Бяла зима е дошла, със снежец играят МАЙските деца! - Тема 21

• 37 793
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Полиииии Heart Eyes И аз искам още една дъщеря...и то много  Heart Eyes Ама Божа работа.
Зеленамама - срещата е в 20 часа в МР. ПИЦА НА ПОПА (ВАСИЛ ЛЕВСКИ 53). Ако имаш възможност заповядай  Hug
Нелка, всичко ще е наред. Аз вчера оставих Аля почти цял ден със свекърва ми (с която не е свикнала много) и детето се чувстваше чудесно като се видяхме. Но нашата баба е детска учителка и е с подход към децата, та се забавляват добре Simple Smile Но пък се върнах на обяд - да я нахраня и приспя и вечерта пак баща ѝ я приспа. За това още не мога да се пречупя.
Оливер, пиши по -  Hugчесто
Иначе ние вчера сутринта изповядахме сделката и чакам другата седмица да усвоим кредита, че да се тазплатим окончателно с продавачите на имота. Надявам се до края на декември да успеем да се нанесем, а ремонтите остават за пролетта Confused Никак не ми се искаше да е така, но просто няма друг вариант ooooh!
Хайде усмихнат ден и до довечера (с някои ще се видим  Hug)

# 76
Мииии, на мен ако ми беше пред очите нямаше да оцелее и доооо...... уикенда  Mr. Green

Поли, извинявай, мила... изобщо не се съобразих, че има и бременни измежду нас. Sad Да беше по-близичко да ти пратя един...ама пусти километри. Hug

nandi, а не се захващам втори път 2 дни да месая и втасвам щолени. Naughty Станаха 2 - единият го покрих за Коледа, другият го изядохме - този път го опитах и аз. Simple Smile

Аз да се оплача...Рая ми е вкъщи днес..нощес имаше лека Т и запушен нос. Днес я оставих, че и хрема има и леко ми топли...давам витамини и фрешове от цитруси и сиропчето за кашлица дето ѝ изписват всеки път и се моля да се пребори сама с вирус, или квото е там. Cry И дано дребното не го прихване...ама Божа работа. Sad

# 77
Не разбирам как мъжа ми, който става рано, ходи на работа, а като се прибере помага и в къщи, никога не е толкова изморен, че да няма желание. Не го разбирам, честно. Защо мъжете са вечно на кеф, пък жените (или поне аз) все не съм  Naughty  Crossing Arms

е,те тва,как забравих още миналия път да го изкоментирам  Whistling Naughty не си сама И в това!!! Mr. Green Joy
(ако някой не е разбрал от цитата за къФ кеф иде на реч - за лИбовен,мили мои,за лИбовен Mr. Green)

нЕмаше начин да не започна с този цитат,все едно аз съм го писала Naughty

та,днес говорих с УНГ-то,секрета е чист Whistling,но нашите мъки продължават Mr. Green вечер пак си сумти,а на повърхността нЕма никой,т.е. ни сопол се вижда,ни дявол,със сополарника не мога да извлека кой знае какво и вече не знам какво да правя ooooh!
най-вероятно като последен вариант ще пробвам и така нашумялата Коризалия,а и отзивите на душката,Жу и още някой беше Thinking,са наистина добри Peace
в таЗ връзка Оливер вие с кво се лекувате,та се мъкнете и вие като нас толкова много време със сополаци?казаха ли ви на какво се дължи тва ми ти чудо Mr. Green

зеленамама,заръчай на Дядо Коледа да ти донесе един лаптоп,че да те виждаме по-честичко Sunglasses

леле,Тони,златни ръце имаш Sunglasses тоя ми ти щолен ми идваше да го захапя директно през монитора Crazy
пожелавам бързо оздравяване на Рая и най-вече да не е нещо сериозно Hug

еее,Поли,ще даваш на мъжО трети шанс за поправка,нЕма начин hahaha

Зази,чуден батко си имате,много напорист и съобразителен Heart Eyes

Лус, когато сме семейни (независимо със или без брак!) и с деца...това за новата емоция е малко нереално. Не е като да сме свободни и като т втръсне- сменяш емоцията  Wink

I say NO,NO,NO....(тва от една песен хахаха,ама категорично описва моето мнение по въпросът Wink)
абе с две думи аз съм човек,който винаги ще е отворен за нови емоции,независимо от всичко Naughty (нЕма да навлизам У подробности) Mr. Green

а на вас ви пожелавам едно незабравимо пътуване,така както сте го решили и мечтали Hug

Буболечето надмина Луси по дължина  Shocked Mr. Green

хаха,Буболечето бая хлЕб още трябва да изяде докато ме стигне по постове и простотии hahaha

Нелке,а на теб ти пожелавам една страОтна вечер в изпитано страОтната компания,която те очаква като домакин Hug после да пишеш как се е справило Елито само със свеки  Naughty

Нанди стана читател bowuu

ако имаш предвид на темата - изобщо не си познала Mr. Green не ме карай да паля метлата до Флорида Joy

Нандисимооо,искам такъв коледен подарък за В. като вашия!!!съответно ако сте го сглобили вече,чакам подробно инфо - колко място заема,къде го паркирахте,Мончо кефи ли се на пързалките,размери,цена,и откъде мога да закупя таквоЗ чудо Sunglasses

Полиииии Heart Eyes И аз искам още една дъщеря...и то много  Heart Eyes Ама Божа работа.

ааа,нЕма ли да ви натърти вече и на двечките Wink ооооооох, и аз искам едно сладко,малко,красиво,добро,гальовно момиченце,ама нЕкой друг път....или живот Crossing Arms

а на теб - честита ви сделка Hug дано нещата се наредят така,както искаш Peace и новото жилище да ви донесе желаната сестричка на Али Heart Eyes

гледам много мераклийки за шопинг и ваканция - дано ни се сбъдне поне едно от двете Wink  Hug

п.п.сега малко ала Женката - ЛУСИ,а не ЛЮСИ,плийЗ Peace (нали го обсъждахме вече Wink ама глеЙ сЯ как бързо изхващам хората,които не ме четат Crossing Arms Mr. Green)

# 78

Лусинда, искаш да кажеш, че с лекота сменяш мъжовете ли?  Shocked Щот аз под "нова емоция" това имах предвид. Защото това е "забранения плод" всички други емоции са позволени, по много  Heart Eyes
За хреми и носни секрети- ти верно полудя..слава Богу не съм чак кат теб все по доФтори да търча  Crazy Между другото, ние при последната хрема запушихме сополарника  Shocked И се наложи моя мъж да го отваря и мануално да отстранява лепкавото нещо за да тръгне пак...  Sick

Нанди, ти ся кво, шсъ сърдиш ли..И не говоря за нашето НЕидване там, а за това, че някой те побутнал за грешките  Naughty Ако знаех, нямаше да се пошегувам  Confused
Иначе да, няма да идваме към вас, но и през Флорида (източния бряг) ще минем. Айде стига толкоз жокери  Naughty

Като спомена Лусинда, да иска кротко , мило и добро момиченце, та се сетих вчера в магазина на каква гледка иззлорадствах  Mr. Green
Майка с дъщеря и по-малко момиченце (на около 2) в количка. Момиченцето в количката беше всичко друго, само не и кротко, мило и добро. Дереше се и се мяташе яко  Mr. Green Майката беше запазила привидно спокойствие, но вътрешно виждах как се е припотила и и кипяха л.....така де, разбрахте ме  Mr. Green
В другия край на магазина виждам АБСОЛЮТНО същата гледка, но този път момиченцето го буташе мъж. В един момент двамата родители се събраха и се оказа, че това са две близначки с този така приятен нрав  Laughing
Е, викам си, успокоих се, не сме само ние  Whistling  Mr. Green

# 79
  • при палмите и алигаторите,FL

Иначе да, няма да идваме към вас, но и през Флорида (източния бряг) ще минем. Айде стига толкоз жокери  Naughty
, и кога викаш тръгвате на круиз Mr. Green

Изчезвам, по късно пак, сегинка просто не се сдържах

# 80
Аз се чудя що не пишете в темата, а то имало нова  Crazy
Като ви изчета ще се разпиша подробно и аз, пък!  Mr. Green
 Hug
п.с. Според мен трябва да си направим нов колаж с актуални снимки на дечковците!  bowuu

# 81

, и кога викаш тръгвате на круиз Mr. Green

Кат заработи мъжо паритИ (запретнал е вече ръкави, пък да видим)

Еее, човек да не ви даде жокер, начи  Crossing Arms

Хоуп
нов колаж искаш, а снимка на подстригания Фифо кога ще видим, чак на колажа ли? А?

# 82
ЛусиндО, ти луда ли си, МЪ ?  Rolling Eyes
Такъв хипохондрик като тебе да остави Венцулини, това няма да го повярвам дори и да го видя !  Mr. Green

Ха, добър ден сега  Grinning
То вярно че не пиша, ама тоя пост на Лусиндата ми избоде очите та нямаше как да не се включа просто !  Grinning

Всичко сте разнищили гледам - секс, зъби, манЖи, мъжове. К'во да кажа аз не знам. Осве че благородно завиждам на Женката че я ощастливяват всяка вечер ! Mr. Green Ако зависи от мъжо ще иска сутрин, обед и вечер  Mr. Green Аз желание имам, ама вечер честно ви казвам заспивам преди Виктория от умора  Crazy Тъй че да ме прощавате ама 2 пъти седмично си е направо лукс  Crazy

# 83
  • при палмите и алигаторите,FL
Еее, човек да не ви даде жокер, начи  Crossing Arms
Щото резервирах днес нашият краткотраен първи круиз Wink. Правиш опити да ме откажеш от близнац, а? Mr. Green Толкова ги исках тея близнаци, не съм загубила надежда поне за внучки

Принц Филипе с нова подстрижка, а аз съм пропуснала, да се изселвам къде Фейса ли?!?

Луси, това за секрета добре, обаче защо още хърка , що не пуснете и един гърлен секрет.
Хич не питай Оливер как се лекуват, тука е мама миа #Crazy, по добре да не се разболяваш...

За подаръкът, хареса се и от двете девойки, но то се знаеше. Имаме у дома една пързалака и Мончи много си я уважава, катери се във всички посоки, та затова купихме и това. При нас е на двора, у дома място няма, а и без това половината дневна е зарината с играчки дето никой не ги поглежда.Купихме го за $200, има две пързалки, стълбичка и от едната страна е като стена за катерене. В Бг ми се виждат ужасно скъпи, нещо подобно на нашето, не ми е ясно обаче как от $309 е стигнало до 1160лв Confused #Crazy .

Тони, сигурна съм че Рая ще се справи, ще се пребори сама с вирусите Hug

Бисквитке, честит ви нов дом Hug

Отивам да спя , а за вас една Песничка

ПП. ... изядохме меденките и онея скритите, мъжо заръча пак да правя Blush

# 84
Само наминавам да ви шушна  Mr. Green

Среща - състояла се!!!

Компания - както Лусинда е споменала, изпитано добра!!! На мен лично ми беше много приятно и се радвам изключително много, че най-накрая и с Нелка имам фейс контакт  Mr. Green

Снимки - имам  Laughing , но по-късно  Mr. Green

Сега изчезвам, че работата ме зове !

# 85
Снимка на фризиран Фиф има във ФБ (вече!)  bowuu
Искам и аз още един син, но няма начин да бременея отново !  Naughty  Tired

# 86
  Лусинда, искаш да кажеш, че с лекота сменяш мъжовете ли?  Shocked

... с прекомерна  Joy (нали уточнихме,че "нова емоция" може да е всичкоооо) Naughty дет се вика може на дърти години да реша да яздя кон,да скачам от Аспаруховия мост,да напиша книга за живота си....това не са ли "нови емоции"  Wink

Като ви изчета ще се разпиша подробно и аз, пък!  Mr. Green
 Hug

тва държЪ да го видя  Mr. Green

Снимка на фризиран Фиф има във ФБ (вече!)  bowuu
Искам и аз още един син, но няма начин да бременея отново !  Naughty  Tired

видЕх го  Joy Joy Joy

ЛусиндО, ти луда ли си, МЪ ?  Rolling Eyes
Такъв хипохондрик като тебе да остави Венцулини, това няма да го повярвам дори и да го видя !  Mr. Green

тихо сЯ,не казвай на никой  Mr. Green Joy

За подаръкът, хареса се и от двете девойки, но то се знаеше. Имаме у дома една пързалака и Мончи много си я уважава, катери се във всички посоки, та затова купихме и това. При нас е на двора, у дома място няма, а и без това половината дневна е зарината с играчки дето никой не ги поглежда.Купихме го за $200, има две пързалки, стълбичка и от едната страна е като стена за катерене. В Бг ми се виждат ужасно скъпи, нещо подобно на нашето, не ми е ясно обаче как от $309 е стигнало до 1160лв Confused #Crazy .

тоЗ подарък отпада автоматически  Mr. Green не пускай повече такива красоти тук,че сЯ нЕма да мога да спя заради тая ми ти атракция и безбожно високата ѝ цена  Crossing Arms бтв,то тва чудо не става за апартамент, както аз си го представях  Mr. Green
радвам се,че на девойките им е харесало,със здраве да се ползва Hug а аз ще си завиждам отстрани - тихо,кротко и не особено благородно  Mr. Green  hahaha

Само наминавам да ви шушна  Mr. Green

Среща - състояла се!!!

Компания - както Лусинда е споменала, изпитано добра!!! На мен лично ми беше много приятно и се радвам изключително много, че най-накрая и с Нелка имам фейс контакт  Mr. Green

Снимки - имам  Laughing , но по-късно  Mr. Green

Сега изчезвам, че работата ме зове !

отчет - недостатъчен!
снимки - неналични!
оценка - плаваща!
 Crossing Arms

п.п.Мария,Елджуфис,Авал,Десимонка - бързо на отчет Naughty
п.п.п.явно забъркахте кой кексове,кой сексове,та пак изчезнахте от темата  Mr. Green

# 87
Лелееее, запис на 6 страница-срамота!
Влизам само да ви кажа,че съм жива,не съм ви забравила,ама не съм ви и чела.
Направо съм скапана!Много ангажименти имам напоследък и време никакво не ми остава.
Освен това от другата седмица ме чакат и изпити (че още не съм завършила).Чудно съм се наредила!

Оплаках се! Crossing Arms

Много  Hug на майки и дечица!

# 88
ох, малеее много съм изтървала напоследък...  ooooh!

липсвах ли ви? Blush

Аз съм на тема кулинария тез дни... готова съм с подаръците за големи и малки, остава ми да подготвя календарите, т.е. да ги поръчам, ама Едисян няма хубава снимка напоследък, тааа ще видим, мислех да го водя да му направя коледна сесия, ама ще видим...
Днес се счупи един прозорец върху него, ама добре че нищо му няма, на мен ми се спря дъха направо, той нищо не усети и изобщо не знам дали разбра за какво му се карам, щото той го счупи  Twisted Evil
За кекса гледам говорите - ние сме златна среда... Mr. Green
За второ - днес съм "Не", утре съм "Да"... явно не съм на ясно още ... ама някак си нямам нерви да се занимавам с още едно дете, явно не съм родена съвсем за майка... супер нерви и търпение се изисква, а аз избухвам като барут  Tired Освен това като го гледам него, изобщо незнам кога и как ще се справя с още едно дете - бебе.. особенно когато ММ е на плаване... Rolling Eyes
За хвърлянето - това е нещо с което не мога да се преборя... хвърля, каквото и което си пожелае, особенно когато е ядосан...
за тръшкането - ужасия ви казвам... а бе ляга на земята бе, направо незнам какво да го правя... в къщи му давам пълен игнор, но навън някак си не ми се получава... ми представете си като се тръшне на уличното платно.  Twisted Evil
за зъбите - вече незнам какво и колко имаме... те почнаха като гъби да растат... имаме кътници, кучешки... от всичко по малко и всичко наведнъж тръгва просто страхотия... Twisted Evil Когато ги преброя ще ви кажа  Mr. Green
за гърнето - "кво беше това"?
за ясли - не съм подала все още документи, щото смятах да прескочим този етап, но след нова година май ще ги подам пък когато тогава...
за оставянето сам - когато е буден е пълен абсурд, че даже и в тоалетната е с мен, съкън да не ме изпусне... а когато заспи, в първия половин час, може да слезна до колата, която е пред входа  и то с бебефона на бегом... Wink пък се къпя, когато има още някой в къщи, или в първия половин час от заспиването, че да не се пробуди и ако не се поява пред него край..
Шени, Диди, успех с жилищата!!!! Надявам се новата година и на нас да ни донесе ново жилище  Heart Eyes Wink
..... спирам до тук..  Mr. Green

# 89
Който смята да се записва за Коледната томбола да го направи най-късно до събота вечерта ! За да може в неделя да се тегли и да започва купуването и разпращането на подаръци, защото идеята все пак е да стигнат преди Коледа ! Ако някой има предпочитания да тегли, да казва ! Ако не ще тегля аз !

Общи условия

Активация на акаунт