Коледата чука на вратата, чакам две чертички под елхата – Бъдещи мами над 35

• 29 402
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Вече не, само при прегледа.

# 601
оф, добре! Значи чакаме петъка и да видим какво ще рече тогаз докторката! Ама сигурно няма да има нищо страшно, щом е било нещо за малко и инцидентно .... Отивам да храносмилам крилата ... айде чао ... и до утре   bouquet

# 602
Гретченче за теб и за малкия принц Hug Hug HugМного мило, че намери време да се отбиеш при нас!
Коте, така позитивна те харесвам!
Ели, какво да ти кажа сдухвам се отвреме навреме, но то не може, не съм робот. Като видя бебе хем му се радвам колко е сладко, хем ми застава една буца, че аз не мога.
Миленче, щом ти е дошло може и да се разминеш с цикъл на прегледа. А аз за белата пак ще съм цъфнала, че още го чакам. Човекът ще каже тази всеки път ходи на преглед в цикъл, голям срам.
Перу, голяма си скица.  rotfImboПредставям си на бабите как са им падали цайсите докато сте чоплили граха на плажа  #Shocked Перу, защо ще ходиш на курса като не ти е по душа? Задължително ли е присъствието? Няма какво да те съдят тези хора. Ти си знаеш какво ти е отвътре.
И аз да се включа в темата с разводите. И ние така набързо по взаимно съгласие. Запазихме си добрият тон с бившия. А с роднините му много се уважаваме.
Бонбонска, на мен ми се е случвало от взимане на секрет за микробиология. Но тогава докторът доста натисна с тампона и каза, че така трябвало да се вземе секрета. Аз даже кървих слабо мисля до следващия ден.

# 603
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Пате голямо гуш  Hug

Бонбонска, аз мисля че не е нищо притеснително.

Я сега една закусчица  Mr. Green

# 604
Благодаря, момичета  Hug! Имам днес леко зацапване и интересното е, че се чувствам както преди цикъл- дискомфорт и в корем и кръста, без да е болка  Thinking. Този месец ми се събра доста напрежение и ядове, чак съня ми се разби, а и хормони не сме пускали много отдавна, май ще е добре да се пуснат. Мисля си, че явно това щеше да се появи и ако не бях отишла на прегледа, тоест без да има контакт какъвто и да е, защото преди прегледа съм имала чести полови контакти, а проблем нямаше. Предния ден преди прегледа усетих много слабо пак това състояние- като преди цикъл. Ох, сдухах се съвсем  Sad, добре, че сте вие   bouquet

# 605
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
Ехе ,днес съм мн.ранобудна ,чак немога да повярвам Mr. Green
Пате,аз си отмених часа,реших да изчакам мъжо да се прибере и да си ходим двама ,а и с този цикъл честно да ти кажа си ме е срам Embarassed
Вчера говорих с една позната ,която ми изхвали д-р Симеонова от Олимед Варна,прочетох малко мнения за клиниката горе долу са 50/50. Така че ще видим,засега съм за Даскалови ,и ходене до Пловдив ,но нека се прибере любимия и ще решаваме двама Rolling Eyes

# 606
  • В градината...
Пате, да, задължителни са.

Звездичка, ще разказвам, като мине.

Бонбон, наистина, освен да чакаме утре прегледа, няма друг избор. А до утре се настрой само позитивно, защото другото не ни помага  Hug

# 607
perunika, не ти е скучно... Опитай да намираш смешното за да не изкрейзиш на тези курсове. Приеми го като факт - щом става въпрос за осиновяване на дете, ще ти бръкнат и в коша за боклук за да са сигурни, че дават детето в добри ръце. Мога да си представя как не самите въпроси, а начинът на задаването им и придружаващите физиономии, хъмкания и поглед отодлу, могат да изкарат човек от равновесие... Разказвай как минава. Ще ми е интересно.  Hug
Тук при нас се ходи на курс като искаш да си вземеш куче, та какво да говорим за осиновяване...
Bonbonska, спокойствие му е майката. Понякога се случва да се прокърви по време на овулация (на мен ми се е случвало) за кратко. А при теб е много силен факторът стрес. Ще отмине.  Hug
Пате, мъжът ми ме освирка, че винаги му се карам, че мисли негативно, а след прегледа на мен ми бил овесен носа... Поговорихме си, почетохме и избрахме да вярваме, че това е нашият шанс и опитът ще е успешен. Сетих се за една сентенция: Смей се, и целият свят ще се смее с теб, плачи, и ще плачеш сам... Навярно не я цитирам дословно, но смисълът е този.
Като сте се разговорили за разводи, и моят беше по взаимно съгласие, преди има няма стотина години  Sunglasses Тъжното е, че мъжът продължава да живее съжалявайки, че е допуснал да се разведем, а има друго семейство и 2 вече сравнително големи деца...
Ели, миле-на, DarinaK, ще взема да преподавам български на ММ, че да може да се нареди до вас за компания по време на моите безкрайни командировки...  Joy

# 608
 Hug ви всички! Утре ще пиша след прегледа. Дано минава бързо!

# 609
Бе моя мъж си е в къщи (т.е. не в постоянни командировки), ама имаме друг "проблем" - има много отпуски Simple Smile може да ги наредим двамата да пият бирички и да играят сансате Simple Smile

# 610
  • В градината...
Даре, как станаха крилата, нищо не казваш  Thinking

# 611
Чудни! Малко изтървах меда, ама ... Simple Smile днес мързелив гювеч - мъж ми обели картофите, буркан от свеки и готово Simple Smile и една млечна салата на бързо (за кайсиевата ракийка)

# 612
  • В градината...
Нищо, те като сладнят са по-вкусни.
Ние ще сме на телешки тас кебап пък.
За утре за закуска, си печем сиренки.

# 613
Момичета, пак за вкусотии си говорите, направо ми се напълниха устата. GrinningГолеми домакини сте.

# 614
Пуси, твоят мъж какъв е по народност, че ще го учиш на български?
Миленче, за Олимед само кофти неща съм чувала. Ако ви се ходи до Варна Александров е правилният доктор, но той не работи с ФАР, ако се наложи ин витро. Там са много добри с процедурите, но като съдя по себе си и по разказаното от другите момичета не се провежда някакво лечение във времето. Докторът или казва нямате проблем, ще стане естествено или прави процедура. Аз поне с такова впечатление останах.
Много съм зле днес, само глупости върша. Как не си изгубих главата някъде, не знам. Сега чета, че Перу пита Дарето за крилата и си представям някакви декоративни крила /ей такива за летене/. И си казвам Дарето пак нещо майстори, нали си направи рокля, одеалце за принца и т.н.  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт