Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 43 988
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Корделия  Hug Hug Hug

Имаше и деуги уроци

Махидевран- ако не днес, то утре Господаря ще си отиде и с теб и децата ти е свършено.
Този урок Махито и го преподаваше във всеки епизод.

Ибрахим- ако не правиш, каквото искам- ще направя така , че и ти и децата ти ще умрете.

Валиде - ако, продължаваш да казваш истината на всеослушание, ще ти взема децата и няма да ги докоснеш дори.

# 451
  • Атлантис, Галактика Пегас
Всъщност аз когато почнах да пиша поста имах предвид само първия урок.
И на мен да са ми казали че съм само стока, животно, парче месо и аз щях да драпам, да ходя по глави и да се боря. Защото аз не съм и никога няма да бъда само стока и плът.
Но после се сетих за други.
Те всъщност са основни.  Mr. Green

# 452
..
Когато Хюрем нареди да отрежат езика на момичето от харема, което дръзна да й напомни, че има Господ над нея, това беше садизъм и престъпление.
Когато Хюрем напои с отрова дневника на Ибрахим, в резултат на което умря бебето му, това беше жестоко престъление.
Laughing Езика на наложницата заповяда Валиде да и го отрежат ,за да натопи Хюрем ,която предния ден го каза гласно /с цел да сплаши,без да го мисли,а Валиде се възползва-Валиде която превъзнасяте../  ..
Бебето ,в резултат на отровата се бе разболяло,но не умря от нея .. Хатидже го задуши .
Не е хубаво да си измисляте разни неща..

# 453
Кате  Hug Hug Hug

Аз като казвам, че понякога не гледаме същия сериал......... newsm78 newsm78 newsm78

# 454
Корделия  newsm10
дори нещо повече - затвориха я, защото държеше на името, дадено и от султана  Peace

...
В това е разликата между един държавник, издаващ смъртни присъди и една харемска интригантка. Държавникът действа в полза на обществото, престъпника - в своя полза.
...
сещам се и за други 'велики държавници', че и от по-близкото минало, с доста повече 'актив' (разбирай избити) "в полза на обществото"  Sick Sick Sick ама къде ще ни доведе това  Whistling....

да се поразкършим  с Рустем след неделното мързелуване  Wink Flutter Grinning

# 455
Аз лично обичам и уважавам Хюррем имено за това че не се примири с това да бъде стока, че реши и стана Някой. Че се бори. С нокти и зъби се бори. Винаги...  Peace
И не ми оборвайте с постове че трябвало да запази християнското да си подаде другата буза, тези дето са били белички пухкави благички- са се оказали на дъното на Босфора. пак визирам думи на вашата Великолепна Валиде- аз колко такива съм видяла в живота си... Предполагам много от тях са станали храна за риби от ръката на благата ви Хафса.

# 456
И да изясня малко годината. Naughty

Сега е 1535 година. През 1536 година, ще умре Ибрахим и ще се роди дъщерята на Мустафа.

# 457
А синчето Сюлейман кога се роди??? Него го няма...  из децата на Мустафа Mr. Green Все си мисля че са 36 година. Ама да видим

# 458
Синчето е малко измислено Laughing Laughing Laughing

# 459
Пендичке, ах какъв Рустем  Hug Heart Eyes

# 460
Синчето е малко измислено Laughing Laughing Laughing
Само малко ли...  hahaha hahaha hahaha

# 461
Пашата умира март, значи първо трябва да дойде зима, та после пролет , сега е есента на 1535 година Laughing

# 462
Пашата умира март, значи първо трябва да дойде зима, та после пролет , сега е есента на 1535 година Laughing

Joy Joy Joy Joy

# 463

Катенце, радвам се да те "видя" Hug Реших, че не можеш да се възстановиш от именния си ден Wink
А иначе ще те кръстя Wiki- ВВ. Ти си нашата енциклопедия на темата "Великолепният век" Hug

# 464

Joy Joy Joy Joy
е не мина ли по време на разходка из гори и паркове на Хатидже 1.5 или дори две, от времето дето тръгнаха на поход...

Общи условия

Активация на акаунт