Бяла зима е дошла, със снежец играят МАЙските деца! - Тема 21

• 37 815
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • при палмите и алигаторите,FL
Гери, с риск да мЪ баннат, моля сподели повече за кулинарията.

Теди, успех с изпитите Hug

Лусинде, аз също се ошашках от цените в БГ. Едно време като търсех пързалка за Соник, купихме от Продавалника, прилична на добраа цена, после пак там я продадох.

Аз да се оплача, чуствам се виновна пред Мончи Confused. Все не ми остава време да седна да си играя с детето, не мога да си организирам добре деня,. Когато е будна домакинстваме заедно, или поиграваме по малко, но не е това което ми се иска да бъде Rolling Eyes

# 91
 Нанде, ку тъ разбраф, пък на  Thinking
Отивате на круиз ли, що ли..какво значи кратък, раздуй веднагически  Naughty
Те са си средно с еднаква дължина. Най-хубаво е да се тръгне или от Флорида, или от Карибите някъде за да се види повече. Но е и голямо неудобство, сложна организация и планиране на всичко+ самолетни билети  Stop
Общо взето трябва да си нямаш друга работа, че само с това да се занимаваш..  ooooh!

Честито на "задомилите" се. Аз мога само да завиждам. Ние сме си под наем и не се знае до кога ще сме така  Tired

Гери, напълно те разбирам за колебанията за второ дете. Да, колкото повече растат, толкова повече нерви трябва да имаш, изисква се и доза спокойствие, иначе според мен не си струва, ще се побъркаш. Щом се двоумиш, значи не си готова още, и аз бях така... Все пак децата са за цял живот и трябва хубаво да се планират и премислят предварително  Wink

Пързалка Габ имаше, бяхме купили от Метро, изхвърлих я по-миналата година, защото стоеше на двора в Бг и в крайна сметка изгни от атмосферните условия и взе да се чупи на парчета  Crazy

Лусиндо, аз изрично намекнах, че под нови емоции имам предвид точно нови мъжове, не конна езда (а човешка, примерно  Mr. Green ) и скок с парашут или бънджи. Щото двете емоции хич даже не могат да се сравняват  Laughing
Аз съм си моногамна и нищо/никой не сменям с лекота. Такава съм си аз- същински ангел  Blush

П.С. Къде е Десимонка? Heart Eyes

# 92
хА, Здравейте,  Heart Eyes

Нанди, аз мила събирам обмислям, какви неща ще правя... до сега съм напправила само меденките на Джули, станаха хубави, но се надявам да омекнат ощее Simple Smile а глазурата им ще я правя седмица преди Коледа Simple Smile Ще правя още една доза от тях. 2 дози от едни коледни бисквитки, която рецепта ми е дала Мушито, ще правя едни шоколадови трюфелчета, с които ни беше почерпила А_вал, и бонбони Рафаело също ще правя... много искам да се науча да работя с фондан, но мисля че ще е догодина  Mr. Green Simple Smile а иначе варненки ме знаят .. всеки ден съм в куфнята аз  Mr. Green

Бубе, абсолютно си права за децата! Аз направо ти се възхищавам на спокойствието, което имаш!  Heart Eyes Hug Щото Рафаел е страхотно дете, но е абсолютно будно и енергично, което си изисква все пак нерви Simple Smile Иначе ми е много сладък Simple Smile

За Десимонка - Монито тез дни и дава за душата.  Hug Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШЕТО ПРИЯТЕЛЧЕ АНДРЕА, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, СЪС ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НОСИ СВОЕТО ИМЕ И ДА РАДВА МНОГО МАМА КРАСИ (ЗАЙЧЕ)!!!

# 93
Ау последните два дни е ужас - само бели  #Cussing out Cry Crossing Arms #2gunfire Sick
изпиша се 9248384237 пъти на пода, изля няколко чаши млека и сокове, само пищи и иска всичко на момента - много набирам вече  #Cussing out #Cussing out  за капак постоянно иска да гледа Гъмибеър в ютюб-а  smile3511 и то предимно версията с гангнам стаил  Banghead newsm61 smile3515 smile3514
за снимките - или Габи или моя невероятен късмет ми е изтрил снимките  ooooh! 16ГБ карта - празна - щях да се гръмна направо - още не съм казала на ММ че и без друго е нерва тея дни  Crazy
но ще снимам пак  Peace

оплаках се

за коледа - аз ще правя рафаело бонбони, меденки, бисквитки, медена къщичка (в гората), и някой кекс Simple Smile
Иначе утре почвам украсите - искам да направя традиция за Габчето от 01.12 да започват приготовленията Simple Smile

сега спи от половин час някъде - дано издържи поне още час че в последно време ми спи час най-много и ... не ми харесва !!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АНДРЕА И ЗАЙЧЕ !!!

