От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 58 230
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • В реалността
Имам поръчка от Пъмпкин към адреса на КД. До сега винаги са ми пристигали в определения срок, но днес в сайта на Федекс виждам, че не са могли да я доставят на адреса - поне това успях да разбера. Има и някакво пояснение, от което нищо не мога да разбера обаче.

Customer not available or business closed
What happens next? You have a few options: (1) The recipient may pick up the package today at the FedEx location noted on the FedEx door tag. (2) The recipient may pick up the package after today at a convenient FedEx Office or FedEx Express location. To request this option, click the "Hold at FedEx Location" button above. (3) If the shipment is not a Direct or Adult Signature Required package, the recipient may sign the door tag to authorize FedEx to leave the package. (4) Unless this was the final attempt, FedEx may reattempt delivery the next business day. The door tag indicates if this was the final attempt.

Please note: If the first attempt was made prior to the commitment time, this shipment is not eligible for a refund under the FedEx money back guarantee policy.

На някой появявало ли му се такова съобщение? Притеснявам се да не би да е някакъв проблем с адреса. В другата тема бях писала, че в акаунта ми в Пъмпкин се беше сменил автоматично. Сега трябва ли да пиша на някого?

# 721
  • София
mariana popova , от кои сайтове поръчвате от Германия? Има ли такава тема, че не намерих?  Thinking

Темата е - " Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия? "
От Ebay DE, но става по-трудно защото не всички търговци приемат бг карти и пей пал.
Но ще научим и техните номера с времето и .........     Peace
Мерси!   bouquet

# 722
Габко имат извънреден курс- ако си оправят графика пак ще се върна при тях понеже са ми по-наблизо.
Но пък укто ме кефят как веднага изпращат инфо за пристигнала пратка ,което ми спестява нерви и гадаене .Много по- спокойна съм .При Габко до последно нямам представа какво ще получа .

# 723
  • На един клон
 #Crazy

# 724
  • Варна
Имам поръчка от Пъмпкин към адреса на КД. До сега винаги са ми пристигали в определения срок, но днес в сайта на Федекс виждам, че не са могли да я доставят на адреса - поне това успях да разбера. Има и някакво пояснение, от което нищо не мога да разбера обаче.

What happens next? You have a few options: (1) The recipient may pick up the package today at the FedEx location noted on the FedEx door tag. (2) The recipient may pick up the package after today at a convenient FedEx Office or FedEx Express location. To request this option, click the "Hold at FedEx Location" button above. (3) If the shipment is not a Direct or Adult Signature Required package, the recipient may sign the door tag to authorize FedEx to leave the package. (4) Unless this was the final attempt, FedEx may reattempt delivery the next business day. The door tag indicates if this was the final attempt.

Please note: If the first attempt was made prior to the commitment time, this shipment is not eligible for a refund under the FedEx money back guarantee policy.

На някой появявало ли му се такова съобщение? Притеснявам се да не би да е някакъв проблем с адреса. В другата тема бях писала, че в акаунта ми в Пъмпкин се беше сменил автоматично. Сега трябва ли да пиша на някого?

Здравей Jáne , аз имах подобна ситуация с Пъмпкина.Писаха ми, че нямало никой на адреса и дори я върнаха в техния УК склад. Вдигнах голяма врява, писах на Федекс, на превозвача и на Пъмпкин. В крайна сметка Пъмпкин ми изпратиха втори път пратката за тяхна сметка с друг куриер. Затова са един от любимите ми мазгазини, супер точни са. Аз не разбрах кой крив кой прав, но после четох, че понякога куриерите на разнасяли много усърдно, особено ако са нови или не намират лесно адреса. Успех!

# 725
  • В света на мечтите
http://www.clarks.co.uk/p/20350714 за 37-ми номер 4 ката дали е ще е добре или да си пусна 1 на горе  Rolling Eyes

# 726
  • На един клон
http://www.clarks.co.uk/p/20350714 за 37-ми номер 4 ката дали е ще е добре или да си пусна 1 на горе  Rolling Eyes
Моите кларкове си отговарят идеално на размера.

# 727

.........................

Аз виждам същото съобщение на сайта на FedEx за моята поръчка, към  22.01.2013. Към 23.01.2013 статусът вече е 2:34 pm Delivered. Това трябва да означава, че поръчката вече е в офиса на KD, нали  newsm78. Това ми е първа поръчка с този посредник Confused.

# 728
  • В реалността
kokona24 , значи все пак са я доставили. Аз успях да намеря на сайта на Федекс, че опитват до 3 пъти /3 последователни р.д. май беше/ да доставят на адреса и чак тогава връщат на изпращача. Ще чакам да видя в понеделник дали ще има промяна и тогава ще пиша на Пъмпкин и ще звъня до КД.
на idiotka статуса и е същия - 16,49 h - няма никой на адреса.

# 729
Днес си взех пратката от курса на УК и чакам да пристигне този на Габко да видя какво да очаквам.. ooooh!

# 730
Днес получих имейл, че от Байнау Сащ са пуснали и нова услуга за доставка от Англия и UK. Адреса на новия им сайт е Buynowfromuk.co.uk
Работят с 8% комисионна, за доставката не видях точно колко е, време за доставка 5-15 дни.

# 731
  • софия
Днес получих имейл, че от Байнау Сащ са пуснали и нова услуга за доставка от Англия и UK. Адреса на новия им сайт е Buynowfromuk.co.uk
Работят с 8% комисионна, за доставката не видях точно колко е, време за доставка 5-15 дни.
Не са особено конкурентни - £1 на КГ, при положение, че при повечето фирми е под 2 лв./кг. Единствената им ниша е, че правят поръчка от сайтове, в които не може да се плаща с бг карта. Но и за това не съм сигурна дали е ок.

# 732
Е той господина като гледам си промотира фирмата Simple Smile Че и в съседната тема пак писал подобно  Wink

# 733
  • софия
Абе, да си промотира, но и да е конкурентен. Ние доматите не ги ядем с колците. Дори и аз, която съм много скарана с математиката. Тук трудно ще мине.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт