Бяла зима е дошла, със снежец играят МАЙските деца! - Тема 21

• 38 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • До морето :)
Нанди,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Много, много палци.

Луси, аз слагам малко захар, нали уж е сок, ама тц. Докато го вкуса и прави отвратена физиономия. До там! В голяма чуденка съм кое я отвращава повече - меда или чая.  newsm78

Джиджонка, ще го изям аз този Дани!  Heart Eyes И колко голям изглежда.

Хайде, да отида до магазина, докато Ели спи и имам тази възможност.  Whistling

# 511

Нанди, от мене също имаш стиснати палчета!

За чая - и ние не пием... не му харесва нито със захар, нито с мед, камо ли неподсладен. Въпрос на вкус! Mr. Green Аз като малка също не обичах, сега пък обичам - въпрос на време  Mr. Green
Пък и Еди като Дани не обича да пие топло нещо (чай или мляко), ама пък нали въпроса е в самата билка, та дори незатоплено пак пробвам да дам, но не настоявам, пък може пък да се излъже някой път и да пропие знам ли го  Mr. Green

ЕдиСян спи също като Дани, много харесва мамината възглавница. Спи с една никаква такава почти я няма дет се вика, ама си я харесва де. Купих му една на Чико уж дишаща, обаче не му хареса. Ся пак му взехме една пък да видим като му я сложим и каква ще бъде - одобренаа или не

Диде, чакам да кажеш мнението си за фигурите и другите приспособления ...  Simple Smile

# 512
Добър вечер, стигнах и аз до комп днес..
Нанди, стискам и аз палци Simple Smile
Чай - Митко е страшен фен. Всяка сутрин като го питам какво ще правим сега, ми отговаря с: -Тай Simple Smile
Пие го горещ почти, студен, с или без захар.
За възглавниците май писах веднъж.. и други въпроси ако няма, мисля да приключвам Simple Smile хаха

# 513
Привет, привет!
Честита Нова година на мамчета и дечица! Да сте много здрави и щастливи!
Да се включа по обсъжданите въпроси  Wink
Вода пие от чаша или обикновена бутилка, залива се ако след като се напие започне да си играе  Laughing или пък се опитва да ходи и да пие  Laughing на мен пък ми е по -лесно да й сипвам в обикновена чаша, от колкото всеки път да търся нейната чаша (а и като сме навън все я забравям) Освен това жаждата при нас настъпва рязко и много драматично, с неистови възгласи : бодаааааааааааа! ,та пълня каквото ми е под ръка  Mr. Green през нощта пие чай (по много) от шише с биберон, като това също е съпроводено с разкъсване на нощната тишина от бурно и продължително : тааааааааааййййй! ( в последно време и Чай)  Tired
Та тай се пие много (вече го подслаждам с малко мед, също давам и гранулиран на Хип)
За възглавница - много й харесва идеята и ззаспива на една, но  веднага след това се премества без (тя и без това й емалко висока, защото е по -скоро декоративна, комлектче с една завивка) Сутрин като се събуди (напоследък в ранни зори  Tired)  и започва да прехвърля всичко на спалнята и нарежда -бебето, кучето, "гавницата ", "вивката " и накрая вдига ръцете -мамо, гуш и се прехвърля при мен  Heart Eyes
Накрая да се оплача, че от НГ не иска да ходи на ясла Sad Sad както си ходеше с кеф, сега започва да реве и да се  дърпа още от вратата  Sad на какво се дължи -период ли е, какво е? При положение, че дори в началото не е имало период на адаптация  newsm78 отива,чука на вратата, тао мамо и готова! А сега! А и като цяло е в доста кисел период -за всяко нещо е -нискам (не искам)   Confused
Това за сега от нас  Sunglasses

Стиснати палчета на Нанди и цАлувки на малкия поспалан Дани  Wink

# 514
Полита, надявам се това да е период с малката. Но пък може да има и причина - например някое непослушно дете, което да я притеснява...  Rolling Eyes Но все пак, дано е само период! Hug
Гледам остават само 75 дни до края и ще си гушнеш бебока. Може да си споменала пола, ама не съм видяла  Blush, какво ще е този път бебчето? Heart Eyes

# 515
  • София
Ехооооо sohappy организираме тазгодишната ни среща ,моля да пишете ТУК

# 516
  • при палмите и алигаторите,FL
Благодаря ви за стиснатите палчета Hug Hug Hug в понеделник трябва да разберем дали едното ще стане Praynig

Полита, при нас със Соник се случи същото, когато я пуснахме на ясла. Тръгна с голямо желание(на 2год и половина), всичко беше наред две седмици, след това започна да плаче и да не ѝ се ходи, нищо не се беше променило, просто на нея ѝ беше омръзнало. След това с детската градина пак така, но там и я тормозеха #Cussing out, та добре че се махнахме. При нас беше период и отмина бързо, дано и при вас е така Hug

.. и други въпроси ако няма, мисля да приключвам Simple Smile хаха
, не мЪ четеш, а Crossing Arms

Хайде, да отида до магазина, докато Ели спи и имам тази възможност.  Whistling
, бъзикаш се нали Mr. Green

Диджонка, Дани е голям сладур Heart Eyes, как се е сгушил във възглавницата, като някое малко коте.Чакам да видя торта Hug

Тони, и твоята торта чакам.
Честит имен ден  bouquet, много здраве и късмет !!!

Joy Joy.

Честит имен ден на празнуващите!!!  bouquet  bouquet  bouquet

При нас нищо интересно, освен времето. Тая гад времето ми писнА, един ден е 30 градуса, на следващия 17, после пак 30 и пак 17, то бива, то може....... ама да вземе да реши, ако ще е студено да вадя дебелите дрехи, ако ще е топло да караме с Жапанките, а така само вадя и прибирам катовете #Cussing out.
Да се оплача и от Мончелини, като сме в магазин само тя се чува"Мамо, мами, МАМО, МАМИ, МАМОООО, МАМИИИИИ", това при положение че е пред мен в количката и съм ѝ бутнала нещо да се занимава, не спирам да ѝ говоря и да се обяснявам и пак крещи........... хубавото е че поне в количката седи Tired . В колата докато карам си мълчи, зяпа през прозореца, но в магазините е уаууууу.

# 517
Нанди, чета те и даже отговорих.. мислено Simple Smile Не, сериозно, мислех че съм отговоила още тогава, ма явно не съм била.
ето какво шише взех скоро за Саши, ще взема и за Митко, много удобно се оказа. Нещо пластмасовите не ме грабват. http://www.ecolina-bg.com/product.html?product_id=231
От чаши пие всякакви, от шишета също, сламки, без сламки.. 

# 518
  • До морето :)
Хайде, да отида до магазина, докато Ели спи и имам тази възможност.  Whistling
, бъзикаш се нали Mr. Green

Ни най-малко.  Mr. Green Плод и зеленчука е точно срещу нас. Трябваше за взема лук. Повече време ми отнема да отида до тоалетна, отколкото до магазина. Дето се вика - отварям вратата и съм там. Всеки път като заспи, ходя. Другия и той е близо. През 1-2 къщи.  Mr. Green

# 519
Тони, и твоята торта чакам.
Честит имен ден  bouquet, много здраве и късмет !!!

Благодаря!  Laughing Ми като не влизаш във фейса ще ти я покажа и тук тортата...не е както исках и очаквах да се получи, ама ще потърся идеи за подобрение и в тортената тема, че да изчиствам грешките за друтия път. Wink

Само да съм те чула да се оплакваш от Монката - Никола, освен, че вика, както се сещаш изобщо не стои в количката - взима си малка да бута и си пазарува сам...квот си хареса от достъпните рафтове...той слага, а аз след него махам....и така пазаруваме по 2 часа докато взема най-необходимото, щото повече време ми отнема да разчиствам след него. ooooh! Затова ходим на пазар вкупом - 4-мата, та мъж ми ги пази, докато аз взема каквото трябва, или аз ги пазя, а той пазарува..и така.  Mr. Green

# 520
 Sad Weary Weary

# 521
Нанди, скъпа, кажи, че сте живи и здрави?!

# 522
Нанди, дано сте добре! Пиши как сте, че няма да мога да спя тази нощ от мисли по вас. Peace

# 523
Добре сме, всичко е наред Hug
Съжалявам че ви притесних Hug Hug Hug

Други са ми грижите

# 524
Нандолини  Hug Ако мога да помогна с нещо - свиркай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт