Готвенето при нас се осъществява със любезното съдействие на Мончелини, оказва ми неизменна помощ
, или пък вечер- за следващия ден. Творенето го правя вечер кат заспят, понеже лягат рано, имам два-три часа на разположение да си се занимавам с моите си работи.Лусиндова, общо взето си описала и нашето ежедневие, с преподреждането на къщата, виж играчки не чупи, просто щот изобщо не ги поглежда, но разпилява де що намери. От друга страна пък като ходи и настъпи нещо вика "ауууууу" и се навежда и връща нещото на мястото му, не винаги, но все по често, та има надежда
. ЦелуФки и прегръдки на всеки и по всяко време раздава, отскоро обаче и ритници, ако иска нещо и аз се правя че не чувам ми засилва един в глезените, така де да влезна в час
, лошото е и че на децата в парка си позволява, обикновено на по големите, като искат да я хванат за ръка и да я водят насам , натам, пък тя им вика "но, но, но" и не я чуват ги ритва Шени, не тЪ познах, що така се прекръсти, коя е таз особа

Тони, аз не бих се замислила за целодневната градинка, споделяла си че на Рая ѝ харесва и обича да ходи там. Пък и не е казано че ще бъде цяяял ден там, винаги можеш да я взимаш в ранния следобед, или както си прецениш.

Бубе, това с преченето на малките, докато с големите пишем домашни ми е до болка познато
Буболече, тоз идеалния ден, много идеален, та чак нереален, кат се замисля и само със Соник да бях(един вид само с 6 годишно) пак нереален ми звучи
За това време обядват и имат още едно излизане навън за 45 мин, кагото е студено и 2 ч когато е топло...мен това ме блазни, защото тя обожава да е навън, а и ще има с кого да играе...има си приятелчета.. даже снощи ми каза, че само искала да остава с Емили, която я спряга за най-добрата ѝ приятелка. Та май ще я оставим утре да видим как ще ѝ понесе....и ако не го приема лошо в четвъртък пак ще я оставим...пък за другата седмица - ще го мислим.
Нелке,ти да не прочете "прекрасен" вместо "прекаран" ден 

Не знам какво му стана на това дете, но всичко, което не отговаря в 100 % на неговите желания води до рев, тръшкане и сърдита физиономия!
И другият ни основен проблем е късното заспиване - няма никакъв щанс за сън преди 11.00-11.30 в наща къща.

Имах предвид, че предлагам около 93684696324 вида храна и манджи, от които той демонстративно яде само краставици
. Вчера пък ходихме на обяд в италиански ресторант с ММ, супер беше храната, обаче господинът пак само хлебчета яде и с триста зора опита малко лазаня /а по принцип обожава/. Не знам защо така отказва да яде на чуждо място. Той и в нас яде трудно, но е по-добре от преди няколко месеца. Ако види хляб обаче, яде само хляб и нищо друго, затова в нас хлябът се крие и му се дава за десерт, за да хапне и нещо готвено.
А дали знае, че това означава обичам те - много ме съмнява, ама ме кефи, че го прави за мен