От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
КД последен курс за годината  Дата на тръгване 25.12.. Peace
хаха яко Simple Smile

# 346
Аз искам от тук и имат само в Ирландия
http://www.imaginarium.ie/toy-outlet-online-200.htm

В бг няма outlet Simple Smile

Благодаря
Френския не става ли?

Влюбени сме в една кукла, която беше намалена 80% и от 40евро излизаше 11, но вече се изчерпа, в френския сайт няма такива големи намаления.

Оф, много ме е яд.

# 347
Някой знае ли кога ще се раздават пратките от курса на КД за София, пристигнал на 14.12.12? Или вече са раздадени?

Преди 1 година, когато започнах да ползвам услугите им, КД бяха единствените, за които нямаше мнения за загубени пратки. Отначало бяха много точни и пакетите ми пътуваха с първия курс, потеглящ след като са пристигнали в офиса им. После започнаха закъсненията (приемливо е щом все пак пристигат)- да пътуват не с първия, а с втория, явно клиентите са се увеличили...Истината е, че след като си смениха офиса и част от персонала в Сф, не работят както преди #Cussing out. Вече се съмнявам, че пакетите ми, (от 28.11 са в "офиса" им) изобщо ще дойдат и с третия курс #2gunfire.

# 348
  • София
Добре де, не разбрахте ли, че КД раздават веднъж в седмицата, два курса накуп? Ако искате по-рано може да им пишете да ви ги пратят по Еконт Peace

# 349
NellyR, благодаря за бързия отговор! Връщаш ми надеждите, че до края на седмицата ще си получа пакетите, пък било то и с курса от 17.12 Simple Smile.

Иначе наистина не знаех, че действат така, добре че е бг-мама. И няма от къде да го разбера, тъй като в сайта им не е отразено. Единствено са уточнили, че седмично тръгват по 2 курса. Това е от техния сайт:
"KDSHOPPINGUK предлага:
- ....
- ДВА ПЪТИ В СЕДМИЦАТА КУРСОВЕ ОТ АНГЛИЯ ДО БЪЛГАРИЯ."

Това невидение ме убива. Преди се обаждаха в деня на пристигането или следващият, че имам пратка. Курсът пристигна на 13.12 и ни вест ни кост... та надявам се на предколедно чудо и не-загубени пратки  Crazy.

# 350
Някой знае ли как мога да си проследя по-прецизно една пратка с Роял Мейл ? В техния сайт ми излиза единствено кога е изпратена и толкова, за какво тогава ми е този тракинг номер ?

# 351
  • Варна
KD
 Раздаване офис София  18.12 от 17 до 20часа
                                          19.12 от 9 до 12часа                         
Куриера за София ще разнася пратките на 19.12
Раздаване офис Варна 18.12 от 16 до 20 часа
Раздаване офис Бургас 18.12 от 15 до 19 часа
Раздаване офис Асеновград 18.12 от 15 до 19часа

# 352
  • Бургас
Тъкмо влизам и аз да публикувам списъка за раздаването на КД.
Пловдив изостават все още (12.12.)  Mr. Green

# 353
  • Варна
И мейлите изостават, аз още чакам моя  Mr. Green Но има време, обикновенно ги получавам след 22.00 часа. Laughing

# 354
Аз имам вече мейл

# 355
  • Бургас
И аз имам. Grinning
Утре и риби ще имам. Mr. Green

# 356
  • Бургас
И аз имам. Grinning

К'ви риби?  Rolling Eyes

Някой знае ли как мога да си проследя по-прецизно една пратка с Роял Мейл ? В техния сайт ми излиза единствено кога е изпратена и толкова, за какво тогава ми е този тракинг номер ?

Отдавна ли е изпратена?
Ако е тракинг на Роял Мейл, няма друг начин, освен на сайта им.

# 357
И аз имам. Grinning

Аз рибата си я получих още в събота, а поръчвах май последна. )
Готина е, щерката ме побърка да си играе с нея, че я видя (не знаех какво има в кутията).

# 358
Ох, момичета, помагайте ако можете! Нова съм в този тип пазаруване чрез посредник /всъщност ми е за пръв път/ Имам регистрация в Габко и съответно дадох адреса им за една поръчка от сайта на VAX - консумативи за една англ.прахосмукачка. Добре, ама не съм копирала целия посочен адрес и при оформянето на поръчката нещо ми я отхвърлиха, казаха да въведа пак адрес, обаче ми искат отново  данните от картата, а там сумата вече беше изтеглена - получавам СМС всеки път, като се тегли от нея и така разбрах. Та писах на VAX за проблема, копирах този път целия адрес във формата за контакти и ги помолих за помощ за да довърша поръчката си. Смятате ли, че сумата ми е безвъзвратно изгубена, или щом са ми отхвърлили поръчката, би следвало да ми върнат и парите - поне така мисля На някой случвало ли му се е досега или на тая идиотия съм способна само аз? Сумата е 74 лв и не ми се прежалва ей така...

# 359
  • Бургас
Мимита, ей това са рибоците - http://www.ebay.co.uk/itm/110856280646?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2648
Ани ги пусна в Ибейската тема и се юрнахме да поръчваме.  Mr. Green
Аз купих две за мен и две за приятелка, но ме е яд че не поръчах повече, за 5 лв.. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт