Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 114
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Ферузето не я харесвам.Но искам да й призная титлата "пионер в модата"..До сега проследих как са се обличали от Древен Египет до наши дни..Ами да ви кажа,че солея и плисето са измислени много след нея..,а също и така бретона..

Явно виденията й не са само относно Султана,а към модата..Виденията й са далеч през вековете..

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Аз пък я признавам като най-добра в "направи си сам"  и "шев без кройка" ! Wink

Само искам да добавя за Фирузе -лъжата с която си служи ме отблъсква.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 14:23 от trendafilka

# 106
В началото тя имаше по големи видения които в последствия почнаха да намаляват..

Явно опиома който е в шишенцето и което скри,и си го кътка започна с годините да изветрява.. Laughing

# 107
Фирузе, ни я показаха като ясновидка, дано и се изпълни видението докрай. Mr. Green
Миската, явно много напира да влезе  в сериала, та може и да ни огрее, да гледаме Фирузето в сряда за последно. Laughing
И както на всеки напускащ ни образ, ще пиша само за предимствата и.
Фирузе, не е виновна, че такава роля са и написали сценаристите. През цялото време я показваха добра, съвестна, готова на всеки да помогне и в последните епизоди- хоп лоша, коварна, лъжкиня, злобно-гледаща, най-вероятно ни подготвят за варианта с мисията.
Вече ни я показват в друга светлина, че като я убие Сюлейман, да не е просто за нищо.
Нали Султана е справедлив. newsm78

# 108
Аз се си мисля за  версията - жрица, в някоя секта, изпратена от оня с роклята. Но може и сестра да му е.

# 109
Привет на компанията!
Фен! Heart Eyes Не съм те чувала скоро!
Замотана в битовизми съм, но днес надзъртам за по- дълго!

# 110
Не  вярвам в сряда да е последното ни гледане с нея, с нея  свършва и епизода  значи ще я гледаме и в 76 , там ще е развитието за нейната съдба . Относно ФИ никога не ми е харесвала още от по стари предишни филми  но немога да си изкривя мнението , че си играе ролите безупречно и дали я харесваме или не нали трябва да има интрига във филма и режисиорите са го постигнали

# 111
На мен лично Исабела ми беше по-сочна по-съблазнителна, умееше онзи лигав флирт, който се харесва на мъжете. Фирузка нещо не ме впечатлява, типична робиня, интелектът й я отличава, но няма страст в нея! Мое мнение!  Peace

напълно ще се съглася с теб!   bouquet
Фирузе ми е интересна с дизайна на дрехите - много по-различно от всичко видяно до сега
Dore Mi  и аз мисля като steraki,а твоята добавка за дрехите е вярна.Някои от дрехите и са интересни,други на мен не ми харесват изобщо.Бих добавила още,че Фируузе ми хареса как танцува /докато Хюрем - не ,хем съм нейн поддръжник Simple Smile / .
Благодаря на всички за честитките   party023 /разсипах се да търся снимка с питка и мед ,но неуспях  Embarassed ,не е много подходящо това за почерпка ,но се надявам да ме извините ..не намерих друго  Sad /
vip.42 ти пак ме разсмя с поста за модата и плисето  Hug
Фен ,това е цитат от поста ти ""Непременно ще открия виновника, пък после ще накажа когото ми падне"   Laughing " - и аз се посмях като го прочетох .Изобщо целия ти пост ми хареса   bouquet  

# 112
  • София
Записвам се, макар четенето понякога да е много трудно поради дългите постинги.

# 113
Фен ,това е цитат от поста ти ""Непременно ще открия виновника, пък после ще накажа когото ми падне"   Laughing " - и аз се посмях като го прочетох bouquet  

Катенце, персонални поздрави за теб, по случай празника - да ти е честито името  bouquet
Радвам се, че успях да те разсмея и то точно днес Hug

# 114
  • Атлантис, Галактика Пегас
74 серия на руски

74 серия (субтитры) торрент
http://narod.ru/disk/63958918001.3f7f465f2f5d87eeeebb5d925032e11 … .avi.torrent.html
74 серия (субтитры)
http://narod.ru/disk/63961600001.6bdaa9a4406f50bcd1c561b6100143b … 83%D0%B1.avi.html

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 15:50 от Kordelia

# 115
Благодаря за новата юбилейна тема и трейлъра  newsm51

Не вярвам Махидевран да има пръст в покушението над Мехмет newsm78

И все пак не съм удовлетворена от развоя- исках султана да  разлюби
Фирузе и сам да се откаже от нея,  ...но... не сме стигнали до края на Фирузе,знаем колко подвеждащи са фрагманите Outta Joint
Чакам втория фрагман- да видим какво още ще ни подскажат Whistling Wink Heart Eyes

Корделия Hug  bouquet Hug

Приятен уикенд  food010

# 116
katia13 Hug много е красиво името ти- Да си здрава и много щастлива smile3525

# 117
Цитат
Сега, обаче, си дадох сметка, че всъщност Фирузе е за Султана това, което е Нигяр за Ибрахим.
    Допустимо сравнение, но все пак едната обича безусловно, а другата и за още нещо. Питам се дори изречените думи пред Дивана (безспорен документ) и паметника (гробницата) не са ли плод на една неосъществена  мечта, в самотния свят на султана. Да не би да се опитва да изкупва предишни прегрешения?! Само ми е трудно да открия мястото на любовта в суровия свят на интриги и убийства. Взирам се, но ми е почти невъзможно  да предвидя въображението на сценаристите или да прогледна в света на сухите исторически  факти. Дано заблудата не е двустранна.

# 118

Dore Mi  и аз мисля като steraki,а твоята добавка за дрехите е вярна.Някои от дрехите и са интересни,други на мен не ми харесват изобщо.Бих добавила още,че Фируузе ми хареса как танцува /докато Хюрем - не ,хем съм нейн поддръжник Simple Smile / .

Държа да отбележа, че не харесвам всичко, в което я обличат. Но внася пъстрота Wink

# 119
Lilims ,Fen много Благодаря ! Hug
Намерих мед ,продължавам да търся питка ,за всички в темата  Hug /тук прочетох ,че с мед и питка се черпело днес..честно казано досега не го знех  Embarassed/

по един коктейл за довечера

п.п. намерих и питка  Grinning

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 15:28 от katia13

Общи условия

Активация на акаунт