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 14:58 от къщичка в гората

# 94
Честит празник на празнуващите днес! И специално на Андреа на Зайче! Живи и здрави всички!  bouquet

Аз ако смогна днес ще замеся и едни лицерови сладки, че Рая уж е по-добре. Прояде и няма Т, която да я мори лошо...но пък носът ѝ е като камба ooooh! Толкова е разранен от бърсането ѝ, а и не ми дава да я мажа с крем, че я щипе....и ужас. Sad

nandi, благодаря ти! Все намираш думи да ме окуражиш...много добре ми действа това - признавам си! Hug

Ето и една снимка от вчера /за тези, които не са я видели във ФБ/ да видите моя прекрасен син как се грижи за болната си кака, че да оздравее!  Heart Eyes

# 95
Аз тази сутрин изпратих свекърва ми, а до 2 часа пристигат моите родители...Тази седмица Аля има късмет с бабите и дядовците...А и аз с хойкането и почивките.
И понеже още съм на вълната от снощния концерт - поздрав

И още един поздрав, тази ми е много любима и много истинска

Ииии нали от 100 години не съм мърдала никъде, на един концерт отидох и всички разбраха Mr. Green Обаче, беше ми голяма мечта да го чуя на живо и наистина емоцията си заслужаваше... Чух някои от най-, ама най-любимите ми песни...Снощи си тананиках в леглото, тази сутрин се събудих с "Чао, Белла ", днес цял ден си пускам любими песни на Брегович...Яко ме тресе още Mr. Green
По другите теми не се включвам, че нямам времееее

# 96
  • До морето :)
ПРЕДАВАМ СЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Елена ми взе телефона. По едно време ми го връща и.... дрънчи! Отварям капака за батерията - батерия няма, а на нейното място - стотинки.  ooooh! На всичкото отгоре днес не е спала ОЩЕ! Рева 2 часа, тръшка се и сега все едно е спала.  ooooh! Нека ми е весело.  Whistling

# 97
Пфууу  и Моник сега заспа(тук е 12:30), като се има предвид че заспива в 10:30 най късно, сега доста ме изнерви Twisted Evil

Аз успях да направя Коледния календар за децата и го скрих в сушилнята. Наблегнах на дребните лакомства Embarassed, но на това най много се радват.

Тони, голям сладур е Нико, с такава любов е гушнал Рая, иска да ѝ помогне да оздравее Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, аз съвсем необмислено го резервирах, само 4 дни(мъжо му отпуснаха два дни, и то с помощта на шефа, отпуските им са забранени до нова година), пък и цената беше с една идея по ниска от нормалната Peace. При нас е лесно, корабът тръгва от Тампа(10-15 мин с кола от нас до пристанището), ще ходим до Cozumel, Мексико.Отдавна си говорим с мъжо, пък той все се дърпаше и не ще, щяло да му бъде скучно, бла, бла, бла, та сега го навих.

Гери, и ти сериозен списък си заформила, браво Hug. От фондана не се плаши, много лесно се работи с него, особено ако е купен, то е все едно пластелин, като детска игра е Peace

Буболече, не се давай  Hug Hug Hug

# 98
Ще ми се да бия Луската и Гери и Нанди по писане.. и всички други де.. обаче мога само това да кажа за днес  #Cussing out.. та и сега няма да е.
Хайде, като се поуспокоя малко мога да драсна някой друг ред Simple Smile С две думи - колата ни се скапа много качествено на голямо кръстовище и цял ден се занимаваме с нея. И те така Simple Smile

# 99
# 100
# 101
Ама ше ви изкажЪ пЪ, тука е отчетна тема.
 ОТЧЕТ требе, отчет Twisted Evil Naughty

# 102

Нанди, да не занимаваме всички с круизите, ш'тъ фана, ку тъ фана (че и ти си като мен не седиш много много на комп.) на скайп и там ще обсъдим. А?  Sunglasses

Аз не'ам ко да се отчитам. Права е Гери, много ми е палаво детето, тя съвсем деликатнои меко се е изказала за него, човек ще помисли, че положението не е така тежко, но уви..Има моменти, в които ми идва да скоча от 3-я етаж..с главата надолу, за по-сигурен ефект  Laughing  Crossing Arms Ама няма да се дам така лесно и мъжа ми просто ей тъй няма  да се оттърве от мен  Naughty  Mr. Green

П.С. Днес сме на Бг училище, отивам да правим домашно  ooooh!

# 103
КъщиииHug Много целувки на малката пакостница Simple Smile наистина от много време не сме се виждали.  Tired
Луске, и на тебе  Mr. Green

аз съм обаче далече от много и редовно писане... последния път четох 4 страници бе хора.... луда работа къде чета, къде прескачам това е ясно.. Rolling Eyes Crazy

Готвим се за среща гореща на 11ти ние... чакаме старозагорско включване  Mr. Green Heart Eyes

Иначе прекарахме страхотно на Именния ден на Андреа, пък да ви кажа.... Андреа и Макси май ще ги гаджосваме... а пък Еди и Сияна бонбонка и тях.. ми те интимничат вече бе... Сиянката като го гепа Еди и айдеее... гуши го, целува го, гали го, храни го  Mr. Green А мене ме нарича "мама" ко да ви кажа прекрасна снахичка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нели, до къде докара гобленчето??? МоИто още го творяяя ли творя... ама за догодина съм харесала коледни да правя, че И тази година не успях да сколасам  Mr. Green Rolling Eyes

Шени, браво за концерта... а щом сега имаш възможност да релаксираш докато има баби и дядовци се възползвай Simple Smile Между другото разбрах, че си се запознала с една приятелка, тя е от Варна, но живеят в момента с мъжа и и детето в София, с нея заедно ходихме на курс по дишане за безболезнено раждане. Много е сладка, а Нико е голям сладур Simple Smile

# 104

Тони, много са ти хубави дечицата. И с тази малка разлика, ще бъдат много близки и ако вече не, то скоро ще играят заедно  Wink

Момичета, към кулинарките въпрос (Шени, Нанди и всеки който се припознае в "кулинарка" )- моя мъж има РД на 9 декември и искам да спретна торта! Н Wink не много претенциозна, с някакви сложни фондани и кремове. Не, но все пак сочна, вкусна, изпитана рецепта, моля ви, помагайте  Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт