След това ми заяви как с удоволствие щяла да го отпише щом не ми харесва как го гледали. Направо съм потресена от грубото й отношение.
Как само преживяват малките душички тези ситуации!Колко драматично.Тази нощ я болеше стомахчето, вдигна и температура и сега сме си в къщи,пълен комплект.
Относно агресивното дете, мисля, че лелките и директорката трябва да се разберат с родителите. Не заради друго, а защото реално в яслите родителя няма достъп до детето през деня и ако то е направило нещо, ударило е друго дете, виновни са тези които го гледат. Ако и родителя е бил там и не е реагирал, мисля, че може да му се държи сметка, но при положение, че го няма. Не знам. Ако се случи нещо подобно с Малена бих държала отговорни само лелките. Те са тези, които трябва да внимават. 
Големи да сладури!Как да й обясниш защо някои деца не искат да си играят с нея..Ужас направо.Ая така на РД тичаше след каката и само й викаше Кака Али,хепи ту ююю..и искаше да ходи все с нея,а тя пък вука Аз съм голяма и ще си играя с еди кой си
Абе смях!Ама пак сега я гушкам и тя забравя,а после...Препоръчани теми