. Беше обещала снимка на Ники.....нищо не показа,ей.И кака Мартина също...порастна ли и косата и имали вече красиви букли след бабиното постригване?
.
.
.
.Ти си супер човек как го правиш тоя номер, с децата, дома, работата, че и ски на всичкото отгоре, браво на теб 
. Пробвала ли си да вземеш домашна храна и да му предложиш, да видиш тогава как ще се държи.
. 
. Аз бих пробвала с храна нарязана на порции, например филийка на влакчета, или омлет на лентички, салата. сервираш и казваш че ще измиеш съдовете, за да може като се нахранят да си играете, експериментирай . Алекс как се е хранил на детската, не вярвам да са му слагали в устата.
, влиза в теФтерЪТ 
е за завиждане 
В момента мисля, че памперсите са най-голямата благодат на света
. Мисля, че донякъде разбира какво се случва, даже вече ми казва пиши, понякога
Такова пляскане не съм пляскала за целия си живот, то не са аплодисменти
, не е чудо. Даже и бонбони раздавам за свършена на правилното място работа(доколко е правилна стратегията ми времето ще покаже). Въоръжила съм се с най-здравите нерви и всячески се мъча да не се разкрещя, а толкова ми се иска. Дала съм си срок, да правим това упражнение седмица или две(зависи колко ще издържа на това темпо), ако за това време не видя и най-малкия положителен резултат ще спрем и ще изчакаме наистина топлото време. Всъщност пикането навсякъде не ми е проблем толкова, даже открих че мога да съм много изобретателна в измислянето на игри само и само да не се качи на новия диван(това е единственото място, което пазя), но прането на а**ни гащи много ме обезнадеждава.

случва се, сериозно ли е?

случва се, сериозно ли е? 

не мрънкай Препоръчани теми