Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 353
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Значи голяма тишина тук тези дни...вярно,че е хубаво времето:)

Джос,какво правите вие?Не си писала отдавна!Miss U Hug

Ние сме добре,онзи ден рождения ден мин а доста добре,неочаквано за мен.Беше най-малка,другите бяха от 3,5 нагоре.Еми разликата е огромна.Тя пак се заигра с двама батита по малко с едни конструктори:)Иначе в началото преследваше рожденничката,а тя пък нали става на 4..и малко кака го раздаваше JoyА нашата само тича след нея и вика Кака Али..Хепи ту ююююю...тя така пее Happy Birthday:)На два пъти влизаше без дори да се обърне към мен в детския кът,но аз тичах плътно до нея и стоях само там,много големи хуни бяха младежите:)После бях скапана,защото за секунда не седнах,ама доволна,че тя се държа много добре:)Малко ми е притеснено,че нали се сещате,кихавици,кашлици..Но занапред все така ще е.

Хайде хубав ден!

# 616
Здравейте!
Моето ясленче, днес е за втори ден. Вчера е плакала, но не постоянно, заиграла се е с кубчета, ходила да прегръща децата Laughing Сутринта е хапнала малко и наобед си е изяла супата. Като се прибрахме омаха още една купичка манджа. Днес сутринта плака много след като я оставих, но преди малко звъннах на госпожата и тя каза, е от тогава не е плакала. Казвала си за гърнето и дори не искала да става от него, но тя този номер го върти и в къщи  Mr. GreenСутринта пак е яла малко, ще видим на обед как ще е. Упорито вика на леките "каки"  Joy въпреки, че те клонят леко и към баби, но така ги вижда детето  Whistling Дават й редовно вода, от шишето, което съм занесла. Няма проблем с това, даже вчера си излезе с него под мишница и беше почти празно. Това само може да ме радва.
Ами това е от нас засега.

# 617
Здравейте и от мен ,

много пусто в темата , никой ли няма какво да каже или нямате време Wink

Пламс, успех на Малена в яслата и занапред. Дано да е здравичка , пък всичко останало ще се нареди лека полека.

Ние пак сме с в къщи #Cussing out т.е. Алекс пак си е в къщи. Вчера го заведох с бодра крачка , нищо му нямаше на детето, сигурно е най-здравото от цялата ясла. Е да ама не , в 11ч ми се обажда г-жата да ми каже, че трябва да си го вземем ,защото имал разстройство. Е лошо ми стана, какви ли не комбинации завъртях и някарая баща му отиде да го вземе и директно при педи ... според него НИЩо му няма. Съответно от както сме го взели от яслата няма и помен от тяхното разстроство, незнам вече за какво става въпрос. Днес го оставих в къщи , защото вече бях нагласила нещата да има кой да го гледа, но утре ще го водя и ако пак ми измислят нещо вече ще става страшно. Майка ми и ММ са вече толкова бясни ,че само чакат да им свирна и отиват да правят "гранде скандале". Ама то това на нищо не прилича. Как да си го обясня това ,че от 9 до 11ч е имал разстройство ,а след 11ч няма ?!?!?! Незнам, не ми се вярва да ме лъжат чак пък толкова, сигурно има световна конспирация ама едва ли е насочена точно към мен , ама пък как да си обясня нещата иначе ?!?!

Иначе сме добре Wink Аз си ходя на работа, вече нещата почват да влизат в реда си , имам работа, започнах и да разбирам какво правя Simple Smile)) Е има някои неща , които още чакам да се случат , но засега не се оплаквам. Много бързо минават почивните дни, бях забравила какво е . Нямам време да чистя ,да мия , да пера и всичко съм зарязала. Надявам се лека полека да успея да вляза в крачка и с това:) Засега ми остава да чакам отпуската Wink
 Hug от нас и пишете

# 618
Иве време ти е да идеш при директорката, ясно е че са те взели на подбив. Аз лично другия път ще искам снимка на разстройството.  Laughing Пълни глупости. Явор за такива безобидни неща не ми го връщат, вчера ни извикаха да го вземем, майка като го доведе милия целия беше червен, ревеше неистово че го болят ушите  Confused за 4 ти път за 5 месеца е с възпаление на ушите. Капнах му капки, дадох нурофен и газ при УНГто. На панцеф е , дано му мине тоя път трайно. Тея беше с 40градуса Т и червено гърло, и тук е мястото да похвала ИМУНОБОР сиропа - за 2 дни я вдигна на крака.

# 619
  • София
здравейте,

Иве, тези вече и мен ме дразнят. Дано утре всичко се нареди.

Бебеш, дано му мине на малкия Явор , защото знам какво е да те болят уши и е кошмарно. Ти си третата абсолютно независима майка, която дава добри отзиви за Имунобор. Аз бях малко скептична, защото голяма реклама се изля за него, но сега вече се замислям.

# 620
Аз съм много доволна и от имунобора за възрасти, ползвала съм го след операция и ме вдигна изключително бързо на крака,при положение че припадах от ниско кръвно нонстоп.

