Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 158
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Burgas
..
Призовавам и аз, моля не приемайте всичко написано за Хюрем, Ибрахим и който и да било като лична обида – смешно е и глупаво.
Нека споделим това, което ни е харесало. Мисъл, ако ни е хрумнала и най-важното – УВАЖЕНИЕ КЪМ МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ!. Peace
 bouquet

Проблема според мен е ,че има моменти когато някой каже какво му е харесало и защо в Хюрем , се намира друг който да го засипе с "еее убийца.."

да, проблема е и в това, че такива постове  "еее убийца.."
се обсипват с подкрепа и защита.

# 571
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 572
Здравейте!
Очаквам с нетърпение новия трейлър, а още повече епизода след това!
Имам чувството,че оттук нататък не само ,че няма да скучаем, а няма да можем да си поемем дъх!
Децата пораснаха вече и те  имат собствен живот!Събитията връхлитат едно след друго и непрекъснато нещо някъде се заплита, разплита, омотва Laughing и т.н!
Скрит текст:
Ей,момичета обещавам повече да не ви се връзвам на "грешно и неверно" предадени събития! Снощи направо се уплаших за моята памет Mr. Green и въртях сериите,ама се оказа ,че помняяя правилно! Не ме е изоставил блондинския мозък,значи! Joy

# 573
На мен пък серията не ми хареса.
Никаква искра не видях между СС и Хюрем, а тирадата на Афифе пред Фирузе ми идва твърде изкуствена. Имам чувството, че е в отговор на масовото недоволство към развоя на събитията. Защото не може да не знаят какво се пише като мнение из форумите, а както се убедихме, няма голяма разлика в настроенията тук и чуждестранните фен-форуми.
Единствено Ибрахим "почувствах" в този епизод. Единак е той в тази история - между две родини, между две религии, между приятелство и робство, между любов и подчинение.... Едва с откриването на дъщеричката си Кадер, намери сродна душа на тази земя и осмисли съществуването си, намери като че ли някакъв покой! Там положението е ясно: баща-дъщеря. Няма везири, няма господари, няма слуги...

# 574
Само едно бързо- Добро утро ,на всички  Hug .
Радвам се ,че отново е мирно и тихо тук   bouquet
Вчера прегледах част от първите теми - много различни са от последните..
Корелия-хубаво клипче .. почти повярвах на тази любов..за Нигяр си знаех че обича ,но гледайки така пдредени кадрите..и за Ибрахим се замислих дали не сте прави тези,които твърдите че я е обичал.
Скрит текст:
vvi , така е не се беше объркала за походите и бременността на Нигяр.. походи много в този ВВ  Laughing

# 575
http://www.novini.bg/news/102162-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA% … %D0%B5%D0%BA.html
http://world.actualno.com/Erdogan-kritikuva-seriala-za-Sulejman-news_408087.html
Ердоган критикува "Великолепният век".

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 12:39 от trendafilka

# 576
Ха,ха,че  Ердоган да не си е пил кафето със Сюлейман, за да претендира какъв е бил като характер!? Още повече пише,че е художествена фикция т.е не подлежи на никакви съдебни интерпретации!
Колкото до историческите факти мисля,че те най-точно са спазени!(досега само детето на Мустафа се изплъзва от историята и някаква несъществуваща принцеса)

# 577
  • Burgas

е, ако вземат и да го спрат от екрана... не стига ,че го гледяме толкова трудно ...

# 578
Ердоган и то по материали на Итар ТАСС  Mr. Green
що не по турска преса де?

# 579
# 580
Хайде,хайде сега-ми то това си е жива реклама щом държавни мъже вземат отношение към един филм smile3534

Я,си представете нашия ББ да обяви публично ,че гледа примерно българска продукция-ми народът ще се изпотрепе да гледа smile3532

# 581
Момичета,

Само не казвайте, че не е прав, ние това си го мислим през цялото време.
То не бяха Принчипеси, Фирузета, Садъки, измислени деца и какво ли още не.

Ами, те наистина прекалиха, този Велик Султан, вече доста епизоди, играе второстепенна роля.
Всяка фуста от харема си го работи, както иска, везирите и те си играят игрите, за Ибо да не говорим.
Хатиджето решава, Афифето решава, Махито решава, Фатмето и то решава, Хюрем и Ибрахим си живеят собствен живот.............. всеки нещо, само Султана нищо.

# 582
Не знам дали е реклама ,но  като прочетох и останах- #Crazy Смятам ,че сценаристите преляха чашата с измислени образи като Фирузето ,а ако наистина и Джулия Гонзанга влезе в харема може наистина да има последици.Дано не се стига до съд.  Praynig
Дени писали сме едновременно!

# 583
Знаете ли какво ме дразни?
Навиране на Джансу навсякъде- влезте на страница на сериала на стар тв- последни десетина серии на всички стоп кадри - тя.
Дори последен фрагман на стоп кадра отново е тя и при това кадр нямащ нищо общо със самия фрагман.
Това е меко казано предизвиква всякакво неприятие на актриса.

# 584
Редейки този пъзел причина – следствие, мисля че за пръв път Пашата се уплаши от гнева на Господаря
И започна да чисти
Първо,  агата който го проследи, а според мен реши да жертва и Нигяр /защото на жените не може да се вярва/, въпреки, че когато се върна от похода  и каза ....как си могла да си помислиш ,че искам да те премахна
Може да се каже, че тук процентите на двете възможности са 50 на 50
И да, това е мое мнение
Но, защо ли двамата аги имаха толкова кръвнишки физиономии , не ми приличаха на хора, които идват да се погрижат за някой, а по-скоро бяха хора дошли за жертвата си

Ева, благодаря, че сподели с нас своето виждане по въпроса.

Да ти кажа честно, тогава като гледах и на мен ми мина мисъл, че Ибо може би искаше да се отърве от проблема Нигяр, защото тези дето ги прати наистина изглеждаха страшни. После тези ми съмнения се разсеяха, а Ибрахим не престана да обвинява Нигяр, че не го е послушала тогава. Може би е прав за това, но трябваше поне да се опита да я разбере. Ако тя не беше бременна, изобщо не би се замислила дали да тръгне, но тя носеше дете и при това положение вече не мислеше за себе си, а за детето и се уплаши. Вярно, че и Дайе помогна за това съмнение, но съветът и беше майчински и не лишен от логика, предвид държанието на Ибрахим. Може би ако му беше казала, че е бременна, той тогава щеше да реагира малко по-различно, но и това нейно  решение разбирам. Просто жената започва да мисли по друг начин, когато става въпрос за детето и.

Общи условия

Активация на акаунт