Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 561
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Да е живо и здраво порасналото момче на Пипи,щастие и безгрижно детство!  bouquet
Джос,успешен старт в професионална насока и от мен. Hug

# 256
Много Ви благодаря, мили мои  Hug Hug Hug

# 257
Честит рожден ден на Мишо,да е жив и здрав и едно прекрасно,безгрижно детство да има.
Ние бяхме за малко на вън,направихме един малък снежен човек"аз го направих" беше много смешна,защото викаше моко,моко и се опитваше да си свали ръкавиците,че са мокри,голям образ.

# 258
Честит рожден ден на Мишето на Пипи!Да е здрав,щастлив,по детски палав и много весел:)Да ви радва много момчето ви!Весел празник!  bouquet Hug

Честит празник и на Йоан и Сава!Бъдете здрави и щастливи дечица!

Ангиа,много неприятно е станало,ама ето не питат тези гадории.Дано е добре пък тепърва ще има празници дето ще разбират много повече Hug

Иве,сега се усетих че беше писала 16 км до яслата..?Много далече май,то в тия задръствания това сигурно е ужас два пъти на ден..Направо ми е немислимо с Ая сами с колата такова разстояние newsm78А и дето Надето пише мрънкащи,че не им се става.Кога ставате сутрин,за да стигнете навреме?

Купихме шейната днес,благодаря ти пак,че ни насочи HugЧе даже и разни шапета и балони открих дето исках:)

А като се метна на гърба на едно люлеещо се конче,сега мисля за Коледа това да е от нас.Ама намерих в нета някакъв магазин Imaginarium ,имало го в Сердика мол,там едно люлеещо се дървено магаренце..нали маето ни е любимо:)

Хубав ден засега:)

# 259
Честит рожден ден на Мишо на Пипи   bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Амир и Филип!

Ние с Малена официално започнахме подготовката за Коледа. Днес направихме две снежинки, една звезда и две топки от прежда. На нея й харесва да гледа как ги изработвам, а после ми подава различните цветове да ги украсяваме  Grinning Тази година съм решила да заложа на ръчно правени играчки и гирлянди  Crazy

Пламс , а може ли да ми изпратиш ллинк или да ми напишеш как се празвят тези неща, тъй като ми трябват идеи за един коледен базар в училището на моята племнница.
Роси идеите съм взела от Крокотак - http://krokotak.com/category/praznitsi/koleda-praznitsi/ тук има страхотни идейки. Другите топки, които ще правя са следните - https://www.youtube.com/watch?v=9neXzpRpxe4
Тук също има много красоти - https://www.facebook.com/more.idey
Ще се пробвам с тези - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=283285645116631&set= … ype=3&theater , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=285411831570679&set= … ype=3&theater
Ето какво сме сътворили до момента

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 16:12 от plams

# 260
  • София
Честито на Мишо на Пипи и на самата нея на патерици newsm59

Калинче, то наистина както Ивето каза без чувалче е добре, но в моят объркан мозък шейна без чувалче не съществуваше, защото в Русия, където 2-3 месеца температурата през деня е -10 няма как без него, българската реалност е по-друга Peace

Аз последните няколко дена само събирам багажи ooooh! чак от преумора нещо вече ми се повдига, дано не е от друго че.... #Crazy

# 261
Благодаря за пожеланията  Hug
Добре преминава празника. Мишето е много сладък днес - само ме гушка и казва, че много ме обича...много ме разнежи...получи страхотни подаръци и парички си събра...после пак ще пиша...

# 262
Благодаря за пожеланията  Hug
Добре преминава празника. Мишето е много сладък днес - само ме гушка и казва, че много ме обича...много ме разнежи...получи страхотни подаръци и парички си събра...после пак ще пиша...

Heart Eyes Hug

# 263
Честит рожден ден на Мишето. Да е жив и здрав, много щастлив и весел, много да радва мама и всички в къщи. Пипи, честит празник и на теб. Макар и на патерици ви пожелавам всичко най-хубаво. Много е мило това ,което си написала последно... душичка сладка е твоя сладур  Hug

Честит втори рожден ден  и на Йоан и Сава.  newsm59
Честит празник и на всички днешни рожденици...

