Тази година съм решила да заложа на ръчно правени играчки и гирлянди 

Ха-ха, Ивче, извинявай, ама се посмях за твоя сметка...Направо си я представих образно ситуацията, нищо че на теб хич не ти е било до смях...
Та само си представи как съм изглеждала ... за късмет бях с голямата ни кола , което удължаваше пътя ми на пълзене и стоенето в тази
поза.
, после съответно хляба се търкаля главно по земята... та да отговоря и на един по-стар въпрос за пиенето на сок. Аз давам сок. Гледам да е фреш от портокал или мандарина, но не винаги имам или дори и да имам нямам време да направя и затова сипвам от кутия. баткото много сок пие и съответно в къщи се купува и няма начин и на Алекс да не се сипе. Но избягвам, гледам да му направя айрян, фреш,чай или пък да му сипя от някой компот.
преди идваше и на срещите!)
но имам обещание за такъв, та ще видим. Мисля в сюблимни ситуации да пускам филмчета и клипове да мируват.
Вчера не ми беше ден
беше ми лошо и нямах никакво настроение, сякаш бях в сатурнова дупка 

Горкото, едвам се прежали, но я изяде. Каша от елда /инстантна/ с половин авокадо и 3 изцедени мандарини. Аз много мразя аромата на авокадото и затова се амбицирах да приуча децата. И двете не са очаровани, но ще настоявам! 
Препоръчани теми