Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 132
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
[quote author=well-known

Затова предпочитам героиня като Фирузе. По-сериозно предизвикателство е. Надявам се сценаристите да и устроят драматично излизане, без да обиждат IQ-то на зрителите. Лично на мен не ми е нужно султанът да я кълца с калъчката. Достатъчен ми е по-дълготраен емоционален реванш в полза на Хюррем.

[/quote]
абсолютно подкрепям, и ако може по-демонстративно

# 181
А аз май клоня към Изабела повече, тъй като тя беше по-различно изживяване за Султана. Тя не беше робиня, не беше от одалиските в харема, държеше се с гордост на благородничка, не свеждаше покорно глава пред него, да не говорим и за различното облекло и култура,която носеше. Тогава така го оправдах, че го е привлякло различното в нея. Държеше я далеч от двореца, сякаш да изживее каквото има и да я остави там, а когато влезе в харема, го измислиха бързо, бързо да си иде.. (съгласна съм, не по най-адекватния начин). Сега.. тази история с Фирузе опорочи сериала, според мен, преминаха границата, дано да измислят добър начин да ни замажат очите и Хюррем наистина да възтържествува. Two Hearts

# 182
Аз изгледах епизода..Силвия само й даде кръстчето,но нищо друго не каза,освен че има брат който е много малък и няма кой да го гледа..Та Ферузе й помогна да избяга..Ама Барбароса нещо подозрителен към Фирузето..

# 183
Аз изгледах епизода..Силвия само й даде кръстчето,но нищо друго не каза,освен че има брат който е много малък и няма кой да го гледа..Та Ферузе й помогна да избяга..Ама Барбароса нещо подозрителен към Фирузето..
Благодаря випче ,спомням си нещо за брат ама какво беше... newsm78

# 184
  • София
След това и даде един кръст, тази Силвия, преди да скочи в морето и каза, че "Гуле бил голям и силен и щял да ги пази". Ама кой е този Гуле, не разбрах.

Към 55 минута е тази сцена.

# 185
Поздрави за Катя и останалите именници!
Нещо мило и безадресно, вместо букет цветя:

...рисувам контур на сърце.
И не знам ще го пазиш ли.
Нито кой си... Къде си...
Просто имам нужда да знам,
че макар безадресно да изпратя сърцето си
то ще срещне протегната длан..."
Caribiana

И от мен Честито на именниците! Желая здраве ,щастие ,късмет!!

# 186
Лелее още малко и ще се "сурне" балкона! Laughing

# 187
След това и даде един кръст, тази Силвия, преди да скочи в морето и каза, че "Гуле бил голям и силен и щял да ги пази". Ама кой е този Гуле, не разбрах.

Да,обаче защо каза на Барбароса,че не е мюсюлманка.Все си мисля,че персииците са мюсюлмани,а и тя по мой спомен не изрази желание пред Сюлейман да приема Ислям..

# 188
Благодаря випче ,спомням си нещо за брат ама какво беше... newsm78

Силвия плачеше безутешно.Фирузе отиде при нея я попита защо е толкова отчаяна.Силвия обясни ,че никой няма да се погрижи за невръстния й брат.Тогава Фирузе се напарави на болна ,задушаваше се и по тази причина ги изведоха на палубата.И докато стража викаше лекаря .Силвия скочи зад борда. Хазър Рейс видя всичко ,включително ,че Фирузе доброволно остана на кораба......
Но в последната серия , отново отвориха дума за Джулия Гонзага.Пиратите тръгнали за нея ,но папата така се изплашил ,че избягал от Рим......и  Хазър Рейс каза ,че е по петите на Джулия.
Дали няма да се появи и тя?!? newsm78

# 189
Лелее още малко и ще се "сурне" балкона! Laughing

Пазете се от падащи предмети и хора   hahaha  Laughing

# 190
Слагам го в спойлер ,защото не е актуално Simple Smile
Скрит текст:
Знаете ли направи ми впечатление ,че на първа страница липсва 49 тема .. нали последните теми ги оставяте една след руга..само отбелязвам  Peace .

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 19:38 от katia13

# 191
  • Атлантис, Галактика Пегас
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 192
  • София

Да,обаче защо каза на Барбароса,че не е мюсюлманка.Все си мисля,че персииците са мюсюлмани,а и тя по мой спомен не изрази желание пред Сюлейман да приема Ислям..
Предполагам, защото иска да бъде инкогнито и да скрие самоличността си.
А персийците не са само мюсюлмани, доколкото помня. Сегашен Азърбейджан и Иран мисля, че обхващат Персия в тогаващната част и имаше и някакви зоро- не знам какви, зороастризъм, май беше, бяха свързани с култ към огъня, нещо подобно.

# 193
Kordelia ,това не беше ли Скарлет от  "Отнесени от вихъра" ? Laughing Laughing
Azzy ,незнам дали персийците са мосюлмани или не .. но днес като гледах началото на 64 еп да си припомня нещо,ми направи впечатление,че Хазър Рейс попита Фирузе  дали е мосюлманка и тя отговори с кимване - не . Поне аз го разбрах като не.Иначе моряка дето я извади,каза че я чул да говори на фарси .

# 194
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia това не беше ли Скарлет от  "Отнесени от вихъра" ?
ахам... с кой ли не го сватосаха тоз СС  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт