Започва новият сезон за ски скокове и биатлон...и още нещо- тема 3

• 24 948
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Mars Hotel
Ууу, чудно! Мчи той Оле ще стартира някъде към 21 часа.  Laughing

# 91
Ууу, чудно! Мчи той Оле ще стартира някъде към 21 часа.  Laughing

Ха иди обясни на Нана, че тя думи няма....Той човекът спокойно ще си я изчака да прелети из Софийско, да паркира, да се прибере, да седне пред ТВ-то - и чак тогава ще се появи на телевизора и......

# 92
  • Mars Hotel
Плюс това да сготви, да измие чиниите, да направи 3-4 км кросче... Whistling

# 93
  • София
Плюс това да сготви, да измие чиниите, да направи 3-4 км кросче... Whistling

Айш, айш, айш не прекалявай  hahaha
Сготвих сега, чиниите ще ги измие Супер Митко, кросче няма как с потрошени два крака да правя.

Оле ще стартира точно в 19.22 ч. българско време.

# 94
  • Пловдив
Имам ужасно много работа днес, но ще съм пред ТВ-то в 18:30. А утре освен жиатлон има квалификация при скоците  newsm44
Обожавам зимните месеци- има какво да се гледа по ТВ-то. Стига малкия да не ми пречи, че като види пуснат телевизор се залепя за него и натиска копчетата му  Mr. Green

# 95
  • София
Имам ужасно много работа днес, но ще съм пред ТВ-то в 18:30. А утре освен жиатлон има квалификация при скоците  newsm44
Обожавам зимните месеци- има какво да се гледа по ТВ-то. Стига малкия да не ми пречи, че като види пуснат телевизор се залепя за него и натиска копчетата му  Mr. Green

Пеп, широка лепенка се усуква около ръчичките на малкия бандит и се маха след 2 часа  Joy Joy Joy

# 96
  • Пловдив

Пеп, широка лепенка се усуква около ръчичките на малкия бандит и се маха след 2 часа  Joy Joy Joy

Хаха, и 2 часа рев докато гледам ТВ Simple Smile

# 97
  • София

Хахаха, лепенка и на устата  Mr. Green

# 98

Хахаха, лепенка и на устата  Mr. Green

Къде е Защита на децата, питам аз.....

# 99
  • София
Маме, нъл знаеш, че аз съм от лошите майки   Mr. Green Защити няма, като има биатлон  hahaha

# 100
  • Пловдив
Абе напоследък дребоа има странен режим, така че може да ме огрее и да спи по време на биатлона. Нещо тотално се сбърка това дете. 2 вечери ляга след 24ч и сутрин става около 10. Ама като спи късния следобяд (от 17 до 20ч някъде) по 2.5-3 часа. Та може и без лепенки да минем Simple Smile

# 101
  • София
Ихуууууууууууу!!! Хейаааааа Норгеееееее!!!

Кошарите - Дружба 1 - 19 минути  Mr. Green Добра съм!

Даже имах време да си направя кафе и точно със старта да съм пред ТВ-то  Simple Smile

# 102
  • София
И нека по-добрия победи!

п.п. за Симон Фуркад четох някъде, че май имал контузия или е претъпял операция и знам, че няма да го има. Ама ще намеря линка да Ви дам да си четете  Wink

# 103
  • Mars Hotel
И нека по-добрия победи!

Ааа, без такива! Т'ва няк'во такова обективно ми звучи, пък тук такива няма.  Mr. Green

# 104
  • София
КРАСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!! Хорааааааааа, удар ще получа! Удар! Страхотен Краси Анев! Страхооооооотееееееееееен!!! 15 от 15! Моля ви, стискайте палци за това българско момче!

Общи условия

Активация на акаунт