А нашата само тича след нея и вика Кака Али..Хепи ту ююююю...тя така пее Happy Birthday:)На два пъти влизаше без дори да се обърне към мен в детския кът,но аз тичах плътно до нея и стоях само там,много големи хуни бяха младежите:)После бях скапана,защото за секунда не седнах,ама доволна,че тя се държа много добре:)Малко ми е притеснено,че нали се сещате,кихавици,кашлици..Но занапред все така ще е.
въпреки, че те клонят леко и към баби, но така ги вижда детето
Дават й редовно вода, от шишето, което съм занесла. Няма проблем с това, даже вчера си излезе с него под мишница и беше почти празно. Това само може да ме радва.
т.е. Алекс пак си е в къщи. Вчера го заведох с бодра крачка , нищо му нямаше на детето, сигурно е най-здравото от цялата ясла. Е да ама не , в 11ч ми се обажда г-жата да ми каже, че трябва да си го вземем ,защото имал разстройство. Е лошо ми стана, какви ли не комбинации завъртях и някарая баща му отиде да го вземе и директно при педи ... според него НИЩо му няма. Съответно от както сме го взели от яслата няма и помен от тяхното разстроство, незнам вече за какво става въпрос. Днес го оставих в къщи , защото вече бях нагласила нещата да има кой да го гледа, но утре ще го водя и ако пак ми измислят нещо вече ще става страшно. Майка ми и ММ са вече толкова бясни ,че само чакат да им свирна и отиват да правят "гранде скандале". Ама то това на нищо не прилича. Как да си го обясня това ,че от 9 до 11ч е имал разстройство ,а след 11ч няма ?!?!?! Незнам, не ми се вярва да ме лъжат чак пък толкова, сигурно има световна конспирация ама едва ли е насочена точно към мен , ама пък как да си обясня нещата иначе ?!?!
Аз си ходя на работа, вече нещата почват да влизат в реда си , имам работа, започнах и да разбирам какво правя
)) Е има някои неща , които още чакам да се случат , но засега не се оплаквам. Много бързо минават почивните дни, бях забравила какво е . Нямам време да чистя ,да мия , да пера и всичко съм зарязала. Надявам се лека полека да успея да вляза в крачка и с това:) Засега ми остава да чакам отпуската
от нас и пишете
.
Преди два дни беше пресата за ядки
Гоги влиза с нея, но винаги я намирам в шкафчето като го взимам, което ме навежда на мисълта, че го убеждават да я остави.
Сияна много хареса пързалките и директорката,обаче каза че няма да ходи на детска градина-щяла да си ходи на Мечо Пух(детския кът,който посещаваме най-често)
Още рибата в морето обаче дължим 33 лв. за мантички и помагала.Както и да е сигурно сега се започва
Приятен ден и повече такива слънчеви разходки.
,не го знам какво е ,но казах на мъжо да провери съдържанието преди да го купи и ако е боклук въобще да не го взима. 

Ама си е неприятно,а и като не знаеш от какво идва...
Ма ние си бяхме от доста киселките;)Даже днес като ревна на два пъти за нещо и се глези,чак ми е странно и си викам какво й е сега:)Бързо се свиква на хубавото еййй :35

ние сега тепърва ще се борим за някоя детска градина.Препоръчани теми