# 621
Бебешондел, дано по- бързо се оправи Явор. Много е кофти това с ушите.  Много болят. Малена е правила няколко отита и ревеше неистово от болка. През нощта най - много я боляха. Слагах я на много по-висока възглавница да спи и така й отминаваше. Имуноббор не съм ползвала, но ще си го запиша, за да го имам предвид.
 Искам да попитам нещо. Вашите дечица носят ли си играчка в яслите? Малена и двата дена ходи с играчка. Днес като я питах дали лелята се е карала, каза че й се е карала за кучето (играчката, която беше взела). Питах я дали, защото не давана другите кучето, тя отговори, че затова се е карала. Далеч съм от мисълта че леличката й се е скарала. По-скоро й е казала да дава играчката да я видят и другите деца. Та сега си мисля, кой е по-добрия вариант. Знам, че тази играчка е връзката й с дома и й помага, когато е  чужда обстановка, но ако пък дразни децата с нея и не я дава. В чуденка съм утре дали да носи  newsm78.
Питах я дали рисуват и тя ми каза, че им дават да оцветяват. Забелязах днес, че държи молива по по - различен начин и оцветява само картинката, не както преди целия лист. Чак не мога да повярвам, че за два дена е усвоила нещо ново.  Rolling Eyes

# 622
  • София
ние почти всеки ден носим нещо в яслата Simple Smile Преди два дни беше пресата за ядки Simple Smile Гоги влиза с нея, но винаги я намирам в шкафчето като го взимам, което ме навежда на мисълта, че го убеждават да я остави.

# 623
ние почти всеки ден носим нещо в яслата Simple Smile Преди два дни беше пресата за ядки Simple Smile Гоги влиза с нея, но винаги я намирам в шкафчето като го взимам, което ме навежда на мисълта, че го убеждават да я остави.

Да, и мен ми направи впечатление, че днес играчката беше сложена на един стол, а вчера тръгна с една кукла и камионче, та камиончето беше в шкафчето. Ами ще пробвам утре без играчка, ще й я оставя в шкафчето, ако много реве да й я дадат.

# 624
Здравейте мацки.Не пиша,защото при нас няма нищо интересно.Определено вече гледането ни е песен(не ,че до сега кой знае какъв зор съм видяла).Ходих да запиша Сияна на детска градина.Мислих да я записвам със следващия набор,но директорката ми обясни,че ще трябва да я изпише за училище с нейните наборчета ,а аз си правя сметката,че така ще изтърве най-важното ниво на предучилищната подготовка.Обаче какво мислите се оказа-нямаше места ,тъй като градинката е малко -само с по една група от набор,а живеем точно в центъра и имаше записани вече деца родени 2012 .Обаче директорката ,като разбра че живеем точно до градинката ми каза да си оставя телефона и че септември,ако някой се откаже ще ми се обади.И снощи хоп-изненада.Извика ме днес и вече сме записани на детска градина  Grinning Сияна много хареса пързалките и директорката,обаче каза че няма да ходи на детска градина-щяла да си ходи на Мечо Пух(детския кът,който посещаваме най-често) hahaha Още рибата в морето обаче дължим 33 лв. за мантички и помагала.Както и да е сигурно сега се започва  Simple Smile Приятен ден и повече такива слънчеви разходки.

# 625
 ние сме добре. Днес си седнах малко на задника и имам време да пиша,иначе от предишните дни излизах по 3 пъти на ден / преди обяд с йо,на обяд той като заспи излизах с беба и следобяда пак с йо/ натоварена програма,но за мен излизането на въздух е преди всичко останало и много ме зарежда. А пък и малката навън спи като заклана ,а вътре само мрънка ....
Преди 2 дни даже изтупах велосипеда ми от 3 годишния прах ,който беше насъбрал и се повозих доволноо и щастливо по баирите.Много ми липсваше това . Надявам се да имам поне малко време да се возя .
Купихме колело и на Йо . Много му е кеф ,все още усвояваме въртенето на педалите,иначе има силата да ги върти,но още му бяга техниката  Laughing. Ще се научи,то и мечката не се е родила научена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пъпките минаха на беба и се превърнаха в големи келички ,които се лющят  по веждите ,по ушите и по главата ,мажа яко със зехтин ,къпя и сляд това с гребена реша -не му се вижда края ,толкова много има .......педи днес изписа някакъв елеком  newsm78  ,не го знам какво е ,но казах на мъжо да провери съдържанието преди да го купи и ако е боклук въобще да не го взима.  Crossing Arms

Мама Ива ,тия лелки са яко дразнещи ,въобще недей да търпиш повече ,а отивай при директорката . На Алекс харесва ли му да ходи или не можеш още да разбереш ,че нали все го връщат ?

пламс , Честито ясленче ! Дано се адаприра бързо и да ходи с желание !

Бебешондел , дано му мине бързо на Явор ! Сигурно е отврат да те болят ушите . То пък коя ли болка не е отврат  Tired

# 626
Рика,ако става дума за Елоком ,знм че е доста силен кортикостероид..чак не мога да повярвам,че ще го дадат на бебе.Аз не бих мазала освен ако трима доктори не ми кажат,че няма никакъв друг начин.Пробвай да си мажеш със зехтина и идете за още едно мнение.Кожните са упорити,знаеш Hug

В тази връзка от известно време пак се зачервиха еднк участъци по крачетата на Ая отзад,пак по линията на гърнето.Само дето съм сигурна,че не е контактен дерматит както ки каза есента Демерджиева в Токуда.Увиваме нонстоп подвижната седалка с памучни платчета,не се докосва до нищо.Сменихме гънето с ново същото,сменихме ваната,само чисто памучни клинчета й обувам,нищо дразнещо.Къпане по-рядко,само с водичка без сапуни.Сега даже тия дни спрях цитрусите,шоколад не яде.Абе не знам откъде пак.Мажа я с онова омазняващо дето го даде на URiage,но ефек не виждам този път.А тогава за дни изчезна от него,хем е толкова просто мазило.Та сега записах час за петък пак при тази в Токуда,ако трябва ще търся и други.Чух за някакъв Праматаров в Правителствена..Мнения?Дайте добри детски дерматолози,ако знаете.Засега не дава индикации да я сърби,пу пу PraynigАма си е неприятно,а и като не знаеш от какво идва...

Иве,върви и се разбери с тези лелки,че вече това на нищо не прилича!Или пък при директорката..Как така всеки път ще го връщат...Дано да си е добре детето,пък ще се разберете все някак Hug

Жожолинка,дето казваш гледането е песен наистина:)Аз доста ясно усещам разликата JoyМа ние си бяхме от доста киселките;)Даже днес като ревна на два пъти за нещо и се глези,чак ми е странно и си викам какво й е сега:)Бързо се свиква на хубавото еййй :35

Бебеш,дано вече е по-добре Явор!И аз съм имала болки в ушите и като дете,и като голяма вече..ужас е.Ама случва се,но пък щом казваш ,че е често трябва да се налучка вярното лечение. Hug

Днес излязохме малко навън и такъв вятър се раздуха,че щеше да ни отнесе..та набързо се върнахме...чак се чудя как спи още като хич не се е изморила.Ама дано си поспи,че сме си самички до нощите и поне да си е на кеф после:)

Приятен ден на всички!

# 627
Хелоу, дами!
Аз ви чета редовно, ама нямам време да се включа. В един непрестанен кръговрат съм - работа, деца, готвене, игра, спане и пак отново... Здрави сме, ходим на ясла почти вече без рев.
Иве, добре дошла в редиците на трудещите! А  лелките в яслата ги сложи на мястото им, защото не може все твоето дете да е болно.

Аз искам да питам нещо мацките от София. Препоръчайте ми хотели в близост до стадион "Васил Левски". Че да проуча нещата отсега, защото вече се сдобих с билети за концерта на Bon Jovi.

# 628
Рика, на Малена й бяха изписали Елоком, когато уж имаше алергия към кравия белтък. Знам, че е много силен и може да се маже само на малки участъци от тялото, не помня какво пишеше за лицето. Мазах я три дена и обрива отмина, но след известно време пак се появи. Впоследствие се оказа, че тя няма алергия, а просто трябва да я къпем по-рядко, за да не нарушаваме флората и нещата си дойдоха на мястото. Сега кожата й става грапава само в преходните сезони - преди зимата и преди лятото. Дано бързо оправите проблема с мъничката сладурка  Hug Hug Hug
Кали, преди време и аз забелязах на Малена по линията на бикините, леко грапава кожичка. Да си призная с нищо не съм я мазала и отмина от самосебеси. С времето се убедих, че като я мажа често това не помага. Сега само след баня цялото тяло с бебешко мляко и дупето всяка вечер след като я измия с Бочко.
Иве, много е неприятно това с лелките. Като не можеш да се рзбереш с тях, говори с директорката.
Днес сутринта на мен ми се обадиха, че имала разстройство и да отида да си я взема. Обясних им че е от граха, защото предния ден са яли такава супа, но лелката настоя. Засега, откак сме се прибрали, не е акала, няма Т или друго неразположение, така че утре пак на ясли. На нея взе да й харесва, даже днес като отидох да я взема, не й се тръгваше много. А отвън ми викаше, че искала да ходи при каките  Joy

# 629
  • София
здравейте,

Жожолинка, браво на вас Simple Smile ние сега тепърва ще се борим за някоя детска градина.

Подкрепям мнението на Кали за кортикостероидите.

Поли, радвам се, че Сияна вече ходи почти с удоволствие на ясла.

Днес Гоги ми каза Мамо, пусни ме и на мен ми се дорева. Иска човечето да е самостоятелно и това си е. Има предпочитания в коя кола да се вози в сивата или в черната. Хитреца се усети, че с моята кола ходим на ясла/сивата/ и сега иска само в черната на баща му.

Иве, днес видях мъжа ти и Алекс да отиват в яслата - надявам се да са се разбрали с лелите. Само да ти кажа, че днес като взимах Гоги от вторият етаж едно момиченце така зловещо кашляше, че малко се стреснах- незнам дали е било от групата на Алекс.

Слънце, как сте с Криси, че не го виждам или просто не ви засичам.

Josepha, как сте с Фи ?

Общи условия

Активация на акаунт