Здравейте, момичета! Надявам се, че поне мъничко сме ви липсвали и че сте си мислили за нас!

Моята почивка в Бургас е към края си. Почивка е силно казано, но се радвам, че я имаше! Да, почивах си от едно, но здраво четях във всяка една минута... Имаше резултат разбира се! И равносметката до тук: 10 взети изпити - 3 петици и 7 шестици. Аз съм доволна!!! Минах и висша математика 2ра част и вече приключих с математиките
Остават ми 3 изпита и ще подам молба за сливане - да взема 3ти и 4ти курс за една година. Много се моля да ми разрешат
Правя всичко това, за да завърша по-бързо и възможно най-скоро да започна работа (дано да имам късмет и да намеря нещо сносно, но всичко по реда си...).Искрено се надявам да не сте ми се разсърдили, че толкова време ме нямаше (отново
Не че се оплаквам - дори се гордея със себе си! Нещо, което не съм изпитвала към себе си до този момент (не че е нямало за какво, а просто все не се ценях...)Мариската е добре, много дивее, палава е, не слуша на моменти изобщо! Да не кажа, честичко
Много обича да казва думичката "не" и всичко за нас е "не"! Има нещо обаче, което много ме тревожи - раздава шамари!!!
Бие кучето, баба си... И с мен опита, но аз веднага реагирах (така, както бях чела в една статия) - обясних й с по-остър и не търпящ възражение тон, че така не може, че ме боли и съм обидена; оставих я на земята и станах, като видимо бях сърдита. Тя се опита да ме омилостиви - правеше разни муцунки, но аз бях твърда. Когато повтори, се разсърдих още повече и й казах, че мама няма да си играе с нея, щом се държи така. Започнах да правя нещо из къщи, без да й обръщам внимание. Пълен игнор! Естествено я наблюдавах скрито, да не се нарани с нещо. Това даде много добър резултат, стана й мъчно, искаше да я взема и дори се разплака, като видя, че съм сериозна. Повече не ме е удряла. Баща й и баща ми направиха същото и тях също не удря вече. Майка ми обаче не й се скара дори, а даже я целува и прегръща, която я биеше. Сега Мариса я удря за всяко нещо и майка ми вече се сърди и ми прави забележка на мен
В тази ситуация обаче не знам какво да направя. В случая не детето е виновно, а майка ми! Сто пъти обяснявах, че тя вреди на нея по този начин, но не - ефект няма. Притеснявам се обаче това държане да не стане модел и да започне да удря и другите деца
И с кучето - или го бие, или го прегръща - и то животното се видя в чудо вече
Не знам защо започна всичко това!!! В къщи никога не се удряме! Дори на шега съм забранила. Понякога баща й така ме вбесява и ми иде да го цапардосам, но не си го позволявам, за да не й давам лош пример, а то....Ох, олях се с писането
Връщам се в старата темичка.... Целувки

ПП. Е, на втора страница

)

, сигурна съм че няма да има проблем и ще ти разрешат да слееш годините, все пак досега се справяш блестящото и доказваш че можеш
. И за градусите не си права, сутрин си е студено къде 20са, ама духа студен ветрец и затова Мончелини е с яке, а и е станала от сън има няма 10тина минути преди да излезем
. Ей са докато пишех мъжо констатира че навън било 13 градуса и си било истинска зима,да сме изнасяли къмКуба, че тука ще измрузнем 

).Мисля че ще стане по лесно и за оформяне при следващи теми
да има смисъл човек да влиза У темата
то като гледам и колажът ни за смяна,ама вече няма кой да си играе с такива екстри 
освен да ѝ пожелая и тук късмет занапред,дано всичко,което е замислила се сбъдне и един ден се реализира успешно
(или толкова съм чела внимателно
освен това ужасната леля продължаваше да подвиква зад гърба ми и да нахалства да си продължи лафа с него
след 10 вкарвания и изкарвания на ключа,най-после работата стана,айде бегом до горе и кво да видя - В. стоящ си кротко У стола,свирукащ си на музикалната йоника за компания и гледащ ТВ в захлас