Започва новият сезон за ски скокове и биатлон...и още нещо- тема 3

• 24 942
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Извинявайте, кафенце си правих Embarassed. Посипвам си главата с пепел и с нови сили- Норге, Норге newsm18

# 76
  • София
Извинявайте, кафенце си правих Embarassed. Посипвам си главата с пепел и с нови сили- Норге, Норге newsm18

Свърши вече... Sad
Сборная се добра до златото.
Норге са втори.
Трети - чехите.

Поне съм щастлива, че Ерик Лесер не се даде на франсето Бьоф и Дойчланд са четвърти, която предвид слабото бягане на Тина Бахман и възрастта на Хенкел е добро постижение.
Надявам се в индивидуалните състезания Емил да стреля по-добре от прав. Много приятно съм изненадана от новото попълнение при викингите. Една блестяща Тора, което много ме радва и една не толкова добра Дария Домрачова, което още повече ме радва  Twisted Evil

За българите в този старт - като за мъртвите - или добро, или нищо. Затова нищо. 24 от 24, което обаче в нашия случай не е добро постижение.

# 77
Охх, хич не го разбирам тоя спорт, гледах уж концентрирано и пак не разбрах кога какво стана Embarassed
Жалко, но нищо- следващият път Hug.

# 78
  • София
Охх, хич не го разбирам тоя спорт, гледах уж концентрирано и пак не разбрах кога какво стана Embarassed
Жалко, но нищо- следващият път Hug.

Ами да те поканя на гости тогаз - на биатлон и кифлички  Grinning

Следващият ден е в сряда - 20 км индивидуално мъже. Иииииииии разбира се с Краля на пистата  newsm44

# 79
  • Mars Hotel
Е точно пък от Русия да загубят... smile3516

# 80
с удоволствие бих приела, ама 1000 км са ми множко- ела ти, на обратно разстоянието се скъсява Hug. Хем в Нове Место нали щяло да има старт, може да се занесем с все кифличките да пием греяно винце на пистата и да ми обясняваш на място Wink.

# 81
  • София
с удоволствие бих приела, ама 1000 км са ми множко- ела ти, на обратно разстоянието се скъсява Hug. Хем в Нове Место нали щяло да има старт, може да се занесем с все кифличките да пием греяно винце на пистата и да ми обясняваш на място Wink.

В Нове место ще е Световното първенство при това. Не ми пали фитилите, че утре отивам в банката да тегля кредита за ремонта, който ще правя у дома. ДА не взема парите и да дойда на Световно, а къщата да остане неремонтирана  Joy

# 82

Ако ще се обеснявате на място - ида и аз!!!!

# 83
Да, да, хайде да ходим- какво е един ремонт пред възможността да ядете чешки наденички, докато гледате Оле Crazy.
Аз на световно съм била веднъж- северните дисциплини в Либерец, и беше мноооого яко Party. Хем освен скоците гледах и бягане, и комбинация, хем на сантиметри минах от Ромьорен (много е красив, ама много smile3544), хем мога да се похваля, че съм гледала Шлири как става шампион Heart Eyes (отборно, ама шампион). Тази година мисля най-накрая да стигна и до Харахов, не съм гледала полети досега.

# 84
И аз да се запиша в новата тема с удовлетворение от днешната победа в спускането на Аксел. Пу дано все така добре да върви сезонът smile3508

# 85
  • София
Да, да, хайде да ходим- какво е един ремонт пред възможността да ядете чешки наденички, докато гледате Оле Crazy.

Женооооооооо, що сега тъй се гавриш с мойта душица нежна  smile3518

# 86
 Hug Hug Hug

Леле, пиша постове с по един емотикон, само и само да си зяпам аватарчето Laughing. А още е началото на сезона, не ми се мисли до март какво ще се случи с мен Joy

# 87
  • София
Ха, добра вечер.

Ма то така е - събота и неделя - ахо-иху, понеделник и вторник - тихо  hahaha

Дочаках го най-после в 23 часа тоз прословут стартов състав за утрешните 20 км индивидуално мъже..

С №15 - Малкото Фуркадче - да се спъне утре дано  Mr. Green
№23 - Шипулин  и веднага след него - Краси Анев
Много яка групичка се е заформила с номера 26, 27 и 28 - Емил Хегле, Бирнбахер и Пайфер. Купон ще е там  hahaha
Неуморимият Ларс Бергер е 40-ти - любопитно ми е какво е направил и дали нещо е направил със стрелбата си или пак ще имаме пуцай куме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Два номера след него - Мишо Клечеров.

Владко Илиев - 81-и, Маковеев - 84-ти, Грайс - 89, Миро Кенанов - 94 иииииии изключителната изненада:

С последен стартов номер 104 - Краля Оле Ейнар Бьордален #Crazy #Crazy #Crazy
Думи нямам...

За първо четене - големите отсъстващи - Голямото Фуркадче и Тарей Бьо. newsm78 Къде са тез мискини, не е ясно.

Ами това е краткият преглед на стартовия състав. Начален час - 18.30 Евроспорт.

# 88

Joy Joy Joy Joy

Началният час е идеален!!!!!

# 89
  • София

Joy Joy Joy Joy

Началният час е идеален!!!!!

Абсолютно. Имам цели 29 минути да препусна с бялата си метла, опс фиеста, през София и да паркирам с обратно въртене на волана пред входа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт