Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит имен ден на Ники на мама Ива и на другите празнуващи днес!

ЧЕ....ще е супер  Laughing

честит имен ден на всички празнуващи
и на всички дечица ,които имат РД бъдете живи и здрави   bouquet
Ох, тичам след малко към аптеката да си купя тест, надявам се чертичката да е една, три засега ще са ми много ooooh!

# 271
Честит имен ден на именниците на мама Ива и на Ели!Да са им живи и здрави!
Честит имен ден и на Ники!Чакаме с нетърпение радостната вест!
Илианче,успех,знам как се чувстваш,преди време и аз се чувствах така. Hug

# 272
Честит празник на всички празнуващи днес!

Пламс, благодаря ти! Много хубави неща си направила , браво!
iliyanamos - хайде мила , още един бебок в темата няма да ни е излишен Simple Smile))  Hug

# 273
Честит рожден ден,на декемврйчетата които празнуват днес.
Честит имен ден на всички именици.
Исках да пиша още,но се събудихме.

# 274
Иве,Ели да са живи и здрави момчетата:)Честит имен ден и на Николета и на Никид също,както и на всички останали именници HugМного здраве и късмет!Днес и моят дядо има имен ден,да ми е здрав още дълго време!

Честит празник на днешните рожденици!Да са здрави и щастливи дечица!

Иве,и аз мисля,че може да се ползва дълго време,дето Илиянка е обяснила без чувал е друго:)Чакам сняг и я мятам на шейната:)А за яслата хубаво,че не е проблем пътя,и че обикновено се стига бързо.Ая е взела да става след 8.30 и имам чувството,че ще е голямо мрън ако я будя.Ама спи само ако лежа до нея,по-скоро след 7.30 май дреме само.Simple Smile

Илиянамос,представям си какъв клинч е това..и всвки ден..леле как се издържа това не знам.Аз миналата година я слагах в студени дни в един чувал към количката,ако мога да приспособя за шейната...за голям студ е идеален.

А за другото..пиши после.Направо ми се обърна като прочетох:)Голямо вълнение си е,но щом се чувстваш добре с двете дечица,а и мислиш,че ти е твърде рано за още едно,по-скоро пожелавам ти да е така,както искаш HugТо винаги вестта за детенце е радостна,но всеки си знае положението Hug

Пламс,много хубави неща:)Бих творила и аз ама май ще оставя за догодина:)Ая й писва сравнително бързо всяка дейност и най-вероятно както почна така ще трябва да спра:)Нещо тази година даже не съм й направила надпис за РД все още ръчен..може да пробвам миналогодишния Joy

Нашите бяха тук до преди малко,тази хуна не даваше никакви сигнали да й се спи..тичане и лудеене..Ама сега в 3 заспа като гръмната за секунди:)Вече как издържат милите,станаха си човечета.И вечер до късно си е една активна,направо не знам как събират сили.

Приятен ден на всички!

# 275
Честит празник на всички! Нека Св. Николай ни закриля и дарява с много здраве и любов!
Честит имен ден на всички именници, носещи това хубаво име!

Почерпете се за здравето на моето момченце:

# 276
Честит празник на всички малки и големи именници! Hug

# 277
Честит рожден ден на всички пораснали декемврийчета включително и днешните ,да са здравички и дните им да са изпълнени със  щастливи мигове и много забавления и игри !  Hug  bouquet
Честит имен ден и на днешните   именници малки и големи ,и те да са здравички и много щастливи !   bouquet

Ние сме добре ,избиват ни кътниците ,единия е избил вече изцяло остават другите .Отказва следобедния сън ,вече цял месец почти не иска да спи ,не знам на какво се дължи това.Започна и доста да говори ,вечер се събужда да пишка в гърнето ,но въпреки това си и слагам памперс ,че понякога може и да не я чуя.
Не ми остава никакво  време да чета , какво остава  да пиша ,а и компютъра е за преинсталиране  и  постоянно забива ooooh! Липсвате ми много ,дано занапред намирам време да чета и се включвам по темите.
Хубава вечер !

# 278
  Здравейте от нас.Много ви благодаря за поздравите за рожденния ден.На гости ни беше бабата на ММ,а аз вместо да почина неможах да се докопам дори до компютъра почти цяла седмица.
 Честит празник на всички празнуващи и вече отпразнували.
 Аз от много избиране купих една бебешорска шейна от sportdepot,за която имам подходящо чувалче ,а за по-голяма ще му мисля догодина.Дано свърши добра работа.
 Иначе сме добре,ходихме на косултация,станала е 15 кг и 89 см.Хайде лека вечер от мен  Heart Eyes

# 279
 newsm59 на Ива на recito и Радостин на vio_letka! Здраве и весели игри! Хубав празник!

# 280
Честит празник на Ресито и Виолетка!  bouquet
Първи ден на ясла - оставих го ревящ, аз пък гледам тъпо ... и сега какво да правя вкъщи!?  Shocked

# 281

Първи ден на ясла - оставих го ревящ, аз пък гледам тъпо ... и сега какво да правя вкъщи!?  Shocked

Излез с приятелки, разведри се...така е, когато се разделяме с душиците толкова категорично  Hug Hug Hug ако не, прави нещо, за да не ти се свива всяка минута сърцето като се присетиш, че не е до теб... Hug Hug

# 282
Аз!, спокойно:-) пусни си малко музика, поседни си с едно кафе или чай, наслади се на малко спокойствие! Или пък врътни един сладкиш за семейството, ако обичате Hug
Или пък си направи маникюр 4470

Честито на всички дечица, които празнуваха последните няколко дни! Честито и на днешните рожденици  bouquet

# 283
Честит рожден ден на Ивето на Ресито!Да в здрава,щастлива,безгрижна малка госпожица:)Много късмет!

Честит празник и на  Радостин на Виолетка!Бъдете здрави и щастливи!

Аз!,не се измъчвай,мила!Ще минават дните и ще свикне детенце!Предполагам е странно изведнъж да си отново дам вкъщи,но поне използвай времето за себе си..така имаме нужда вече от това. Hug

Днес взех финално някои неща за неделя и май сме готови.Само и тортата и останалите поръчани храни да дойдат навреме.Имали доставка на деня,да видим дали ще спазят часа...Утре вечер като заспи мислех да мръднем малко,ама се сетих,че тогава ще е момента да украсим и май няма да стане.Че мисля пак надпис да й лепя,балони взех ненадути този път,баща й да си играе с тях:)Искам и едни снимки да наредя,абе поне един час занимавка..и после в 12 къде да ходя тепърва...

Та това от нас,днеска много студ,не я извеждах,нещо много вятър имаше.Но вече седенето вкъщи определено не е тягостно ,както преди:)Дивее яко ама все пак е друго:)

Приятен ден на всички!

# 284
Пипи, Секънд, Калинче,   Hug Hug Hug В крайна сметка ходих на кафе с приятелка. Преди това си ошетах къщата.  Mr. Green Имало е всичко - плакал е на моменти като се сети за мен, играл е, ял е. Казал си е, че не обича зеле и иска само супа с хляб. Лелята била гадна, защото го е накарала да седне на гърнето. Каза ми, че са му мили ръцете, че е редил кубчета, че е имало музика и танци. За музиката съм сигурна, че е имало, знаех, че ще има днес. И все казва, че лелята се е карала. Сутринта всички ревяха като ги водеха, но на обяд бяха спокойни всички деца, дори някои скачаха в креватчетата /успях да зърна/. Моето дете също не беше плакало скоро, защото вида му беше доста добър. Ще го видим в понеделник как ще е. Мисля известно време да го взимам на обяд. Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт