От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 207
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Някой знае ли дали в английския Адидас приемат БГ карти - дебитна/кредитна?
Да, приемат бг карти. Доставят само до английски адрес.

# 526
Някой знае ли кога трябва да пристигне камиона на КД, който е тръгнал на 6-ти Януари към България и кога може да очакваме да си получим пратките?

# 527
 newsm78 В сайта няма ли инфо?
Мисля, че беше писано за събота...аз вземам на 1 път по 2 курса и съм запомнила, че на 17 идва вторият  Peace

# 528
newsm78 В сайта няма ли инфо?
Мисля, че беше писано за събота...аз вземам на 1 път по 2 курса и съм запомнила, че на 17 идва вторият  Peace
Дата на тръгване 06.01. Дата на пристигане 13.01.

Дата на тръгване 09.01. Дата на пристигане 17.01.

Аз се надявам тоз уикенд да раздават  Blush че през седмицата няма кой да ми помага с панаира  Laughing Дано да цъфне по-рано  Whistling

# 529
  • Варна
Раздаването във Варна, през последните 2-3 месеца, почти винаги е било вторник или сряда. Надявам се, да спазят графика за раздаване и да съберат 2-рия и 3-тия курс. Не ми се чака още една седмица!

# 530
Относно Гъбите: един и същ курс ли минава и де 'донатоварва' в Германия или са различни?

# 531
  • БГ
Здравейте, момичета Simple Smile) Можете ли да ми препоръчате доставчик от Англия, който доставя пратките сравнително бързо и често, както и да не е толкова скъп за кг, размери и т.н. Става дума за гр. Пловдив. Благодаря  Wink

Аз ползвам тази фирма и смятам,че отговаря на зададените критерии  Simple Smile :
http://www.uktobg.com/
Възможно ли е да се поръчват пратки под 10 кг. или се таксуват независимо колко кг са като 10кг. по 1,7/кг. Или аз нещо не им разбрах условията. Интересува ме за по-малки пратки, по 1-2 кг как седи въпросът. Мерсии  Peace

През февруари ще имат промоция - 1,40лв/кг, публикували са информацията днес на сайта:  Фирма Габиели ще доставя вашите пратки на промоционална цена през целия Февруари месец. Вместо сегашните 1,70лв/кг нашите клиентите ще плащат само 1,40лв/кг. Промoцията е валидна  от 01.02.2013 до 28.02.2013.

# 532
записвам се да ви следя

# 533
  • София
КД

Дата на тръгване 06.01. Дата на пристигане 13.01. ОБРАБОТВА СЕ

# 534
През февруари ще имат промоция - 1,40лв/кг, публикували са информацията днес на сайта:  Фирма Габиели ще доставя вашите пратки на промоционална цена през целия Февруари месец. Вместо сегашните 1,70лв/кг нашите клиентите ще плащат само 1,40лв/кг. Промoцията е валидна  от 01.02.2013 до 28.02.2013.
Mr. Green Heart Eyes  Laughing

# 535
Забелязали ли сте че http://www.buyers.bg/ и http://dostavkiTT.com/ вече имат нов адрес в Англия. До края на месеца ще приемат и на стария.

# 536
Благодаря за отговорите. Явно камиона на КД, тръгнал на 6-ти Януари е вече пристигнал. Някой беше писал, че Вторник - Сряда се раздава във Варна, дано да ми пишат съобщение.

Иначе къде ги гледате датите на тръгване и прочие статут "ОБРАБОТВА СЕ"? В моя профил в КД пише само "Здравейте, **еди кой си, вие нямате поръчки"...  Rolling Eyes

# 537
Благодаря за отговорите. Явно камиона на КД, тръгнал на 6-ти Януари е вече пристигнал. Някой беше писал, че Вторник - Сряда се раздава във Варна, дано да ми пишат съобщение.

Иначе къде ги гледате датите на тръгване и прочие статут "ОБРАБОТВА СЕ"? В моя профил в КД пише само "Здравейте, **еди кой си, вие нямате поръчки"...  Rolling Eyes
Това е ако си поръчвал чрез тях само. А не ако си поръчвал сам на техен адрес.

# 538
  • В полето, под тепето.
Гледа се в Новини.
http://kdshoppinguk.com/orders/index.php?act=news

# 539
  • Ловеч
Благодаря ви! А как мога да отбележа, че искам пратката да бъде изпратена чрез пощенска услуга, а не куриерска? Избрал съм до офис, но не виждам нищо за пощенска/куриерска. Благодаря още веднъж!
Също искам да попитам как се избира пратката да бъде изпратена чрез пощенската услуга до офис или по принцип посредника при използване на Еконт до офис използва само пощенската услуга?

Общи условия

Активация на акаунт