Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 035
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Gawina   bouquet

Ari888   bouquet

Заради такива постове си заслужава да се следи тази тема..

bouquet Благодаря и на остоналите момичета които с чувство за хумор разведряват обстановката и не ни карат да се чувстваме притиснати до стена,и да отговаряме на безкрайни въпроси,и да се обесняваме до безкрай защо харесваме например Хюрем..

# 76
  • Burgas
До Ре Ми, фенката, Елена, твърде сте възпитани, момичета. Не става така. Трябва да овладеете изкуството да сте невъзпитани, нахални и по възможност да спите във форума, че да не изпуснете някой 'вражески' пост. Щом се появи такъв, различен от дитирамбите за главната героиня, мигновено трябва да се подиграете, смачкате, набиете канчето на нещастника, осмелил се да не се възхити от "убийството като самозащита". Ето това са новите правила в тази тема, свиквайте.  Peace

Е, хайде сега, вие сте възпитани , пък ние нахални ...Гледай пак, кой започва , нали казахме, че няма да си поставяме етикети ?  Или то по- навик , тогава простено да  е .
 Кой където иска , там да спи, това не е наша работа, важното е да се поддържа темата в чист вид.

Хайе хубав ден ти желая,
и усмихнато.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 10:51 от PIPINA127

# 77
както се пееше в една песен: и още неумили гурливи очи... ровя за новата серия

# 78
  • София
Понеже предната тема я изписахте много бързо, да питам, вие на кой сезон сте вече? Ако не се лъжа, в БГ на 26.11 започва втори, та ми е интересно колко още имаме за наваксване...Хубавото е, че ги дават един след друго поне.

# 79
Ari888,Gawina newsm51
Както винаги перфектни!
Няколко пъти подсказвам на новичките момичета,че в
темите по назад бяха сложени много стойностни материали
от дами,чийто знания не се базират само на уикипедия.
Научихме много от тях,оборваха някои твърдения с факти и добрия тон
беше винаги  на лице.Винаги се радвам ,когато видя тяхни постове.

# 80
  • Сливен
Искам да попитам, тъй като не съм чела всички стари теми, по- осведомените можете ли да ми дадете линк и някаква информация за децата на Мустафа, че ми стана любопитно.

# 81
Понеже предната тема я изписахте много бързо, да питам, вие на кой сезон сте вече? Ако не се лъжа, в БГ на 26.11 започва втори, та ми е интересно колко още имаме за наваксване...Хубавото е, че ги дават един след друго поне.

Ние вече сме на 3ти сезон и очакваме 74 епизод турски, както знаеш 1 турски се равнява на 2 български Simple Smile Аз поне на един дъх го излгледах докато стигна да чакам всяка сряда за нов епизод по StarTV

# 82
# 83
Здравейте,във форума попаднах случайно.Знаех,че ще започне излъчването на филма по една турска телевизия и въпреки,че не знам турски исках да го гледам и така бут насам-бут натам намерих този великолепен форум.От форумките които заварих се запознах и с много подробности засягащи филма.Без да се надявам,че ще гледам сериала с превод и това можах да направя благодарение на преводачките.Сега пишейки за първи път им благодаря от сърце.Чета всички постове в темите с някои мнения не съм съгласна,други се покриват с моето,но всички са ми били интересни.Аз няма да крия,че съм фен на Хюрем,на това не по своята воля доведено в харема младо момиче,което се бори с всички сили,за живота си,за любовта си,за децата си.Нямам намерение да досаждам с мойте разсъждения,но бих си позволила само да помоля MANOWAR,да следи по внимателно филма преди да изказва крайно мнение.Факта,че пита кога Валиде е взела детето на Хюрем ме навежда на мисълта,че не гледа внимателно или има пропуски.Оше веднъж благодаря за чудесния форум.        

# 84
Запис и в очакване на новата преведена серия ви пожелавам хубави почивни дни!   bouquet

# 85
Помните ли колко беше разочарована,че не влезе още в началото в двореца?

А се надявам и Барбароса да я види и познае,и от там да се разплете нещо  newsm78

Аз малко се съмнявам в предположението, че Фирузе е дошла с предварителна мисия в двореца. Помните ли как я намериха? На една дъска в открито море, полу-жива. Как е възможно да се направи постановка на едно такова място и как са били сигурни, че Барбароса ще мине точно оттам и ще я прибере. И както по-нататък видяхме, попадането й в двореца беше случайност. Ако имаше такова намерение би намерила по-сигурен от този начин да се добере до двореца (както например случаят със Садъка).

# 86
Коя от двете ви допада повече ?

# 87
На мен лично Исабела ми беше по-сочна по-съблазнителна, умееше онзи лигав флирт, който се харесва на мъжете. Фирузка нещо не ме впечатлява, типична робиня, интелектът й я отличава, но няма страст в нея! Мое мнение!  Peace

# 88
Нещо ново и свежо,благодаря!Доста се измъчих в последните з-4 теми да търся подобни обяснения,и да чета иначе повтарящи се до втръсване спорове за Хюрем и т.н.,защото не чета по диагонал...Обичам да чета всичко,че и  повтарям,и моля да ме извините,че след като ме изписват "новак"си позволих тук.там да се намеся...Всъщност,не съм съвсем "Новак",тук съм още от 1001 нощи-времето ,когато пак гледахме онлайн...и чакахме преводите на Дамлачик...,от тогава познавам някои хора,които безкрайно уважавам,заради доброто отношение и добрия тон,който винаги поддържат!На тях и всички,които са умерени в коментарите си!
Хубав ден ви желая и надявам се .днес,събота,да видим превода на Мистик!
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ,С ИМЕТО КАТЯ,КАТЕРИНА!
 smile3525

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 11:50 от jostely

# 89
На мен лично Исабела ми беше по-сочна по-съблазнителна, умееше онзи лигав флирт, който се харесва на мъжете. Фирузка нещо не ме впечатлява, типична робиня, интелектът й я отличава, но няма страст в нея! Мое мнение!  Peace

напълно ще се съглася с теб!   bouquet
Фирузе ми е интересна с дизайна на дрехите - много по-различно от всичко видяно до сега

Общи условия

Активация на акаунт