на всички! 

почти половината деца в групата на Тони бяха болни.Не е ходил на ясла вече почти 2 месеца и сега незнам дали пак ще има адаптационен период като тръгне от понеделник.Дано да свикне бързо 
И наистина нашите лекари излезнаха прави - в България климата е болен 

При положение, че грипа уж чука на вратата 
Аз не бих си премълчала също.
)) От работата пък не ми идва нещо музата за писане. То и аз до вчера работех без компютър... невероятно беше ,сами се сещате какво ли пък съм работила
Най-после се уредих обаче и сега дремя пред монитора. Не съм предполагала ,че ще седя и ще се чудя какво да правя в нета ... ама ето,че се случва. Нещо не ми дават никаква работа и може би звучи добре ,ама мен много ме дразни това. От време на време правя някакви елементарни и супер скучи неща, които преди изобщо не поглеждах ... успях и да се разболее още от първия работен ден
първо имах хрема и кашлица, учудващо минаха ми за два дни и от сряда пък получих болки в корема , стомаха ,супер лошо ми беше... абе смотана работа. Изкарах поне 2 вируса на веднъж. Днес уж съм по -добре ,сега ги мисля децата да не са прихванали нещо от мен.
))
)
На фона на предишните 102 и 114 това си е направо страхотен резултат. Всички изследвания са добре, пакета за яслата е готов
От сто топки за пързалката, хващат една и съща и става лудница. Но пък много се търсят и се прегръщат като се видят 
Досега все като са ни канили нещо не се получаваше,не че съм давала всичко от себе си да отидем:)Но тази госпожица е на близък приятел та ще идем,живи и здрави:)
,така е казала педиатърката. 
Препоръчани теми