Бяла зима е дошла, със снежец играят МАЙските деца! - Тема 21

• 38 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Нандолини  Hug Ако мога да помогна с нещо - свиркай!  Hug
Абе какво става....нещо не зацепвам аз Crossing Arms
Добър ден  Hug

# 526
Добър ден  Hug
И аз, и аз  Crossing Arms Нанди, стискам ти палци (въпреки че не знам защо)

# 527
Добре сме, всичко е наред Hug
Съжалявам че ви притесних Hug Hug Hug

Други са ми грижите

Олекна ми! Важното е, че сте добре! Другото ще се нареди! Hug

# 528
Добър ден  Hug
И аз, и аз  Crossing Arms Нанди, стискам ти палци (въпреки че не знам защо)

и аз Crossing Arms Mr. Green

# 529
# 530
  • София
Нандииии Hug  love001 newsm10 Praynig Peace

# 531
  • при палмите и алигаторите,FL
Много сте мили  Hug
Съжалявам че ви притесних, нищо няма, нищо сериозно.
Имахме шанс да се преместим в нов , по голям дом, в по хубав квартал(с училища с отличен рейтинг), сред бели хора..., но не се получи Tired
Важното е че сме здрави, че сме добре, и сме заедно...... пък някак ще се справим и тук.

# 532
  • Стара Загора
Много сте мили  Hug
Имахме шанс да се преместим в нов , по голям дом, в по хубав квартал(с училища с отличен рейтинг), сред бели хора..., но не се получи Tired
Важното е че сме здрави, че сме добре, и сме заедно...... пък някак ще се справим и тук.
Hug Heart Eyes Нанди

# 533
Нанди,всяко зло за добро! Hug

Ние имахме "интересна" седмица.Едно дете блъснало Ева в двора и тя си счупи ръката.
Сега е с гипс.Обличам и събличам две деца.
Мъжът ми 6-ти ден поддържа 38-39 градуса температура.
Сменяме ел.инсталацията...

Радвам се,че е неделя и седмицата свършва Mr. Green

За шишетата-Ина няма нито едно,пие от чаша,но трябва аз да я държа.Мисля да поръчам такова ,което показа Жени.

# 534
Много сте мили  Hug

Съжалявам за това. Hug Няма ли друга възможност да кандидатствате?

# 535
Ооо, Деси - много неприятно!  ooooh! Бързо да им минава !  Hug

Нанди, мисля, че само в САЩ това с квартала има ТОЛКОВА голямо значение  Thinking и много добре разбиам, колко те е яд, но пък важнотот е, че сте добре. Ще се появи и друга, по-добра възможност!  Hug

# 536
Деси, много кураж, мила...Никак не ти е лесно  Hug
Нанди, стискам палци другият път да се получат нещата Hug
При нас нищо ново, нашите бяха но гости и с ММ ходихме на кино и гледахме "Хобит"..И аз както винаги не бях се заинтересувала...Познайте колко бях разочарована на края на филма след като стана ясно, че ще има продължение  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щото ми се искаше да свърши още в тази част Thinking Ама много ми хареса, чакам другата част с нетърпение.

# 537
Нанди,ще имате и друг шанс.

Деси  Hug

Възглавниците-Мариела има от мемори пяна отще от бебе,сега освен нея има още купчина други,кога спи на тях,кога се изхлузва,иначе да и нашите възглавници са на почит.

Шише-оня ден купих такова със сламка,пие,дави се,маминото глупаче е свикнало да надига това  с биберона,а тук като надигне и сламката няма какво да засмуче.Идния месец ще взема още 2-за сок и за градината,и изхвърлям бибероните.Остава само залъгалката,която  незнаам как ще махна за през ноща...пробвах преди време,но се будеше и като няма с какво да се успокои,ставаше купон.

Тук могат да се включат тия дет  са махнали залагалките-Хера на първа линия Simple Smile

Друго дали обсъждахме  newsm78

Шени,правиш ли си баклава?Дайте някоя хубава рецепта.....че съм на диета,а ми се яде баклавица.

# 538
  • Стара Загора
Остава само залъгалката,която  незнаам как ще махна за през ноща...пробвах преди време,но се будеше и като няма с какво да се успокои,ставаше купон.

Тук могат да се включат тия дет  са махнали залагалките-Хера на първа линия Simple Smile
Значи ако искаш точно като мен...давай адреса и да ти пращам двете си смотани баби Mr. Green Просто не са му я дали и той заспал...но море от тогава не спи както преди...буди се много рано / в 1ч 2ч 3ч....доволна съм когато е в 5ч. Twisted Evil/ за мен не му беше времето на Боример Twisted Evil Като я ползвате само за заспиване защо бързаш...де да знам...купувам си всяко спокойствие и хич не ме е грижа...нещо което го успокоява /и разбира се не застрашава живота му/ давам и това е. На Слави я махнах на 2г....без проблем за 1 нощ...казах му че циганката я е взела защото е голям и това беше. А Борис още я търси?!?!? Още...месец и нагоре мина. Tired
Шенииии отпуснала си леко ти каиша Heart Eyes Абе нещо тоя Хобит не ме грабна и това...не съм го гледала....нещо нямам и идея да го гледам даже.
Деси много ви се е насъбрало...седмицата свърши...нека другата да е по-добра Hug

За събирането - моля да уточнявате дати...моля ви. Като са ви удобти всичките...харесайте си една и това е. До другата НГ ще се мотаме.

# 539
Отпуснах го, Хер...Три часа, ама кой ти ги дава. На мен Хобит ми хареса, но аз обожавам Толкин  Hug
Галенце, баклава НЕ правя, защото баклава от готови кори не е баклава, а сиропиран сладкиш. Истинската баклава я прави баба ми, дето точи 30 кори на ръка и всички са по-тънки от хартия  Peace Аз освен нейната друга не ям и не признавам, но не знам как се прави, а е крайно ареме да си предаде занаята на мен  Mr. Green
Остави бибата, какво ти пречи, нали само си спи с нея?

Общи условия

Активация на акаунт