Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФИЛИП НА ANGYA!
Да расте здрав, щастлив, игрив и много весел!
Мери, честит празник!   bouquet

Честит рожден ден на Амир на sany81
Много здрав и усмихнат да бъде!

Ивче, много се радвам за вас, че така добре сте изкарали. Има голямо значение да разнообрази човек обстановката и да релаксира мъничко.  Hug
За Алекс и тревогите ти те разбирам напълно. Филип е същия - сигурна съм, че е здрав и не е заразен, това го потвърди и ЛЛ, както и 2 УНГ миналата седмица. Но ето на- сутрин се прокашля, още му се стичат разни секрети.
Като го оставях тая сутрин направо ръцете ми трепереха да не се изкашля докато му обувам пантофите, че имаше и други родители.

Някой по-горе беше писал, че това си е нормален физиологичен процес със стичането на секретите към гърлото, още повече че и ние сме на парно и въздухът в стаята ни изсъхва страшно.
Така и не купих йонизатор, а трябаше. Вярвам, че той ще подобри нещата.

Разбирам какво им е на всички родители, които чуват кашлящо дете и аз бих се притеснявала. Тези родители на децата от групата на Филип продължават с бясна скорост да сипят заплахи във ФБ групата за всеки родител, който отведе кашлящо дете.
Но нещата не са винаги такива, каквито изглеждат. Но на кой да обясняваш....

Айде, пак голям мрън стана
Приятен ден на всички!  Hug

# 211
Здравейте Момичета Simple Smile.

Честит Рожден ден на Гоги, Сиянка, Боянчо, Калоян, Филип, Амир, Наско ... и навсички други които пропускам от вчера и днес. Бъдете мноооого щастливи дечица Simple Smile!

Аз искам вече да пищяяяя, Криси пак е болен, по-миналата седмица лекувахме възпалено гърло и сополи, тъкмо се излекуваха и викам - айде на ясла, и после - разстройство, от четвъртак е добре но не го пуснах в петък за да съм напълно сигурна и снощи - сополи, днес сме с голяма доза от тях, направоооо не знам. Но слава богу не се е тръшнал с нещо тежко, все са леки неща, но не мог ада го пратя на ясла. Най-лощото е че на работа все казвам, утре ще дойда, в други ден ще дойда, и после само званя и се обяснявам че сме хванали нещо друго... не знам вече. Чудя се какво да правя, дали да не изляза пак в майчински, но то няма за кога... при всички положения не може да се работи така, никой няма да ме търпи.

Извинявайте, оплаках се. Пожелавам ви хубав ден на всички и да сте здравички.

П.С. Мама Ива, знаеш ли кога ще е коледното парти в яслата? Пак ще го пропуснем като гледам.

# 212
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Гоги, Сияна, Борис, Калоян, Филип, Амир и Наско!!! Много здраве и весело, щастливо детство им пожелавам!  bouquet

И при нас положението не е розово, каката я кара шарката сравнително леко, но с много, много пъпки. Хубавото е, че не ги чеше, което няма как да стане при Коцето, ако прихване.
В този ред на мисли да попитам Надето - маза ли с нещо пъпките на твоите сладурани?

Аз също нещо сдавам багажа, днес излязох на работа, т.к. имах недовършени неща от петък. От утре си взимам болничен, защото работничката на ММ също се ошари и ще трябва той да бачка тия дни. Бабите са ни много работни и на тях никога не разчитаме  Crossing Arms

Иве, супер се радвам, че сте изкарали страхотно!

Пожелавам бързо оздравяване на болничките  Hug

# 213
Честит рожден ден на Филип и Амир да са живи и здрави,щасливо детство.
Нашия купон вчера беше супер,бяхме близки хора и двете деца се забавляваха.

# 214
Кате, дано мине леко  Hug Ето с това пръсках.
http://apteka.framar.bg/30015722/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … 0%BC%D0%BB-borola
При нас мога да ти кажа, че въпреки всичките предупреждения малката мина по-леко от кака си. Не знам дали от това, но на нея ЛЛ и изписа едни хомеопатични гранулки, от тези в мъничките шишенца, дето се върти и излизат топченцата /и аз как го обясних Crazy/ по схема от едните докато излязат пъпките, после като завяхнат от другите, но трябва да погледна в къщи какви бяха, ако ще ти е полезно. Каката когато кара нашата ЛЛ пак я нямаше и за това мина без тях.

Честит рожден ден на днешните рожденици Филип, Амир и Наско.  smile3525 smile3525 smile3525

Честито и на вчерашните Гоги, Сияна и Борис.  smile3525 newsm51 smile3525

Много усмивки и весел празник на дечицата и всички, които ги обичат. Tada

# 215
Честити Рожденничета днес! Да са живи и здрави!

# 216
Мацки ,открих нещо интересно и любопитно за алтернативните обучения - като монтесори ,валфдор и щетинин метода,но наш си БГ вариант и то доста стар  Crazy

http://mediaedu.bg/gallery/?action=show&category=19&id=260#blckGlry

http://www.citykids.bg/sugestopediata-pravi-ucheneto-lesno-kato-detska-igra/

http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1301418073-Da_uchish_na_igra.html

# 217
  • София
Честито на Сияна, Борис, Гоги, Калоян, Филип, Амир и Наско! nbirthday

Slance_1,
Скрит текст:
не знам вярваща ли си или не, но на твое място бих му поръчала една служба за здраве, че май все сте болнички.
Hug

Ето и вторият подарък за Влади http://www.hippoland.net/produkti/igrachki/profesii/ecoiffier-masa-s-instrumenti

# 218

Slance_1,
Скрит текст:
не знам вярваща ли си или не, но на твое място бих му поръчала една служба за здраве, че май все сте болнички.
Hug

Илианамос, страхотна идея, не се ббях сетила, благодаря Simple Smile  Hug Hug Hug

Рика, невероятни линкове Simple Smile.

# 219
Ангиа,честит рожден ден на Филип!Да е жив и здрав,да расте щастливо и любознателно дете,да ви пълни сърцата с много радост!Весел празник! Hug

Честит празник и на Амир на Сани!Да ви е здраво момчето,да бъде щастлив и много и само да ви радва!Хубав празник и на вас! Hug

Хайде жив и здрав да е и Наско на Пижамка!Много весели игри и много щастие!

Да са здрави и останалите днешни рожденици!

Иве,много благодаря за шейната! HugЩе я вземем ама не знам откъде...Исках да я видя но ми излиза само в нета.Някой сеща ли се да я е видял някъде или въобще къде се продават шейни?

Супер за почивчицата:)Така ми се мърда някъде ама половинката е всеки ден в работата..може за 3 часа да е ама да не можеш никъде да идеш.

Джос,дано сте добре!Ние имаме един овлажнител за въздух,пусках го като по-малка.Усеща се,но сега не съм го включвала.Парното не работи нощем и не мисля,че е толков сух въздуха.Ако сте с централно и бичи нонстоп,може да го дразни това.Слагай мокри кърпи по радиаторите,купички с вода.

Слънце,дано се оправя бързо!Вярно леки неща са ама за всяка майка си е тежко да гледа детенце да не може да диша... Hug

Кате,и вие се оправяйте!Дано не се опъпчи малкия!Макар че може да е по-добре,но знам ли..аз лично предпочитам да ги караме тези неща в малко по-съзнателна възраст..дето викаш поне да не се чеше като й кажа...Дано ви размине! Hug

Ая тази сутрин сама си отиде до Коледния чорап и поиска да й го сваля.Вчера не се сети,но ето на третия ден вече й стана навик:)Взехмд да слагаме от най-старите й играчки дето не помни вече и са прибранк по нещо дребно,днес й пъхнахме едно пингвинче и едно бебешко мкато мюсли десертче.Пак ги разнася колко време и повтаря Пими от Деди Маз:)Сама сочи да лепим върху календара след това:)После като мине Коледа не знам как ще ги махнем JoyУтре мисля да й пъхна от онези дето правят сапунени балончета ам трябва да купя.Бабата дойде днес за РД да е тук та тези дни ще щъкна:)Днес отивам да поръчам тортата и сладкишчетата:)Ще взема и разни шапки,свирки.

Рика,интересно е това...Може би е взаимствано от Монтесори и Валфдорф,защото те са по-назад във времето.Като цяло явно е успешна формулата всично да е на игра при децата.

Хубав ден от нас!

# 220
Калина Благодаря ти Simple Smile Hug

Аз влизам пак за да ви кажа "Честит първи сняг" Simple Smile. Навън е неверочно красиво Simple Smile.

# 221

Аз влизам пак за да ви кажа "Честит първи сняг" Simple Smile. Навън е неверочно красиво Simple Smile.
БлагОРОДНО ви завиждам , при нас е 12 градуса  Hug

# 222
Честит рожден ден на Сияна на Жожолинка!
Честит рожден ден и на  Гоги на Цвети!
Да са здрави, весели  и усмихнати!!! newsm59

Честито и на вчерашните рожденници Боян, Калоян и  Ники.

Ние вчера си направихме разходка до Букурещ, че срамота, живеем на 60 километра и не бяхме ходили. Честно да ви кажа, много съм впечатлена от града. Заслужава си да се посети. Ние за един ден видяхме една мъничка част, но задължително ще отидем отново. Имаше парад, защото вчерашният ден беше национален празник за Румъния. Беше  много впечатляващо, особено за децата.

poli.t ние на 11,12 отиваме до Бугурещ да празнуваме рд на таткото с Макси за 3 дена ,никога не съм ходила там,казвай къде да се разхождаме и какво да видиме

# 223
  • София
здравейте Simple Smile

Слънце и е кошмарно за шофиране. Дано се оправите и не ти се налага да отсъстваш така.

Честит Рожден Ден на всички мъници днес Simple Smile

Аз да ви разкажа как беше вчера Simple Smile Голяма веселба, малките пощуряха, а Гоги просто се раздаде , крещя Торта заедно с всички останали. На всяко детенце което идваше се радваше като крещеше срещу него. От 17:30 до 21:00 не се спря непрекъснато търчеше, игра и много се забавлява, както и останалите дечица Simple Smile.

Josepha, Гоги като види буквата Ф и почва да вика "Дупата на ФИ"Simple Smile

# 224

БлагОРОДНО ви завиждам , при нас е 12 градуса  Hug
Да бе да , не завиждай... кошмарното задръстване не ти дава възможност да погледнеш от "красивата" страна на снеговалежа ... 2 часа - това беше времето за което изминах 16 км -от яслата до къщи ... а Алекс през цялото време си сваляше обувките и после чорапите и доволно си подпираше краката на ледения прозорец... всичко това продружено с яко мрънкане ...  #Cussing out на всичко отгоре в яслата сестрата пак подметна ,че бих хрема , питаме "той да няма синузит " .Баси , беше ми на устата да кажа ,че има алергия към яслата явно ,защото в къщи няма. За сметка на това теглих един дълъг и прочувствен монолог, но не й въздейства много. Нещо не попаднахме на г-жи Sad
Слънце, дано се опревите. Това вашето е наистина много кофти, напълно те разбирам как се чувстваш. Не стига ,че се тревожиш за детето ,ами и това с постоянното отсъствие от работа е ужасно...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
За тържеството не разбрах кога ще е ,питах ама само ми казаха, че ще има... В нашата група 2-3 майки организирали купуване на подаръци на децата и искат по 15 лв ....  Shocked Ами ще дам , кво да се прави.

Кали, за твойта шейна ... днес я видях Simple Smile в хиполенд в Мол България. Беше за 199лв ,ако имаш възможност мини и я види  Hug
пак ще пиша после ,че се размаза нещо ...

Общи условия

Активация на акаунт