Дано е добре Алето днес!Ая не е реагирала така на раздяла,но тя и не се е делила от мен,а с татко си просто не е толкова свикнала.Иначе всеки път си мисля като идва баб ща ми и си тръгва,че ще е тежко,но досега не е било чак толкова.Малко е по-тъжничка известно време,съответно аз се правя на маймуна и минава:)А с бабите си просто не е така свикнала.Мнго се радва на майка и татко,но като сме отделно,знае идват и си отиват.

Аз на малката давам WellKid (имат и ленено масло вътре и малц). Тъкмо привършваме опаковката. Каката е на Самбукус и дъвчащи витамин Ц. И на двете давам клеева тинктура и Инфлуцид от време на време. Само не знам дали се прави почивка на Самбукуса или може без прекъсване да се дава.
Иначе не я болят като гледам. Все изчаквам посещението при педи, че съм 90% сигурна, че ще ни изпише някакъв кортикостероид.
След 10 мин преговори,и предложения за друго сладко от нейните бебешките си,го взех и го занесох пак навън.Разплака се малко,но бързо й минава,разсейвах я както винаги.Честно казано угаждам й за всичко,но за този шоколад сега съм непреклонна,особено след избиването пак на петънцата.Ама и тя един два пъти е опитала и сега си иска:)Нормално де:)Но по не известно време още няма да вижда такква неща,да сме сигурни от какво са петната.Викам си не ям никога аз такива неща,не виса никой да яде сладко вкъщи,но ето по Коледа опита два бонбона и сега си помни...Даже чат пат сочи шкафа дето бяха и вика Бобон..

) Препоръчани теми