От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 58 241
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Ами пиша ,защото не на всеки му е все едно кога ще си получи пратката ,баси.
Кво ме убеждавате ,че голяма работа като не дошла веднага ми след 4 дни.
Ми понякога 1 ден е от значение,ама кво да се обяснявам наистина .Всеки си гледа от собствената камбанария.
Айде край.

# 706
  • София
not responding, нали се премести при друг превозвач вече  Rolling Eyes Явно на останалите не ни пречи, че има забавяне в обработката за новогодишните курсове и през лятото, когато е отпускарският сезон.

# 707
  • София
Ми понякога 1 ден е от значение,ама кво да се обяснявам наистина .Всеки си гледа от собствената камбанария.
Айде край.

not responding, никой в нищо не те убеждава ... още в началото на тирадата ти, която продължава вече няколко страници  ooooh!, ти казах - превозвачи, колкото искаш  Peace
Нали вече ги смени ... какъв проблем имаш с Габко, не разбирам ... минало, свършено ...
Никога не ми е бил важен един-два-три дни ... честно  Peace
Не ми пречи постването на това, кога ще имат раздаване превозвачите  Grinning

# 708
Айде край.

not responding, никой в нищо не те убеждава ... още в началото на тирадата ти, която продължава вече няколко страници  ooooh!, ти казах - превозвачи, колкото искаш  Peace
Нали вече ги смени ... какъв проблем имаш с Габко, не разбирам ... минало, свършено ...
Никога не ми е бил важен един-два-три дни ... честно  Peace
Не ми пречи постването на това, кога ще имат раздаване превозвачите  Grinning

С удоволствие бих поствала раздаванията когато имам пратки, ако това помага на някой и му е полезно.  Hug Макар че е излишно защото при толкова мейли , смс , фейсбук , личен профил.
На първа страница във важно се изписва местонахождението на курса и статуса му и т.н. Peace
Доста колеги потъчваме редовно така че .......
Сефтосахме Германия и сме доволни засега.   bouquet

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 16:32 от mariana popova 75

# 709
  • София
не виждам лошо в постване на информация, кой кога раздава - вярно, че гъбите пращат СМС, ама аз доста често не си ги чета СМС-ите, щото той телефона пищи за всичко и аз съм се абстрахирала от него, така че на мен не ми пречи, дори ми помага  Peace

# 710
Аз още съм на вълна маркетингово проучване на фирмите, но темата е много полезна, затова се записвам в нея Simple Smile По принцип искам и фирмата да заплати пратката вместо мен.

# 711
Я сега един такъв въпрос за УКто:
Хубаво си регистрирам аз всички пратки, ама те ми ги отразяват пристигнали едно към гьоторе.
Днес например си взех пакетчета, които даже не са отразени като получени в склада им в УК и си висят в списъка. Как да ги махна от там?!? Да им пиша на мейла?! Друго ?
Поне да имаше начин да се трие там (в списъка с регистрирани пратки) - ама май няма  newsm78

# 712
duhi_puhi уви, няма как сама да изтриеш пратка. Аз ги информирам да я изтрият, ако не чакам друга. Ако пък съм в шопинг период просто не регистрирам друга... Ако са много пратките е малко объркващо, но с добра лична организация, всичко е наред Simple Smile.

# 713
Там е работата, че са много много, а някои специфични няма как да ги чакам пак Simple Smile Ще им пиша след 1 курс, като видя какъв е каламбура станал, да видим Simple Smile  Crazy

# 714
Имам 2 неща с УК и 3 с Габко (и преди съм ползвал Габко) и мога да кажа, че съм очарован от УК. Първо, че ме информират за движението на пратката ми и второ, че действат доста бързо.

# 715
duhi_puhi, ами те няма как да знаят какво има вътре в пакетчето и да отбележат като пристигнало точно това, което е Grinning. Ако имаш пратки с проследяващ номер или единични с написани на тях сайтове, тогава ги отбелязват, ако ли не.......по реда на регистрация. И аз действам като shrekie, свиква се с времето Grinning

# 716
duhi_puhi, ами те няма как да знаят какво има вътре в пакетчето и да отбележат като пристигнало точно това, което е Grinning. Ако имаш пратки с проследяващ номер или единични с написани на тях сайтове, тогава ги отбелязват, ако ли не.......по реда на регистрация. И аз действам като shrekie, свиква се с времето Grinning
Е нали отгоре има номер на пратката - която точно съм им описала. Да не говори, че и магазина не съвпада. Отразяват ми M&S - а пакетите са от Clarks  Shocked

# 717
Момичета, да запитам КД раздаваха ли пратки тази седмица във Варна?  Thinking  bouquet

# 718
  • София
mariana popova , от кои сайтове поръчвате от Германия? Има ли такава тема, че не намерих?  Thinking

# 719
mariana popova , от кои сайтове поръчвате от Германия? Има ли такава тема, че не намерих?  Thinking

Темата е - " Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия? "
От Ebay DE, но става по-трудно защото не всички търговци приемат бг карти и пей пал.
Но ще научим и техните номера с времето и .........     Peace

Общи условия

Активация на акаунт