Кали, радвам се ,че сте я намерили шейната и ви е харесала. Аз я погледнах отгоре ,но ми се стири ,че наистина ще се ползва доста време. Дано Ая да я хареса Simple Smile))

За пътуването до яслата да ти кажа не е проблем. В смисъл става бързо ако всичко по пътищата е наред, защото главно по голямото околовръстно се движим Simple Smile Иначе Алекс не го будя или това се случва рядно, но той не протестира. Така и така той става около 7ч, а аз тогава вдигам и баткото ,така че и с това сме се справили Simple Smile) Единственото нещо е ,че като го взема от яслата и иска да яде в колата непрекъснато, т.е. колата я цяката в трохи и какви ли не храни по столчето ,седалките и земята, а пък и немога да му подавам нещо непрекъснато в продължение на 30 мин ... Цвети , Гоги гладен ли е след яслата?
Цвети, вчера ,пък и напоследък доста често, видях товйто сладурче през прозореца. Много е комуникативен. Вчера беше събрал 2 моми около себе си на прозореца и им обясняваше нещо. Много е сладък и винаги го виждам един усмихнат, явно му е добре в яслата. А пък и виждма ,че децата имат голяма свобода, поне във вашата група. Щъкат си свободно из стаята и всеки си прави каквото му е на душата. Писала си ,че го взимаш към 17:30ч - да те питам - има ли деца тогава още? Защото аз като тръгна на работа към толкова ще го взимам и Алекс.  

Жозефа,  Hug Бързо адаптиране в обстановката и много успехи ти желая  Hug

Пак писах сума ти време и забравих да ви почерпя днес моят голям Ники има празник...

Чесит имен ден на Никито на Ели и на всички, които имат повод за празнуване днес.  Hug

# 264
Честит рожден ден и на още две пораснали дечица от декемврийската дружина  Hug Много здраве и весели игри!
Честит празник на всички именици днес!  newsm51
Специален поздрав и за батко Ники на mama_Iva  baloni

Свеки пожела да приготви шарана за довечера и днес ще си почивам и ще играя с децата. Мишето спинка още - измори се вчера от емоции малката душица...не можахме да се съберем с други дечица, че сме малко болни у нас, но като оздравеем ще си направим и детското парти! Приятелките ми все пак ме е изненадаха и ми донесоха подаръци за мишлето...така, мина единия рожден ден, сега ще чакаме другия, че си имаме и още едно пораснало декемврийче  Peace
Хубав ден! И весел празник!  Hug

# 265
  • София
здравейте Simple Smile

Честит Имен Ден на Ники на мама_Ива, на Николета и на всички останали именници  bouquet

Иве, най-интересното е че има около 7-8 дечица към 17:30

# 266
Честит имен ден на Ники  на  Мама Ива и на всички които носят това хубаво име Simple Smile. Нека да ги пази и да им носи сила и късмет Simple Smile.
Честит рожден ден и на всички рожденничета днес Simple Smile!

Мама Ива, и аз съм забелязала че в трета група дечицата имат най-голяма свобода, не съм ги видяла нито веднъж да седят в столчетата. В нашата всеки път като го взимам ги виждам че стоят на столчетата и уж си играят с нещо. В 3 група и към 18 ч. има и около 5-6 дечица, винаги. В нашата са 1-2 макс по това време...Според мен и в 18:30 да го взимаш никой нищо не може да ти каже. Ако обаче ходиш в 19, ще измрънкат Simple Smile.

# 267
  • София
mama_Iva , честит имен ден на твоето голямо момче!   bouquet

Честит празник на всички, които празнуват днес!    bouquet

# 268
Пипи, честит рожден ден на голямото момче /със закъснение/!
Честит имен ден на празнуващите днес!

# 269

Аз последните няколко дена само събирам багажи ooooh! чак от преумора нещо вече ми се повдига, дано не е от друго че.... #Crazy

ЧЕ....ще е супер  Laughing

честит имен ден на всички празнуващи
и на всички дечица ,които имат РД бъдете живи и здрави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт