Тези дни мисля да се престраша обаче, ще отидем в един зоомагазин в мола, там има бебе кученца, тя винаги много им се радва и ще им ги подарим. Аз й обясних, че те са бебета и имат нужда, а тя е голяма и няма. Уж е съгласна, но едва ли разбира точно какво ще се случи.

.
, а аз още спя и пях де нещо от типа на Ла-ла-ла. А баща му изкара цялата песен Жаба Жабурана. 
))
добре дошла в редиците на трудещите се мами
. Да ти върви като по вода, малкия да е здравичак и колегите да са ти добри
.

Уж чета всеки ден ама може да съм изпуснала нещо:)Как е Алито?Дано е по-добре вече!Тия ангини гадни значи...Това го правех като дете на има няма месец-два.Какво й даваш?Дано и Гоше да е добре!
То такова гушене и целуване..Половинката само ми бучи,че е голяма лиготия това,ама като се гуши и ме лигави... аз пък да се дърпам ли
Значи установих,че от 2 натам май почва истински хубавото:)Малки сладки човечета!
Уж ми взех имуномикс ама явно няма много файда от него. Иначе ходи цял един ден на новата ясла дано да свикне по-бързо и там. От 3 дена махаме бибата, нашата я изяде кумчо вълчо. първата нощ става 4 пъти да реве, 2рата 5, снощи беше по-добре. Дано само баща му да не се пречупи - ама не ми се вярва, че от половин година ми мрънка,че е време да я махаме.
Препоръчани теми