От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 58 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Не, само първият път  Peace

# 46
Таксата от 1лв. за доставка до офиса в Ив.Вазов на Габко за цялата пратка ли е или се начислява на кг?  bouquet

# 47
Таксата от 1лв. за доставка до офиса в Ив.Вазов на Габко за цялата пратка ли е или се начислява на кг?  bouquet
За цялата пратка.

# 48
Здравейте мами!
Мисля за пръв път да се престраша да поръчам от английски сайт за моето слънчице (от GEorge) и ви моля за малко инфо.
Спряла съм се на uktobg защото цените са им доста достъпни....какви са им впечатленията? Коректни ли са, как става плащането и колко време отнема поръчка( приблизително)
Благодаря ви!

# 49
Здравейте, някой получил ли е мейл от КД за курса от 21 ноември?

# 50
  • Sofia
Ще ви следя, защото се чудя към кой превозвач да се насоча.
До сега поръчвах с ГИВ, но Тranssoft, прекалиха с новите условия, които даже самите те не спазват.
Взеха ми 10,80лв за една пратка, която тежеше 1,835кг, аз лично според новите им цени не мога да си сметна сама пратката тъй като не разбирам явно логиката на пресмятане, но е факт, че са ми я таксували като пратка от 3кг.
В офиса им в Дървеница нямали кантар, защото били като пощенска станция, съдейки по моята пратка явно и в UK нямат кантар и на око мерят.
Не съм капризна и не обичам промените, но в случая се налага.
Мислех Gabko да тествам, но и за тях не чета много ласкави отзиви, а коледните намаления наближават...

# 51
  • Обетованата земя
Ще ви следя!  Peace

# 52
dieci_angeli благодаря  за отговора:bouquet:
Mamica тази цена от 1,70 не е ли без ДДС?
1.70 си е цената. Предполагам, че ако се иска фактура се начисляват 20%.

Странно ми стана. Та нали като се издава касова бележка вътре влизат тези 20%.  newsm78

# 53
а касови бележки дават  Wink

UktoBG мерят много точно според мен - дори не закръгляват на цели кг след първият.
1,5кг си е 1,5кг.

# 54
Информация за всички, които чакат последния курс на СД. Току що по телефона разговарях с офиса на фирмата, които ми казаха, че камиона е пристигнал и са започнали да описват поръчките. Казаха ми, че утре ще си получа поръчката по Еконт в гр.Варна. Не знам да вярвам ли? Дано да е истина! Дано и другите си получат е-майлите от фирмата.

# 55
  • софия
а касови бележки дават  Wink

UktoBG мерят много точно според мен - дори не закръгляват на цели кг след първият.
1,5кг си е 1,5кг.
Въпреки лошата комуникация, за останалото, до момента, и аз не съм попаднала по-добри от тях.

# 56
  • София
Информация за всички, които чакат последния курс на СД. Току що по телефона разговарях с офиса на фирмата, които ми казаха, че камиона е пристигнал и са започнали да описват поръчките. Казаха ми, че утре ще си получа поръчката по Еконт в гр.Варна. Не знам да вярвам ли? Дано да е истина! Дано и другите си получат е-майлите от фирмата.
да, на мен поръчките ми се появиха в история на доставките - тук са, знаех си  Party Party Party

ПП И код на куриера имам, утре са в Еконт

# 57
Имам един въпрос....който най-вероятно е глупав,но като не съм го правила и се притеснявам.... Embarassed
Когато попълвам адреса на посредника за доставка, пиша ли си моето име?  newsm78

# 58
  • софия
Да

# 59
  • Пловдив
Здравейте, някой получил ли е мейл от КД за курса от 21 ноември?
Ако имаш предвид дата на пристигане 21-ви, аз получих мейл и дори на 23-ти си взех поръчката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт