Теди, успех с изпитите

Лусинде, аз също се ошашках от цените в БГ. Едно време като търсех пързалка за Соник, купихме от Продавалника, прилична на добраа цена, после пак там я продадох.
Аз да се оплача, чуствам се виновна пред Мончи

а глазурата им ще я правя седмица преди Коледа
Ще правя още една доза от тях. 2 дози от едни коледни бисквитки, която рецепта ми е дала Мушито, ще правя едни шоколадови трюфелчета, с които ни беше почерпила А_вал, и бонбони Рафаело също ще правя... много искам да се науча да работя с фондан, но мисля че ще е догодина
а иначе варненки ме знаят .. всеки ден съм в куфнята аз
Щото Рафаел е страхотно дете, но е абсолютно будно и енергично, което си изисква все пак нерви
Иначе ми е много сладък 

за капак постоянно иска да гледа Гъмибеър в ютюб-а
и то предимно версията с гангнам стаил

16ГБ карта - празна - щях да се гръмна направо - още не съм казала на ММ че и без друго е нерва тея дни 

Толкова е разранен от бърсането ѝ, а и не ми дава да я мажа с крем, че я щипе....и ужас. 

. При нас е лесно, корабът тръгва от Тампа(10-15 мин с кола от нас до пристанището), ще ходим до Cozumel, Мексико.Отдавна си говорим с мъжо, пък той все се дърпаше и не ще, щяло да му бъде скучно, бла, бла, бла, та сега го навих.
. От фондана не се плаши, много лесно се работи с него, особено ако е купен, то е все едно пластелин, като детска игра е 
.. та и сега няма да е.
С две думи - колата ни се скапа много качествено на голямо кръстовище и цял ден се занимаваме с нея. И те така

Ама няма да се дам така лесно и мъжа ми просто ей тъй няма да се оттърве от мен
Много целувки на малката пакостница
наистина от много време не сме се виждали. 

Между другото разбрах, че си се запознала с една приятелка, тя е от Варна, но живеят в момента с мъжа и и детето в София, с нея заедно ходихме на курс по дишане за безболезнено раждане. Много е сладка, а Нико е голям сладур

не много претенциозна, с някакви сложни фондани и кремове. Не, но все пак сочна, вкусна, изпитана рецепта, моля ви, помагайте
Препоръчани теми