Призовавам и аз, моля не приемайте всичко написано за Хюрем, Ибрахим и който и да било като лична обида – смешно е и глупаво.
Нека споделим това, което ни е харесало. Мисъл, ако ни е хрумнала и най-важното – УВАЖЕНИЕ КЪМ МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ!.

Проблема според мен е ,че има моменти когато някой каже какво му е харесало и защо в Хюрем , се намира друг който да го засипе с "еее убийца.." и пр.. дотакава степен се напада образа и тези дни и логично се защитава,че на голяма част втръсна /и от двете страни,както и на такива които нямат страна../ .Най-лошото е че се започнха едни квалификации .И ако ти се чудиш от кой отбор си,аз постоянно се пазя да не сбъркам някое правило

И за да не е спам - момента ,който мен разтърси в 74 серия бе ,когато Нигяр видя Кадер .Мъчно ми е за Елена и Михримах.. не се очертава да бъдат щастливи.
*¨*morski_briz*¨* - много ми хареса мението ти.Има логика и в думите ти за Ибрахим,но аз го виждам малко по-черен ,та тая част не я споделям..просто не му вярвам в добрите помисли .