Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 120
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Честит имен ден на всички именници - специално за кatia13 !  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
  • до най слънчевия бряг
Честит Имен Ден  на именниците в темата , на   katia13   лично   bouquet  bouquet  bouquet    с пожелание  за весел празник , здраве  и късмет !

Е чудото Ферузе  "повлия" и на нас -  " рижави " и "антирижави"    Joy  проявяват единомислие  

Абсолютно вярно , Ферузе  почти едновременно превлече вниманието и на СС и на  троицата  тогава. С интелект ,смирено държание,  готовност да помгне, дарби и т н  .,  тя стана  спасителна сламка за всички .  
Султана намери сродна душа , а   нашите заговорнички -оръжие.  С общи услия  успяха почти да изместят Хюрем  от пиедистала
Но народа  е казал -От тихите води да  те е страх  Thinking
  Та сега с нетърпение очаквам да видя  този така"любовно "отгледан Франкенщайн ,/ извинете за не съвсем сполучливото сравнение / какви  задачки е имал .

Кате  заповядай   от твое име  я слагам

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 14:48 от siren62

# 122
Цитат
Сега, обаче, си дадох сметка, че всъщност Фирузе е за Султана това, което е Нигяр за Ибрахим.
    Допустимо сравнение, но все пак едната обича безусловно, а другата и за още нещо. Питам се дори изречените думи пред Дивана (безспорен документ) и паметника (гробницата) не са ли плод на една неосъществена  мечта, в самотния свят на султана. Да не би да се опитва да изкупва предишни прегрешения?! Само ми е трудно да открия мястото на любовта в суровия свят на интриги и убийства. Взирам се, но ми е почти невъзможно  да предвидя въображението на сценаристите или да прогледна в света на сухите исторически  факти. Дано заблудата не е двустранна.

Много интересен пост eleaem! Накара ме да се замисля в нова посока. Ще ми е интересно да развиеш тезата си.   bouquet

# 123
Много ме съмнява, че сега ще хвърлят вината на Фируузе за покушението на Махмед!

# 124
Корделия, благодаря ти за преведената серия на руски   bouquet  Hug   bouquet
Поздрав на всички празнуващи Катета днес
   bouquet  bouquet  bouquet

Добре се започна новата тема  Peace И макар, че съм много далеч от Калина Малина, рано сутринта ме чапардоса една муза и реших да я споделя с вас  Peace

Оръжията остри оставете!
Со кротце в тема юбилейна вий пишете!
Чаршафите изпрани и простряни
и хващането ежедневно за гръкляни...
Туй всичко в миналото оставете
и на героите се насладете!
Засмяни, остроумни и добрички
 сърдечни поздрави на всички
и нека  да цари отново тук,
добрият позитивен дух!

# 125
Ехаааааааааааааааааааа..., Ани, от сърце ти желая по-често да те "удря" музата!

# 126
дали ще има 74 серия днес

# 127
  • планетата Земя и по точно до морето
katia13 и всички, които празнуват, да сте живи и здрави и весел празник!

Понеже все догонвам темата да благодаря със закъснение на Мистик за онлайн превода и на великолепната "руска тройка"  Izabele, fenkata1968 и siren62 и за превода от руски. Голяма помощ за изпускащите, като мен серията в сряда. Hug Hug Hug Hug

Гледайки последните серии с Рустем все ми се иска да кажа, че супер добре се справя с ролята си Озан Гювен. Гледала съм го малко в един друг сериал и там беше голям лигльо, заради ролята си.
А тук ме впечатлява, колко е обран, говори с тих и хрипкав глас, внущаващ много повече заплаха отколкото, ако крещеше.
Мисля си, че братята режисьори правят грешка, като виждат в крещенето на Ибрахим и Хюррем начин да покажат власт и могъщество. Поне моята представа за тези сцени е различна.

Момичета, преди някой да се е обидил сериозно отново, да подчертая и аз, под "чаршафи" се разбират не просто дълги мнения, а такива с безброй цитати един в друг или един под друг.... Така самото мнение става нечитаемо и досадно, а и самия цитат може също да се редактира и да се остави само малка част от него.

Добре е сами да си знаем удобствата и да не прибягваме до модераторите да ни обясняват правилата.
Големи момичета и момчета сме все пак, а не чукчи - писател, а не читател!   Grinning Hug

Приятен уикенд на всички !

Корделия благодаря за линковете с руски превод!  Hug    bouquet

Аниии, супер! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 128
# 129
  • до най слънчевия бряг
Ани , newsm10 smile3501 не мога да подмина  поетическата  ти   изява  равнодушно  Laughing

# 130
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ани  Hug smile3501 smile3501 smile3501

# 131
Nadqvam se dnes da ima prevod na 74 epizod s koito da zaradvame vsi4ki imennizi ,koito go 4akat s neturpenie kato vsi4ki nas!!!

# 132
Честит празник на всички именници!    ura
Ани, Hug, а дано музата по-често те удря! Grinning

# 133
Ани проявявай по-често този си скрит талант !  bouquet  bouquet  bouquet
Корделия благодаря за линковете.  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Едва ли ще има нещо....блокиран е и този сайт от където се теглеше филма.

Общи условия

Активация на акаунт