Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 43 978
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • Burgas
Как да вярвам в любов на мъжа който дава любимата си на друг? И то на този дето го мрази...  newsm78
И аз не вярвам на любовта на Ибрахим към Нигяр  Naughty до 74 епизод смятах ,че единствено обича себе си ! След вчерашния епизод съм убедена ,че след себе си обича малката Кадер ,защото я смята 100% негова собственост Simple Smile

Ибрахим е раздвоен, голямата му любов беше  Хатидже , но там изгоря. В душата му Нигяр внесе светлина, даде му свобода и въздух за дишане, не толкова любов .Аз не мисля, че той е бил безумно влюбен в Нигяр, така както беше в Хатидже.
След като връзката му с Нигяр се разкри, той се опита да се върне отново при Хатидже, дали от състрадание, дали от безисходица , но струва ми се с надежда да изградят разрушеното и да се обичат , както преди....Уви, Хатидже още веднъж и  много по- жестоко разби очакванията му.

Затова за  мен Ибрахим е една изгоряла до болка душа,на  която `и е трудно  да обича с цялото си сърце никой друг освен  дъщеричката си Кадир.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 18:11 от PIPINA127

# 421
Как да вярвам в любов на мъжа който дава любимата си на друг? И то на този дето го мрази...  newsm78

Ще се опитам пак да обясня. Нигяр не е любимата на Ибрахим. Негова любима е Хатидже!
Нигяр е любимата на Тео, неговият бряг и неговият покой.
Даде Нигяр на Рустем, защото тя поиска, но него го заболя от това и поради тази причина удовлетвори това и желание. Казах в другият си пост, че те много се нараниха взаимно, но се обичаха. Достатъчно е да си припомним само няколко техни моменти заедно за да се убедим в това.
Не искам сега да утежнявам темата със снимков материал, но в мрежата има достатъчно по въпроса Peace

# 422
Аз не вярвам да иска Нигяр да разбере.
Е такава съм не му вярвам на Ибрахим. В любовта му не вярвам.  Mr. Green
И аз не вярвам Crossing Arms
Още не съм гледала серията, ама пусти скептицизъм  Whistling
Спомням си, пашата искаше 'едно дете само мое"  Tired

Но пък Фенката и Пипина  Hug почти ме убедиха  Peace Grinning Много се надявам да сте прави  Praynig Нигяр да се събере с куклата...

Някой спомена за Нурбану и възрастта на Селим  Grinning
Скоро погледнах пак пристигането на Фируузе в сарая, с нея бяха Надя (дето я обесиха), и Клара.
Дали е същата Клара, дето завъртя главата на шехзадето? Той тогава беше детенце  Grinning
Ама тя майка му и с Фируузе за малко да го уреди, така че възрастта явно не е проблем - хвани си кака.....  Laughing

# 423
  • Burgas

Ще се опитам пак да обясня. Нигяр не е любимата на Ибрахим. Негова любима е Хатидже!

fenkata1968,  newsm10 писали сме едновременно едно и също  Hug

# 424
И аз си зарязах мисията заради султана.
Загорих си манджата.

Какво съвпадение. И аз изгорих боба. А как мирише из цялата къща съм сложила ароматни свещи. Като в банята на Рустем ага и Нигяр.  Laughing Ето моята прогноза - Нигяр постепенно ще се влюби в Рустем. Той е въздържан, интелигентен, красив. Не се възползва от това, че е женен за нея, не очаква нищо, загадъчен е. Жените обичаме предизвикателствата.
Имам също усещането, че султана ще обвини Фирузе за покушението над Мехмет, защото е част от вражеска династия. Чакам с нетърпение да се върне към своята Хюррем. Ех, ако знаеше как тя щеше да изпие отровата в нощта когато извика Фирузе....Ако знаеше каква болка причинява на хората около себе си с този мъжки егоизъм...Това с харемите е отвратително, за нищо на света не бих живяла в харем и да деля мъжа си.

# 425
До Ре Ми, фенката, Елена, твърде сте възпитани, момичета. Не става така. Трябва да овладеете изкуството да сте невъзпитани, нахални и по възможност да спите във форума, че да не изпуснете някой 'вражески' пост. Щом се появи такъв, различен от дитирамбите за главната героиня, мигновено трябва да се подиграете, смачкате, набиете канчето на нещастника, осмелил се да не се възхити от "убийството като самозащита". Ето това са новите правила в тази тема, свиквайте.  Peace

Хахаха, не съм от изброените никове, но споделям мненията им. Ние няма как да спим във форума, тъй като явно нямаме свободно време в изобилие, за да си позволим подобен лукс.

# 426
Спомням си, пашата искаше 'едно дете само мое"  Tired

Пенда, изкушавам се да продължа малко тези думи на Ибрахим - само мое, да ме обича такъв, какъвто съм. Да не се обръщам към нея със Султанке моя и да и се кланям...
Не приемайте думите "само моя" като изключване на майката Peace

# 427
  • Атлантис, Галактика Пегас
Нигяр вече е влюбена в Рустем- както казах преди тя си пада по този дето я хване за гуша...  Mr. Green

# 428
Нигяр вече е влюбена в Рустем- както казах преди тя си пада по този дето я хване за гуша...  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 429

По тази логика Рустем да внимава повече с Фирузе, защото на нея почти и счупи врата. Ето ви вариант за отърваване от нея Wink

# 430
  • Burgas
....Рустем. Той е въздържан, интелигентен, красив. Не се възползва от това, че е женен за нея, не очаква нищо, загадъчен е.

На мен ми се струва, че просто се опитват да го представят в добра светлина, да му пишат точки така , да се каже , защото скоро, че го женим за Михримах.

Как да си го дадем иначе момичето.
Освен това ми си струва, че той наистина е влюбен в Михримах..иначе щеше да награби Нигяр в банята....до къде само `и беше стигнала ръката,  божееееее....пфуууууу.. Whistling..бе много дълга ръка, викам си, от де я извади  Outta Joint
пък той, егати коравите нерви ....

# 431

По тази логика Рустем да внимава повече с Фирузе, защото на нея почти и счупи врата. Ето ви вариант за отърваване от нея Wink
Е тя Фирузето не си пада по харда... Тя си пада по стихчета.

# 432
Фенче  Peace мерси.
Ясно, че тогава Ибро имаше предвид - да няма общо с династията.
Просто откакто се върна от похода се държи гадно с Нигяр, затова си мисля, че ще опита да я игнорира.
Пък и Хатидже мисля по-трудно ще преглътне той да ходи при дъщеричката си, ако и майка и е там.
И Ибро колкото и да подскача, предполагам ще пробва да облекчи нещата, колкото може.
Съгласна съм с вас, че любовта му е Хатидже, Нигяр беше убежище за нараненото му его  Whistling.
Което не го прави по-достоен в моите очи  Crossing Arms

Спирам да пиша наизуст  Crazy повече след като изгледам серията.
Пак да кажа - надявам се да сте прави  Peace

# 433

Освен това ми си струва, че той наистина е влюбен в Михримах..иначе щеше да награби Нигяр в банята....до къде само `и беше стигнала ръката , божееееее....пфуууууу.. Whistling..бе много дълга ръка, викам си, от де я извади Outta Jointпък той, егати коравите нерви ....
Аз писах и преди и сега ще повторя- Нигяр за него е лично обида. Как каза той- че те всички знаят за нея и Пашата, аз как да съм женен за подобна жена?
съчувства и като човек, но само толкова, и последна да е на този свят останала жена- пак едва ли ще и посегне.

# 434
  • Burgas

Освен това ми си струва, че той наистина е влюбен в Михримах..иначе щеше да награби Нигяр в банята....до къде само `и беше стигнала ръката , божееееее....пфуууууу.. Whistling..бе много дълга ръка, викам си, от де я извади Outta Jointпък той, егати коравите нерви ....
Аз писах и преди и сега ще повторя- Нигяр за него е лично обида. Как каза той- че те всички знаят за нея и Пашата, аз как да съм женен за подобна жена?
съчувства и като човек, но само толкова, и последна да е на този свят останала жена- пак едва ли ще и посегне.

така е, няма шансове за Нигяр при  Рустем . Как ли ще ги разведат ?
Обаче ми се ще,  малко чувства да има  във връзката му с Михримах.

Общи условия

Активация на акаунт