От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 208
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
детски обувки от кларкс как се поръчват? само с посредник ли?

Ако имаш английска карта, можеш и ти да си ги поръчаш.

От скоро ли е,преди детските можеше да се доставят само до магазин.

Не знам колко отскоро е, сега има опция да ти ги изпратят на адрес.

# 436
Момичета, моля ви препоръчайте посредник за покупки от Зара, харесах си едно палто и ще умра ако не го взема:-)

# 437
от кой сайт?

# 438
gold__ аз гледах само zara.com, но ако ми отвориш очите и за други места ще съм мнго благодарна. Аз прото днес го видях и мислях, че ще мога да си го поръчам директно за Б-я, но ние както винаги сме лишени от тази привилегия, и сега търся други начини, така че приемам всякакви предложения:-)

# 439
аз от години пазарувам с Габко - доволна съм. Излиза по 3-5 лв доставката, но се чака 15-тина дни. Определено си струва обаче заради цената, на която излизат покупките им, както и в случаи, в които не доставят до БГ!

Относно покупките ор НМ - днес бях в МОЛ П-в. От скоро има техен магазин там - ужасни цени,. спрямо това на сайта им, на всичкото отгоре се засилихме към лавица с обявена цена над нея 29.90 - за един панталон - на касата се оказа, че бил 44.90 лв и табелката не била за тези панталони, а за други  Mr. Green, е върви му обяснявай на един тийнеджър, че панталоните, които е пробвал преди малко и се е гледал 15 мин. в огледалото с тях няма да ги вземеш защото са доста по-скъпи от обявеното! НА всичкото отгоре има надпис - внимание - панталона пуща боя!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 440
Момичета, никоя ли няма обувки 10, 10.5 на Кларкс??? детски
Че се чудя за пролетта кой номер да поръчам.

# 441
  • София

Имам сандали на Кларкс №10 и 11, които обаче не са с равна подметка, а има вдлъбнато за стъпалото, така че меря само мястото за крачето -  10-ката е 17,2 см, 11-ката 18,2 см

# 442

Имам сандали на Кларкс №10 и 11, които обаче не са с равна подметка, а има вдлъбнато за стъпалото, така че меря само мястото за крачето -  10-ката е 17,2 см, 11-ката 18,2 см

Супер, благодаря ти много. )))))
В момента и меря крака - 16.4. Май за пролетта ще поръчам чиста 10ка, другото ще и е голямо. Ама пък знам ли....

# 443
  • София
Промяна в плана  Grinning

КД Дата на тръгване 16.12. Дата на пристигане 26.12 ОБРАБОТВА СЕ

Дата на тръгване 24.12.Дата на пристигане 02.01. ОБРАБОТВА СЕ

Раздаване офис Пловдив 27.12 от 17 до 20 часа.

Раздаване офис София 29.12 от 17 до 20часа 30.12 от 9 до 12 часа

Раздаване офис Варна 29.12 от 16 до 20 часа

Раздаване офис Бургас 29.12 от 15 до 19 часа

Раздаване офис Асеновград 29.12 от 15 до 19часа

# 444
Да бе да, тръгване на 24 и вече е тука - глупости  Mr. Green С телепорт  Crazy
Омотали са редовете пак усещам  Laughing

# 445
Аз имах пакет с курса от 24-ти и вече имам имейл  Laughing Peace
може пък по-рано да е тръгнал...

# 446
Аз имах пакет с курса от 24-ти и вече имам имейл  Laughing Peace
може пък по-рано да е тръгнал...
Е така да... Ама иначе хич не ми се вярва  Crazy - освен ако не са били с 2ма шофьори и не са хванали никакви опашки и снегове  Laughing

Де късмет  Mr. Green

# 447
Пак да попитам - някой от София с курса на КД от 16ти получил ли е вече обаждане?
Имам доставка получена до outbuilding на техния адрес на 13ти, което значи че би трябвало да е в този курс. Нямам обаче още обаждане, а не отговарят на запитването ми  Crazy

Ужасно почнаха да ме изнервят вече, последните няколко пратки къде ми се обадят къде не. А мейли никога не съм получавала  Crossing Arms

# 448
Някой получи ли днес и-мейл от УКТО, че раздават извънредно? Случайно влизам в сайта да проверя курс 114 кога ще се раздава и какво да видя: Извънредно раздаване на 29.12 от 12 до 16ч. Само, че сутринта, когато влизах да проверя какво е развитието, нямаше нищо обявено, а статуса си беше пътува към БГ. Направо нямам думи, бясна съм.

# 449
Garden, не разбирам защо си бясна.  Thinking
Курс 114  е обявен с дата на тръгване 23/12/2012 и очаквана дата на пристигане на 30/12/2012. Предвид сезона, мисля, че трябва да си доволна, че раздават 1 ден преди очаквана дата на пристигане.  
Също така ми се струва съвсем нормално сутринта статуса да е бил един, а сега да е друг, след като е пристигнал камиона. Обичайно информират за раздаване вечерта за следващите 2 дни.
Иначе на въпроса ти, много отдавна не изпращат имейл кога раздават, а само че имаш доставена в БГ пратка.  Peace
Ако пък не ти е удобно, хората са дали и втора дата: 2.01.2013г. от 11.00 до 19.00ч.

Общи условия

Активация на акаунт