нямаше сила на света , която да го сложи на шейна с чувалче и затова без такова я ползваха и му беше достатъчно широка. Като се махне седалката изглежда горе-долу така :
Скрит текст:
Това, което са ми казали е ,че тази немската е много по-здрава и хубава от тази българската... най-вече проблема идва в дръжката, на тази българската много лесно се чупела или пък самия механизъм ( мисля ,че е на винт ) се прецаква и като буташ дръжката се криви и т.н. ... общо взето на българската ефекта тип бебешка количка се загубвал много бързо и трябва да я дърпаш отпред като обикновена шейна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт